< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
9800X3D Ana Konu (128. sayfa)

-
-
LF3 gerçekten bekleneni veremedi hocam. LF2 gibi soğutucunun üstüne bir şey koyamadılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka bir yolu yok hocam. Olsaydı duymuyor olma şansınız yoktu. Şansınız yaver gitmiş. 😊
Dediğiniz gibi şansım yaver gitmiş o zaman. :) cevap için teşekkürler hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abi atmos direkt zam yemiş burayı takip ediyorlar galiba😀
Hiç sormayın hocam, o ara kendime de almasam pişman olacakmışım. 😅
bu incehesap ın ne bok yediği belli değil kafasına göre bir anda fiyatları falan yükseltiyor, Galahad II Trinity ler 5 binden 9 bine yükselmiş
-
7000 tlden 3 taksitle aldık inşallah sorunsuz kullanırız
Türkiye’de çoğu firma fırsatçı hocam o yüzden şaşırmıyorum artık.
AGESA 1.2.0.3a BIOS versiyonu yüklü olan var mı? Varsayılan BIOS ayarları ile güç tüketiminiz ne kadar.
Merhabalar, konudan bağımsız. MSI x870e carbon wifi ve G.Skill Tz5 Royal Neo 32 GB (2x16 gb)-6000 mhz CL28 ram ikilisi aldım. Bios dan da expo modunu aktifleştirdim ama CPUz uygulamasında 6000 Mhz yerine 3000 mhz görünüyor böyle mi olması gerekiyor yoksa yapmadığım bir ayar mı var acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sabotage1907Merhabalar, konudan bağımsız. MSI x870e carbon wifi ve G.Skill Tz5 Royal Neo 32 GB (2x16 gb)-6000 mhz CL28 ram ikilisi aldım. Bios dan da expo modunu aktifleştirdim ama CPUz uygulamasında 6000 Mhz yerine 3000 mhz görünüyor böyle mi olması gerekiyor yoksa yapmadığım bir ayar mı var acaba?
Tamemen normal CPU-Z bellek saat hızının tam yarısını gösterir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X