Şimdi Ara

99 1.4 Siena satılıp 94 Civic HB alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şuan sahip olduğum araca müşteri var tanıdığımız sat sat diye tutturdu bende verdim bir fiyat düşünüyor bakalım muhtemelen 1-2 gün içersinde dönüş yapacak alacak gibi duruyor.

Neyse gelelim asıl konuya aracım Fiat Siena 1.4 EL gayet memnunum fakat yazın klimasızlıktan çok çektim.
    Motor bakımlarını sonuna kadar yaptım baskı balatası vs h sadece yağını suyunu koyup gezmek kaldı fakat istediğim fiyat olursa iyi fiyata gitmiş olacak.

Değiştirme sebebime gelirsek klima olmaması ve sedan olması. Bir de madem değiştiricem yol tutuşu daha düzgün ve frene bastı mı duracak bir araç istiyorum Siena kullananlar bilir.

Bu doğrultular eşliğinde 11.000TL'ye kadar klimalı hb parçası ucuz ve az yakması şart.
    Ve bu kriterlere uygun araç sportif şık parçası ucuz Egg kasa Honda Civic geldi.

Ne dersiniz ? Mantıklı bir değişim mi ? Yoksa maceraya gerek yok mu alternatif önerilere de açığım yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar.

• o paraya temiz 1.6 si zor. Bence 1.5 olanlarından alın görüntü açısından fark yok hem de inanılmaz az yakıyor.
  • Evet bende öyle düşünüyorum 1.4 veya 1.5ex olacak belirtmeyi unutmuşum.
  • merhabalar.
    94 honda eğer temiz ve masrafsız olursa sienaya göre çok rahat ettirir.daha güvenli ve her şartta yolun üzerinde daha iyi duran bir araca binmiş olursunuz.eksi yönü ise parça sıkıntısı ihtimali.bunun haricinde 2000-2002 brava da tavsiye ederim size.hoş araçtır.sienadan çok daha üstündür.parça sıkıntısı yaşatmaz.ikinci elde biraz ağır gitmesi sorun olmazsa iyi bir alternatif olabilir.bunun dışında 97-98 Astra F kasa 1.6 16v de iyi bir seçim olur 11-13 arası fiyatlara.piyasası olan bir araçtır.ayrıca seridir.GLS modelini bulursanız çift airbag ve abs li olur.iyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 20 Aralık 2012; 23:14:24 >
  • Hocam aylık gelirimin çoğunu arabaya vericek durumum yok o yüzden Opel'e yedek parçasından dolayı sıcak bakmıyorum yoksa daha önce 2000 model Corsa'm vardı çok memnundum yine bir Corsa alır geçerimde yedek parça durumu beni korkutuyor açıkcası.

Honda'nın parçaları için tam tersi yorum almıştım rahat bulursun her yerde var falan dediler ama...

Brava değilde tek kapı Bravo'lara bakabilirim.

Fikir beyan ettiğiniz için teşekkür ediyorum.
    İyi forumlar, iyi akşamlar.
  • Yaş ve km takıntınız yoksa gayet güzel araçlar. Komşumda 1.6 Si var. Modifiyeli.5 yıldır onda. Sen onu üzmediğin sürece o da seni üzmüyor. Modifiyeye de uygun. Tabi işden anlayan kişiler için :)
    Komşunun aracı
     99 1.4 Siena satılıp 94 Civic HB alınır mı ?

Street Cars
  • benim için honda = civic si demektir. ama o paraya temizini alamazsın. bu arada ex ve el modelleride var ama çok farklıdır si lerden. frenlerinden motoruna kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.