Bildirim
99-2001 accent düşünüyorum tavsiyeniz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arakadaşımhttp://forum.donanimhaber.com/m_17407421/tm.htm bakmanı tavsiye ederim. sahibinden.com dan alınmıştır.
pazarlık payı vardır.
Ayrıca 1.3 yerine 1.5 tavsiye ederim. hemen hemen aynı yakıtı kullnıyorlar . ( ilginç) -
2003 accent 1.3mpı kullanıcısıyım aracım 120 binde aracımın gerekli bakımları dışında başka bir bakım yapmadım (zaten istemiyo ) yakıta gelince şehir içinde biraz fazla yakar (8.2 lt)bu dogru fakat uzun yolda bu degerler çok aşagı düşer (5.1lt) kullanımdada güzel pratik yagını suyunu koy bin öyle bir araçtır . aşırı performans beklemiyorsanız ben uzun yolda 170 km/s hızı geçmem diyorsanız güzel bir araç
bilginize
quote:
Orjinalden alıntı: mfguven
1.3 motor klimalı olursa ve diğer standart özelliklerle temiz bir 99-01 arası model accent hakkında tavsiyeleriniz benim için cok değerli olacak
ayrıca fiyat olarak 10-12 cıvarı bulabilir miyim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X