Şimdi Ara

99,9 TL QCY-E1 ANC Bluetooth V4.1 120mAh Spor Kulaklık (Aktif Gürültü Önleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Garanti süresi niye 12 ay ?

99,9 TL QCY-E1 ANC Bluetooth V4.1 120mAh Spor Kulaklık (Aktif Gürültü Önleme)
  • qcy den uzak durun t5 aldım hemde 2 tane ikisi de 1.5 ay sonra kullanılmaz hale geldi kutusu şarj almamaya başladı birinin sol kulaklık komple gitti aman uzak durun derim

• Qcy1 ol ası lazım bluetoth v5 ve 1 yıl oldu taş gibi. Ses derinlik çok iyi. Film müzik herşeyi yapıyorum. Öyle geçgelme vs yok. Geçen yıl 140 almıştım. Blutooth versiyon önemli bence telefonda en az 4.1 destekliyor olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kalitesi nasıldır

• qcy t6 var bende. bi çalışıyor bi çalışmıyor. sol kulaklığın pili sağ tarafın yarısı kadar gidiyor. bazen eşleşti diyor, şarkı çalıyor ses yok. daha alalı 5 kere kullanmışımdır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Qcy m1c 1.5 senede bozuldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aktif gürültü önlemeye gönülden inananlar beğenebilir mi?

• uzun zaman sonra cohannan reisin paylasımını görmüşüm ihtiyacım olmasa bile almaz mıyııım. :) arastırma bile yapmayacagım eminim ki en ucuzu bu :)

• hesabımda 10 lira da indirim kodu vardı sansıma 89 liraya 1 adet satın aldım. Konu için Teşekkürler , seni çok özlediik cohannan reyiiis

• Bendede qcy t5 modeli var çok memnunum. Almayı düşünenler varsa hiç çekinmeden alabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arvelo

aktif gürültü önlemeye gönülden inananlar beğenebilir mi?

dubaide çalışırken bose almıştım modelini bilmiyorum, anc direk çalışıyordu onda.

• Yanındaki kutu çok kaba . 1 sene önce awei wt 30 alnıştım. Vergi vs 50 civsrıydı. Gezel gecijme yok .çekme mesafesi iyi. Bataeya performansı ya az azaldı ya da ben ürünü Çok kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni QCY T7 aldım.QCY Xiaomi'nin alt firması diye biliyorum.

Uygulama ile aynı airpod gibi Pop-Up ekranı var ve kulağa oturuyor.Tabiki ses kalitesi karşılaştırılamaz.Ama cihaz sorunsuz çalışıyor.140 TL'ye almıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.