< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirozgn -- 11 Ağustos 2024; 21:14:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirozgn -- 11 Ağustos 2024; 21:14:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sordukmu başkan sende ne kulaklık var diye memnunsan otur kullan bizene. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 11 Ağustos 2024; 21:7:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirozgn -- 11 Ağustos 2024; 21:27:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Prime yeni bitti. Kalitesi nasıldır bu modelin? Bilginiz var mı? Fiyatı Turkiyeye gire avantajlı ama kalite nasıl acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla ben aldım 2 tane bu fiyata çöp ürünler var. 75 lira da nays iadesi verdi. bedava < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 11 Ağustos 2024; 21:40:42 > |
https://www.amazon.com.tr/dp/B09D7BMYHF? haber veren arkadaşa teşekkürler. real fiyat ve yorumlar burada. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeHospitall -- 11 Ağustos 2024; 22:0:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşime kulaklık bakıyordum iyi denk geldi, bende aldım 2 tane, haber veren arkadaşa teşekkürler. |
Bende satıcı SoundPEATS EU gözüküyor. |
464₺ geliyor . alsam mi almasam mı kararsız kaldım ama vazgeçtim. boşa masrafa gerek yok durduk yere. bu sıcak fırsatlar borca sokar insanı her zaman |