Bildirim
99 MODEL BROADWAY ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam valla hic binmedim bu arabaya ama. Bildigim kadarıyla artılarını ve eksilerini yazayım.
Artıları:
Cok az yakar, Parcası ucuz, Yakıtına gore seridir, Fiyatına göre modeli cok iyidir.
Eksileri:
Yazın hararet olayları renaultlarda sık gorulur. (Dikkatli ve bakımlı kullanırsanız pek birsey olmaz sanırım. Bunu bir cok kisiden duydum), konforu da pek iyi degildir. Guvenlik olarak da orta hallidir. -
alınabilir , ben 4 sene 95 model kullandım bi problem yaşamadım biraz konforsuzdur ama artıları fazla , az yakıt yedek oarça 2. el problemsiz vs.vs. -
orta sınıfa hitap eden bir araç.konforsuz,güvenlik vs.donanımları olmayan ama biniciyi yakıt,vergi,bakım,parça gibi konularda üzmeyen bir araba.ben fiyatına bi şey diyemem ama araba temizse al. ( sürat yapmamanı söylemeden duramayacağım.) -
quote:
Orjinalden alıntı: burakav87
Merhaba
Biz 8.500 olan bütçemizle bi araba almayı düşünüyoruz.En uygununun broadway olduğuna karar verim.Bugün 99 model 80.000 km de broadway gördüm almayda baya niyetliyim.Sizce iyi arabamıdır?İlk arabamız olacak.yardım ederseniz çok sevinirim
Kardeşim ilk arabam demişsin o yüzden iyi incele öyle al,çünkü ilk araba alırken insan balıklamasına dalıyor o anki hevesin verdiği heyecanlaBrodway iyidir.Tanıdık araba bildik araba.Hayırlı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X