Şimdi Ara

99 passat 1.8 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar. 99 model 110000 km de 1.8 motor sıralı sistem tüplü kazasız değişensiz çıta altlarında parça boyalı bi passat aldım. 19.250 tlye bu fiyata edermi?

• hayırlı olsun 110.000 de km oldukça düşük bel altı boyalara pek kafa takmayın aracın yürürü mekanik bir problemi yoksa benim için her zaman boya 2.plandadır.
  • hayırlı olsun ancak o fiyata bu aracı almazdım.
  • O yaşta araçta boya olur takmayın hayırlı olsun kazasız belasız...
  • 1.8 t ise gayet uygun almıssınz.D segment bir araç . Performans olarak mükemmel . Kafanız bozuldugu zaman benzine alın basıp gidin. Hatta araba tüpteyken son sürat hız denemesi yapın araba kesiciye düşmüş gibi oluyor :D. Motoruna iyi baktırın 12 yasında arac masraf cıkarabilir . Turbosuna filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: temur_melik

arkadaşlar merhabalar. 99 model 110000 km de 1.8 motor sıralı sistem tüplü kazasız değişensiz çıta altlarında parça boyalı bi passat aldım. 19.250 tlye bu fiyata edermi?

hayırlısı olsun. kazasız belasız kullanmak nasip olsun ..
    aracı almışsın artık , pahalısını ucuzunu boşver bence, hepimiz farklı bişey söyleriz .moral bozmaktan öteye gitmez
  • Hayırlı olsun. Araba arabadır. bence çok güzel. nictetttin arkadasın dediği gibi millete bakmamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 TCE vs 1.5 TSI
    4 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    1.6 egea vs 1.5 megane
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun güzel araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.