Şimdi Ara

a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaceless_ -- 17 Mart 2021; 12:33:33 >

• O bütçeye ancak vinyl kaplama plastik ağırlıklar alınabilir, pek kaliteli değil ama beni bir süre götürsün uzun vadeli olmasın derseniz alınabilir. Gittigidiyor veya akakçeden hazır uygun setler bulabilirsiniz. Veya sahibinden, letgo üzerinden daha ucuza maledebilirsiniz.

Uzun vadeli çalışmak için bench sehpası, halter barı ve ağırlıklar, squat veya half rack kullanışlı olur tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh33p3r

O bütçeye ancak vinyl kaplama plastik ağırlıklar alınabilir, pek kaliteli değil ama beni bir süre götürsün uzun vadeli olmasın derseniz alınabilir. Gittigidiyor veya akakçeden hazır uygun setler bulabilirsiniz. Veya sahibinden, letgo üzerinden daha ucuza maledebilirsiniz.

Uzun vadeli çalışmak için bench sehpası, halter barı ve ağırlıklar, squat veya half rack kullanışlı olur tabi.
    7-8 ay idare etse yeter. Farklı bir konuma taşınacağım vinly kaplamalar yere sert bırakmasam temiz kullanırsam 1 yıla yakın süre idare eder sanırım ?
  • O kadar süre götürür mü bilmem ama en kötü bir kaç ay sonra biraz daha ekstra plaka alırsınız. Normalde aldığınızla da yapılır elbette ama gelişim içim progressive overload gerekli, tekrar sayısı kadar ağırlıkları da zamanla artırmak lazım yoksa vücut ağırlıklara alışınca gelişim durucaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh33p3r

O kadar süre götürür mü bilmem ama en kötü bir kaç ay sonra biraz daha ekstra plaka alırsınız. Normalde aldığınızla da yapılır elbette ama gelişim içim progressive overload gerekli, tekrar sayısı kadar ağırlıkları da zamanla artırmak lazım yoksa vücut ağırlıklara alışınca gelişim durucaktır
    Bugün araştırdım her dumbell'a 30 kg takılabiliyor 10+5 x2 = 30 kg. Haltere de max 60 kg. Dumbell için 30 kg fena değil sanırım ama halter için 60 kg az gibi barla beraber çok çok 70 olacak. Daha fazla ağırlık artmıyor çünkü bunlar plastik genişlikleri fazla döküm gibi ince ve ağır olmuyor.

Görüşlerin için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaceless_

Bugün araştırdım her dumbell'a 30 kg takılabiliyor 10+5 x2 = 30 kg. Haltere de max 60 kg. Dumbell için 30 kg fena değil sanırım ama halter için 60 kg az gibi barla beraber çok çok 70 olacak. Daha fazla ağırlık artmıyor çünkü bunlar plastik genişlikleri fazla döküm gibi ince ve ağır olmuyor.

Görüşlerin için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    60 kg az mı hocam

Şahsen evimdeki haltere max 30 kg takılabiliyor, dumbellarada 20 kg takılabiliyor. 8-9 ay boyunca bu ağırlıklar bana yetti şahsen. İşi biliyorsanız her türlü 60 kg halter ve 30 kg dumbell sizi 1 yıl boyunca götürür. Ama 10+5x2=30 kg olan dumbell size sıkıntı çıkarabilir çünkü ara ağırlıkları ayarlamak sıkıntı olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a.k.a snake..
    3 ay önce açıldı
    A.P.I.C MODE ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.