Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Oyun gamepasste önyüklemeye açıldı. Çalışma yapan yada pacak olan var mı?

• https://zenosyneceviri.com/
    Burası cevirecekmis hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim bunlar hiç duymadım. inşallah translate değildir

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Yok el çevirisi hocam

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Daha önce Kena: Bridge of Spirits ve Resident Evil Village gibi oyunları çeviren bir ekip. Yalnız baştan söyleyeyim, yama ücretli olacak. Sonra hani yama çıkacaktı falan gibi şeyler yazılıyor.

• en güzeli yamanın parası olması okadar emek harcıyacaklar 20-25 tl çok görmemeliyiz bence. 18 ekimde çıkıyor 1 haftaya çevirseler ne güzel olur en nihayetinde açık dünya değil 15-20 saat oyun süresi vardır diye umuyorum.

• Resmi çevirisi için forumda konu açmıştım bayağıda uğraşmıştık ama resmi dil desteği gelmemişti oyunun ücretsiz bir çevirisi gelecektir o konu değil ayrıca ücretli çevirmenlere de başarılar diliyorum fakat oyunun optimizasyonu ''Rezalet''

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Yavaş reis daha oyun çıkmadı. Çıkmayan oyunun optimizasyonu bile Cyberpunk'tan iyi ayrıca şu anda. En azından erken erişim kodu gelip te ekran kartı testleri için izin alan Tester'lar sayesinde bunu öğrenebildik. İlk gün yaması ile giderilir çoğu sorun.

• Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt
    sistem gereksinimleri aksini söylüyor özellikle oyunda Hollywood oyuncularına oynatmışlar sanki fareleri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Minimumda 16 GB ram istemesi dışında pek bir şey göremedim.

• Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt

Minumum RX 590 ekran kartı isteyip önerilen o da 1080p için 6800 XT istemesi sence normal mi? Bildiğin optimizasyonu batırdık demek bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 12 Ekim 2022; 1:36:5 >
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Nvıdıa ile anlaşmaları var sanırım. AMD tarafı hep şikayetleniyor optimizasyon konusunda çünkü.

• Translate yama yapılmış:

https://gameolog.net/guncel-yama-listesi/ burada var.

Orijinal dosyanın yedeğini almayı unutmayın. Güncelleme çıkınca yama çalışmayabilir.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Ilk oyun guzeldi. İkinci de guzeldir. Duzgun yama sart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama eğer paralı olacaksa ANONYMOUS ta çeviriyor. Onlardan alırız bari diğer tüm yamalarına da erişmiş oluruz.

• Yamanın yeni sürümünü yayınladık. Çeviri hatalarını düzelttik ve Türkçe font ekledik. Yamanın yeni sürümü ile oynamanız dileğiyle...

https://gameolog.net/gundem/a-plague-tale-requiem-turkce-yama-ve-kurulumu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Axred_ -- 20 Ekim 2022; 11:9:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _Axred_ kullanıcısına yanıt

Bazı cümlelerin çevirisi hala sorunlu ör: do u smell it cümlesi kokuyormusun diye çevrilmiş. kükürt ve alkol aradığımız bölümde sütyen kelimesini gördüm cümle ile ilgisiz. Daha başka hatalarda var ama aklıma gelmiyor açıkçası şu yazdığım esnada.

• turquoise.blue kullanıcısına yanıt
    Translate yamada böyle hatalar normal el çevirisini bekleyin
    Şu an testte

• _Axred_ kullanıcısına yanıt

Translate denilen yapay zekalı makine çeviriler oyundan alınacak o zevki yarı yarıya düşürürler. Kaliteli bir insan hayatının her alanında olduğu gibi kaliteli işleri takip eder translate çevirileri ile çevrilmiş oyunları oynamaz, kullanmaz ve tavsiye etmez.

• Ben oyunun Rx 6600 de 1080p ultrada nasıl performans verdiğini göstermek için video hazırlamıştım. Oyun sistem gereksinimleri yüksek malum. Türkçe altyazı ile hazırlandığı için bu altyazınınn nasıl olduğunu görmek için de videoya bakabilirsiniz. Translate çeviri olmasına rağmen cümlelerin çoğunluğu mantıklı çevrilmiş görünüyor ama tabiki bazı basit cümlelerinde yanlış çevrildiği açıkça göze batıyor.

YALÇIN GÜÇLÜyoutube
    A Plague Tale: Requiem - Amd Rx 6600 1080p Ultra Test. Oyunun sunduğu ultra ayarlar kullanılarak 1080p de test edilmiştir. Kullandığım sistem: amd ryzen 5 3600 amd rx 6600 B450m pro vdh max anakart 8*2=16 gb 3600 mhz ram
    https://www.youtube.com/watch?v=tnagskQD4t4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 26 Ekim 2022; 18:8:5 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.