Şimdi Ara

a101 - 16 Şubat - Filtre Kahve Makinası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
24.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kahveyi sıcak isteyen hemen içmesin. Bir 5 dk bekletin kahve makinesi kahveyi sıcak tutar. Bu sıcak tutma olayında kahve ilk yapıldığından daha da fazla ısınıyor.
  • Amma abarttınız.altı üstü 55, lira elli beş, lira...
    Konudaki bazı kişiler 20 liralık serpme kahvaltı satın alırken sorgulamıyorda,55 liraya kahve makinesi alınca sorgulamaya başlıyor
  • Biraz önce ben de bir adet aldım. Akşama denerim.
  • Ulan 55 lira daha ne olsun simdi gidiyorum almaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kaptım biraz önce, deneyelim bakalım.
  • Valla bende aldım filtre kahve makinasından.
    Ilık su koyar akşamları içerim mis gibi.
    Kahveyi tchibo ya da jacobs almayı düşünüyorum
  • Güzel kahve kullandığınız sürece bütün kahve makinelerinden tatmin edici sonucu alırsınız.

Fiyatı gayet iyi cihazın. Happy'den de 500 lük jacobs kahve alarak gayet lezzetli kahve içebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: heavyyear

Arkadaşlar ben makineyi dün aldım 2 kere kahve yaptım ama çıkan çok kaynar sıcaklıkta değil. Böyle ılık bir kahve çıkıyor bu normal mi

Filtre kahve makinelerinin hepsinde kahve biraz soğuk olur.Zaten kahve yapısı itibariyle kaynar su ile yapılmaz. 93-96 derece kahve için ideal sıcaklıktir. Biraz daha sıcak yapmak sizin elinizde öncelikle kahve surahini sıcak su ile biraz ısıtın kahve yapmadan önce,isittiktan sonra surahideki su ile bardakları ısıtın.

Zaten 100 derecelik kaynar su o kalitesiz plastiğe değdiği an damacana ve pet şişelerde bulunan zehirli bir kimyasal olan bisfenol A maddesinin salınımını hızlandırır.

• ben de bir ara Migros'tan Touchme marka kahve makinesi almıştım (A101'deki gibi ucuz bir ürün). Kahvenin tadında kaliteli kahve makinelerine göre bir fark yok. Ancak ilk kullanım öncesi 2-3 kere kahvesiz olarak çalıştırın; plastik kokusunu vs. alsın.
    Ayrıca Jacobs'un kahvesi güzel ama bence alabiliyorsanız khave dünyasından alın. 2 alana 1 bedava kampanyasıyla alabilirsiniz (fındıklı güzel).
    Jacobs benim damak tadıma çok hitab etmedi.
  • Gayet başarılı plastik filtre çıkarılıp yıkanıyor rahatça malzeme kalitesi Allaha emanet ama bu fiyata her türlü işinizi görür güzel de duruyor uzaktan çinçançon olduğu anlaşılmaz ofiste
  • 55 liraya adamlar metalmi satsin

• 8 tane a101 dolaştım hiçbirinde yoktu zatn birer tane geldi dedi çoğu şaşırdım kaldım ,
  • Ben kullandım frech press daha mantıklı. Bu cihazla kahveyi filtre ederken adeta haşlıyor. Yani tam verim alamadım. Gereksiz bir ürün bence.
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Bizim yakındaki A101'de dün akşam almış millet, ben de sabah erkenden kalktım Dikimevi tarafındakine gittim. 8:45 civarında oradaydım, kapının önünde 4 kişilik kuyruk gördüm, aha kesin alamayacağım. bekle bekle, benden sonra gelenler de oldu. "hah kavga çıkacak" diye düşündüm. kapı açıldı, içeri daldık, labirent gibi mağazanın içinde dolaşırken depar atıp en öne geçtim, kahve makinesi kutusunu gördüm, iki tane, kaptım birini, benden sonra iki hatun aynı anda diğerini almaya çalıştı, sonucu görmek için dahi durmadım, ödeyip kaçtım.

a101 - 16 Şubat - Filtre Kahve Makinası

Milletin dediğine bakmamak gerekmiş, bunu öğrendim yeniden, arkadaş 55 lira verip aldığım bir cihazdan bana süslü kahve yapmasını beklemiyorum, hem aldıktan sonra hem az evvel bir kez daha kahve yapıp içtim, olması gerektiği gibi kahve yapıyor işte.

Bulabilirseniz alın derim.

• Bu cihazın sıcak tutma fonsiyonu nasıl çalışıyor? Demleme modu bittiğinde kendiliğinden sıcak tutmaya geçiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Evet

• Kampanyayi gec gordum ve bir umut oglen saatlerinde a101e ugradim.nasibim olan son 1adeti alarak subeden ayrildim.

Makina cok kaliteli hissi vermiyor deneyip gorecegiz bu parayada daha iyisi olmaz diye dusunuyorum.

Asil sorum ankarada filtre kahve alabilecegim ve makinaya kagit filtre kullanmaliyim bunlarla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

• Avansas.com'da kağıt filtre var. Ücretsiz kargo da var. Ben oradan sipariş ettim.

• toojohn kullanıcısına yanıt
    Starbucks, kahve dünyası gibi yerlerden alabilirsiniz. Tchibo'dan da alabilirsiniz.

• toojohn kullanıcısına yanıt
    Ankara'ya yeni taşınmmış biri olarak ben de merak ediyorum,

Jacob's filtre kahve:
    Marketlerde: 27 civarı
    happy.com.tr : 18 küsür + kargo
    Tchibo'da 500 gram kahve 28 lira civarı
    Rossmann'dan aldım ben kahve bugün 18.60 liraya, 500 gram. 100% arabica değil ama fena da değil.

evde kağıt filtre vardı (yağ süzmek için kullanıyorum) ama carrefour'da gördüm 40 tanesi 6 küsür liraya. rossmann'da da olduğunu söylüyorlardı ya bu ya da benzer bir başlıkta.

pazartesi günleri rossmann'da 10% indirim oluyormuş onu da değerlendirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.