Şimdi Ara

a101 - 16 Şubat - Filtre Kahve Makinası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
24.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiyaka1903

starbucks'da fil boku kullanıyor aroma vermesi için,her türlü gdo'lu ürünlerden iyidir takma kafana

Kedidir, kedi...
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak
  • Filtre kahve makinesi ucuz diye paranızı mundar etmeyin filtre kahve makinesinde malzeme rme kalitesi önemlidir plastik tadı gelecek ağzınıza ve kahveli su içirecek size muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su doldururken cam haznesi catladi. Yenisini nereden temin edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: __d_mode__

Su doldururken cam haznesi catladi. Yenisini nereden temin edebilirim.

Yenisi yok bunun
    Sızıntı yoksa bantlayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Aldim bende sansima bi tane kalmis bakalim 55 gayme

• Ofis kullanımı için gayet yeterli. Sizi hazır kahve den kurtarsın yeter. Katkısız filtre kahve içmek en sağlıklı olanı. Üst kalite kahve istiyorsanız baristasepeti.com'dan single origin yada harman kahvelerden 250 gramlık alın. Siparişe özel taze çekilmiş ve hemen paketlenmiş halde gönderiyorlar. Daha pahalı olan filtre kahve makinelerinde metal filtre ve suyun temas ettiği (misal su haznesi) gibi yerler inox olduğundan dolayı pahalı. Su ve kahve ne kadar az plastiğe temas ederse o kadar lezzeti saklıyor. French press de deneye bilirsiniz hem ucuz hem plastik içermiyor.

• DubSteq kullanıcısına yanıt
    Aldım iade etcem memnun kalmadım. Su koyma yeri plastik kokusu yapıyor,plastiği çok adi yapmışlar. Sonrasında makinede otomatik kapatma özelliği yok.Kahveyi koyarken sağa sola dökülüyor cam sürahiden... Gidip 2.el fakir marka 70 tl ye buldum onu alacağım.

http://www.hepsiburada.com/fakir-cafe-prestige-kahve-makinesi-pm-mtfakircafe

2.el 1 defa kullanılmış şunu alacağım,ne dersiniz ? Balıklama atladık ucuz etin yahnisi olmazmış

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem Migrosdan TouchMe CM6626T modelini almanız. Fiyat olarak 90TL olması lazım. 1 yıl bilfiil kullandım. Hala da ara ara kullanırım gerçekten çok kaliteli. eğer 160tl civarlarında alacaksanız herhangi bir DeLonghi almanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubSteq -- 5 Mart 2017; 20:0:36 >
  • Fiyat iyiymiş valla dijital ekranlı falan. Kağıt filtreli mi yoksa ömürlük olanından yıkanabilir filtre mi ? Birde bu cihazın içindeki filtreler tek kullanımlık mı oluyor ? Ben ilk defa aldım hayatımda hiç kullanmadık bu meletlerden.

Gittim a101 iade almadı,mağaza müdürü üretici firmayı aradı. İyi ısıtmıyor,plastik kokuyor falan dedik adamlar bozuk değilse almayız diyerek geçiştirdiler. Bende yeni evlenen arkadaşa hediye edeceğim,içine sıfır kağıt filtre koyup hediye paketi yapıp vereceğim Düğünde altın takamadık para yoktu bari bunu vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 5 Mart 2017; 20:10:18 >
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Yanlış yazılmış olmalı. Stokda yok gözüküyor. Ben bundan 1.5 sene önce 89TL ye almıştım :D

Edit: içinde yıkanabilir plastik filtresi bulunuyor. Onu çıkarıp kağıt filtre ile kullanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubSteq -- 5 Mart 2017; 20:10:18 >
  • DubSteq kullanıcısına yanıt
    a101 - 16 Şubat - Filtre Kahve Makinası

Bu filtreden var içinde,yıkanabilen cins mi ? Kullan at mı ?

Makine kılavuzunda doğru düzgün bilgilendirme yok,kaç kaşık koyacağız bekleme süresi nedir...

Suyu koyuyorum çalıştırınca direkt demliğe boşaltmaya başlıyor,kahveyi demleme yapmıyor.

Demleme o işte su haznesinden suyu alıyo ısıtıyo ısınmış su o kahve koyduğun yere akıyo, ordanda damlaya damlaya aşağı demliğe akıyo görseldeki filtre beyaz olan yıkanabilir filtre benim makinada da var ondan ama ben kağıt filtre kullanıyorum çok daha berrak ( içinde hiç tortu kalmıyor) oluyor. 1yıldan fazladır kullanıyorum ayda yarım kilo bazen 1 kilo kahve tüketirim. Bu tip plastiği kalitesiz malzemeler kullanan markaları tercih etmeyin. @flyer_mig

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isitmasi cok kotu.. kahveyi iyi yapiyor.kagitlada kullanabilirsiniz 5-6 gr kahve bir fincan icin ideal.. sicak kahve icmeniz zor.. ama.kahve olduktan sonra hemen almayin 20 dk isiticisinda isinmasini bekleyin..

yada suz haznesine sicak su koyun ve kahve iceceginiz bardaginizi mutlaka mikrodalgada sicak su ile isitin yoksa dedigim gibi isitmasi kotu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet yıkanabilir plastik filtre bu. Su kaynayınca otomatik olarak kahvenin üzerine damlamaya başlar ve hazneye sızmaya başlar. Çay gibi değil yani :D . Kendi kaşığı var ise 1 ölcüsü 1 kişiye yetecek kadar ayarlanmıştır. Eğer kendi kaşığı yok ise 1 fincan için 8gram kahve koymanız gerek. Kahve yaparken en az 4 fincanlık ve fincan başına 180ml su koyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubSteq -- 5 Mart 2017; 20:50:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

Isitmasi cok kotu.. kahveyi iyi yapiyor.kagitlada kullanabilirsiniz 5-6 gr kahve bir fincan icin ideal.. sicak kahve icmeniz zor.. ama.kahve olduktan sonra hemen almayin 20 dk isiticisinda isinmasini bekleyin..

yada suz haznesine sicak su koyun ve kahve iceceginiz bardaginizi mutlaka mikrodalgada sicak su ile isitin yoksa dedigim gibi isitmasi kotu

Isıtması kötü değil,zaten 100 derece kaynatmaz hiç bir makina.Kahvenin yanmaması için belli bir sıcaklıkta yapıyor.
    Arkadaşlar kesinlikle içinde gelen filtresini kullanmayın,gerçekten çok kötü.Plastik kokunun sebebi de içindeki kıytırık plastik filtreden kaynaklanıyor.Sizlere önerim kağıt filtre almanız ya da aliexpressden metal filtre 2 dolara almanız yönünde.Makinanın malzemesi evet dandik ama emin olun 55 liraya aldıgınızla 150 liraya aldıgınız cihazın arasında malzeme farkı yok,çünkü bu cihazlar belirli standartlarda üretiliyor,çok iyi bir şey isterseniz 500 lirayı çıkarın gözden.Ama alan arkadaşlar pişman olmasın,kağıt filtre ile kullansın yada filtreyi çelikle değiştirsinler,plastik kokusu sıfır.
  • Bu alette su haznesindeki su bitince cihazı kapatmak gerekiyo mu? Su bittiğinde kettle mantığı ile su haznesi ısıtmasını kapatıp cam hazne ısıtıcısı devam ediyomu? demlendikten sonra cam haznede sıcak kalsın istiyorum ki orda ısıtıcı olmasının mantığı bu. Bu mümkün mü? Yoksa demlendikten sonra kapatmak mı lazım aleti?

• san_jose kullanıcısına yanıt
    Mümkün. Otomatik sıcak tutma fonksiyonuna geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.