Şimdi Ara

a101 - 16 Şubat - Filtre Kahve Makinası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
24.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fiyata filitre kahve değil sulu kahve içilir anca.
    filitre makina için delongi veya tchibo f/p ürünleridir.
    filitre kahvnin tadını alırsınız.
    veya bu makinayı alacağınıza,nescafe gold için daha iyi.
  • Bu kahve makinasıyla piyasada satılan toz kahveleri de pişirirmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • French pressle bu makineden çok daha lezzetli kahveler demleyebilirsiniz.
  • ben kahveyi soğuk suya koyup mikserle karıştırıyom 10 saniyede kahve hazır
    bu makinenin ne avantajı varmış ki mesela
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat olarak aklımda zaten 15210 vardı, ekstra bir özelliğe gerek yok.. Farklı bir model tavsiyesi yapar mısın diye sordum.. Teşekkür ediyorum.. Zahmet oldu..
  • denemedim ama kipada inceledim çok adi plastiği var. kolay eneyip yamuluyor her yeri üst hsaznenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

Düzenli olarak filtre değişimi gerekiyor mu?

İçinde muhtemelen plastik filtre var. Bu filtreler zamanla sıcaktan genleşiyor. Ve plastik filtreler ile tam berrak kahve elde etmek mümkün olmuyor. En iyi sonucu kağıt filtreler veriyor. Onun da 100 tanesi 8 lira civarı... Ben param olduğu zamanları kağıt filtre alıyorum...

Rossman'lerde 100'lü kağıt filtre 4tl, kendi markası. İki farklı boyu var.
  • winwinwin W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler siz memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrnick M kullanıcısına yanıt
    ben de geçenlerde rossmandan aldım tchibodaki 15 lira bu 7 lira gözle görünür bi fark da yok boşa tchiboya para vermeyin
  • emre.karakus E kullanıcısına yanıt
    estağfurullah hocam ne zahmeti. bi kaç önce ben de 15210a niyetlenmiştim sonra başka bi model aldım o zamanlar 120 liraydı şimdi 180 civarına falan çıkmış anormal bi şekilde
  • Bu paraya bedava boshun aldım hanıma130tlye mediamarkttan hepsi aynı işi yapıyor.

• Kahve makinesi suyu ısıtır ve yavaş yavaş demliğe gönderir. Sonra da demliği sıcak tutar. Yaptığı tek iş budur. Yok bilmem ne marka daha iyi şu marka ile yapınca şöyle oluyor böyle oluyor diyenler kusura bakmasın ama açık ve net şekilde marka düşkünüdür.

Filtresinin plastik olduğuna takılanlar varsa o filtreyi kullanmayın. kağıt filtre koyun oraya. onunda zaten 100 tanesi 8-10 lira.
  • Benim gibi arada kullanana french press daha iyi.5-6lira

• Ben de almayı düşünüyorum. Bence de tüm filtre makineleri hemen hemen aynıdır. Mantık aynı çünkü. Kağıt filtreyi en ucuz nereden alıyorsunuz? En iyi filtre kahve hangisi? Ben daha önce Tchibo'dan almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimmer -- 15 Şubat 2017; 11:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimmer

Ben de almayı düşünüyorum. Bence de tüm filtre makineleri hemen hemen aynıdır. Mantık aynı çünkü. Kağıt filtreyi en ucuz nereden alıyorsunuz? En iyi filtre kahve hangisi? Ben daha önce Tchibo'dan almıştım.

En ucuz kahve burada.http://www.happy.com.tr/jacobs-monarch-filtre-kahve-500-gr?gclid=CMGE0MvbkdICFURAGwodBXsPaQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

Teşekkürler siz memnun musunuz?

Çok memnunum.Hem Braun hem de Krups makineyle kullanıyorum. Tam bir F/P ürünü.
  • kursatowen kullanıcısına yanıt
    Esse battı hocam bildiğim kadarıyla
  • Arkadaşlar ben makineyi dün aldım 2 kere kahve yaptım ama çıkan çok kaynar sıcaklıkta değil. Böyle ılık bir kahve çıkıyor bu normal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyyear

Arkadaşlar ben makineyi dün aldım 2 kere kahve yaptım ama çıkan çok kaynar sıcaklıkta değil. Böyle ılık bir kahve çıkıyor bu normal mi

Hepsiburada da satilan urun yorumlarinda da biri ayni yorumu yapmis

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyyear

Arkadaşlar ben makineyi dün aldım 2 kere kahve yaptım ama çıkan çok kaynar sıcaklıkta değil. Böyle ılık bir kahve çıkıyor bu normal mi

Filtre kahve makinelerinin hepsinde kahve biraz soğuk olur.Zaten kahve yapısı itibariyle kaynar su ile yapılmaz. 93-96 derece kahve için ideal sıcaklıktir. Biraz daha sıcak yapmak sizin elinizde öncelikle kahve surahini sıcak su ile biraz ısıtın kahve yapmadan önce,isittiktan sonra surahideki su ile bardakları ısıtın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.