Şimdi Ara

a101 - 16 Şubat - Filtre Kahve Makinası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
24.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de bir sorum var. French presste kahveyi demleyince daha koyu, makinede yapınca daha açık oluyor. Bu normal mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne önerirsin? philips filtre kahve makinası böyle ısıtmıyor.. aynı sürede bu makina ılık kahve veriyor.. ılık kahve içmeyi kimse sevmez? dediğim gibi bu konuda ne önerirsin? benim kiwi makinanın ısıtması kötü..
  • kronik kullanıcısına yanıt
    Merhaba, siz aldiniz mı gümrükten geçebilir mi acaba?

Tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrnick M kullanıcısına yanıt
    Bu makinede kagit filtre kullaniliyor mu yani? Ben direk plastigi çıkarıp kagit kullansam mesela? Sanki daha saglikli ve lezzetli olur gibi geliyor.

• san_jose kullanıcısına yanıt
    Kapatmanıza gerek yok,isterseniz 2 gün açık kalsın sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

ne önerirsin? philips filtre kahve makinası böyle ısıtmıyor.. aynı sürede bu makina ılık kahve veriyor.. ılık kahve içmeyi kimse sevmez? dediğim gibi bu konuda ne önerirsin? benim kiwi makinanın ısıtması kötü..

Eğer sıcak istiyorsanız bardağınızı ilk sıcak sudan geçirin,makinada demlenen kahveyi hemen içmeyin,10 dk bekleyin en az hocam.Bu şekilde içiyorum ben gayet sıcak oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayistic

Bu makinede kagit filtre kullaniliyor mu yani? Ben direk plastigi çıkarıp kagit kullansam mesela? Sanki daha saglikli ve lezzetli olur gibi geliyor.

Kağıt kullanılıyor.Daha lezzetli tadı var kağıtla
  • Aldigim makineyi arkadasa evlilik hediye babinda kakalamiyorum o zaman

Aliexpress deki celik filtrenin linkini alabilirmiyim ? Kagit filtre 80 tanesi 7 tl ama her kahve yaptigimizda mi degistirecegiz ? Tek kullanimlik mi oluyor yani ?

Baktim netten 2.el.urunlere fakir bosch arcelik dedigin gibi hepsi ayni sistem tek tus var,fonksiyon ve ozellikler falan yok. Bosuna 130-140 tl lik olanlar alinmaz,fakir cafe prestige almayi dusunuyordum.Makine normal calisiyor sicak cikiyor valla bizimki ama tadi eksi.Ya kahve cok bekledi bayat yada filtreden.

• snl_ S kullanıcısına yanıt
    Philips kac para ? Daha mi sicak oluyor ? Valla bu cihaz f/p urunu de watt dusuk 800 w galiba ondan cok sicak olmuyor. Ama kaynar olunca sogumasini beklemek gerekiyor,bunda direkt icebiliyorsunuz sekeri atinca eriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Bence pahalı. Onun yerine bunu alabilirsiniz.http://www.hepsiburada.com/oztiryakiler-kahveci-demligi-no-2-p-HBV000001H5SP

Komik mi

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Aldigim makineyi arkadasa evlilik hediye babinda kakalamiyorum o zaman

Aliexpress deki celik filtrenin linkini alabilirmiyim ? Kagit filtre 80 tanesi 7 tl ama her kahve yaptigimizda mi degistirecegiz ? Tek kullanimlik mi oluyor yani ?

Baktim netten 2.el.urunlere fakir bosch arcelik dedigin gibi hepsi ayni sistem tek tus var,fonksiyon ve ozellikler falan yok. Bosuna 130-140 tl lik olanlar alinmaz,fakir cafe prestige almayi dusunuyordum.Makine normal calisiyor sicak cikiyor valla bizimki ama tadi eksi.Ya kahve cok bekledi bayat yada filtreden.

İşte o tadının ekşiliği içindeki filtreden kaynaklı,siz kağıt filtre ile bi yapında görün Benim aldıgım linki atayım.Benle birlikte bi arkadaşda aldı hatta kargoda şuan ürünler.Ama ben kağıt filtreyi daha çok sevdim,kahve daha berrak ve güzel çıkıyor.Bu tür makinaların mantıgı aynı zaten hiç fazla paraya gerek yok.Malzeme kalitesi hepsinin kötü.Evet değiştirin zaten ucuz kağıt filtreler,ben 4.5 tl ye aldım rossmandan 100 tane var içinde :)

https://www.aliexpress.com/item/Useful-Reusable-Coffee-Filter-10-12-Cup-Permanent-Cone-Style-Coffee-Maker-Machine-Filter-Gold-Mesh/32723440565.html?spm=2114.13010608.0.0.Xa5xkh

• Ya ben bu kahve makinelerinden anlamiyorum. Simdi benim guzel bir sutlu kahve icmem icin napmam gerek, sut konuluyor mu bunlara?
  • Cafissimo clasic kahve makinesi elimde var sıfır amazondan alınma kullanmadim daha 250 tl ye veririm isteyene.

• Bu tür cihazların genel sıkıntısı, kahveyi ılık denecek sıcaklıkta yapması.
    Ben, sırf kağıt filtreler ile uğraşmamak bosch'un altın filtreli bir cihazı var onu almıştım geçen sene.
    Onda da aynı sıkıntı var, bu yüzden bu sene de nescafe'nin kapsül kahve makinesini aldım.
    Bence bu işe para harcamadan sıcak kahve içmenin tek yolu, french pres ile elde yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

http://www.avansas.com/filtre-kahve-kagidi-1-4-80-li-paket.html?utm_source=google&utm_medium=shopping&utm_campaign=shopping-filtre-kahveler-61002

Şundan alıyorum ben,kargo bedavaymış fiyat en ucuz çıkan bu.

Hocam bulundugunuz yerde tchibo,rossman macrocenter gibi yerler varsa çok ucuza alabilirsiniz.Kargo bedavaysa kaçırmayın siz yinede alınıır yani.

• Ben careforsanin kağıt filtresini kullanıyorum ve kahveleri kahve dunyasından taze çektirip içiyorum ama yinede tadı tutturamıyorum.

• A101 den kahve makinesi ve tablet almıştım,pek kullanmadım satacağım . İlgilenenler pm atsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: __d_mode__

Su doldururken cam haznesi catladi. Yenisini nereden temin edebilirim.

Yenisi yok bunun
    Sızıntı yoksa bantlayın

Firmayla görüştüm, kargo da onlardan olmak suretiyle surahi kismini ucretsiz gonderdiler. Bilmeden yorum yapmayn lutfen!

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.