Şimdi Ara

a101 - 16 Şubat - Filtre Kahve Makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
24.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

a101 - 16 Şubat - Filtre Kahve Makinası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtuna -- 14 Şubat 2017; 17:25:49 >

• Kahve makinesini almayı düşünüyorum. Alınır mı ?
  • Kahve makinesi benim de ilgimi çekti kullanan var mı daha önce?
  • https://www.amazon.de/Melitta-1010-02-Kaffeefiltermaschine-Tropfstopp-Schwenkfilter/dp/B00JM0BYDQ

kahve makinası almayı düşünen bunu alabilir. a101in sattıgınıda alıp ofise koyacam denerim nasılmış diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyyear

Kahve makinesini almayı düşünüyorum. Alınır mı ?

Muhtemelen işinizi görür. Kahve makinalarına çok yüksek paralar vermenize gerek yok. Sadece suyu ısıtıp dolduruyor hepsi bu. Ben şahsen makina kullanmıyorum. Hergün filtre kahve içerim ama bunu bitki çayı çaydanlığı ile yaparım. Ona üşenen varsa bu makina işini görür.
  • Düzenli olarak filtre değişimi gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

Düzenli olarak filtre değişimi gerekiyor mu?

http://www.kiwi-home.com/tr/kahvalti-hazirlama-49-c/kahve-makinalari-50-c/kahve-makinasi-16-p
  • quote:

Düzenli olarak filtre değişimi gerekiyor mu?

İçinde muhtemelen plastik filtre var. Bu filtreler zamanla sıcaktan genleşiyor. Ve plastik filtreler ile tam berrak kahve elde etmek mümkün olmuyor. En iyi sonucu kağıt filtreler veriyor. Onun da 100 tanesi 8 lira civarı... Ben param olduğu zamanları kağıt filtre alıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özköylü

eskiden tatildeyken 10-15 kişi kullanırdık, çayda yapıyor. fotodaki gibi tek demlikten doldurup içiyosun. asker usulü, tencerede çay kaynatıp kepçeyle doldurmaktan iyidir. cam demliğin altında sıcak tutma da vardı, bunda varsa çok iyi.yalnız demlikler çok ince oluyor.

edit: sıcak tutma fonksiyonu yazıyomuş.

Aynı mantıkla çalışan Arçelik Gurme bende var

Özellikle benim gibi bardağa sadece dem koyan birine Sıcak tutma fonksiyonu işe yaramıyor
  • quote:

eskiden tatildeyken 10-15 kişi kullanırdık, çayda yapıyor. fotodaki gibi tek demlikten doldurup içiyosun. asker usulü, tencerede çay kaynatıp kepçeyle doldurmaktan iyidir. cam demliğin altında sıcak tutma da vardı, bunda varsa çok iyi.yalnız demlikler çok ince oluyor.

Çayı çok güzel yapmıyor. Çiğ kalıyor.
  • aynen hocam çalışma mantığı çok basit. 55 lira çok uygun geldi bana alacağım bundan. yorumlarını okumuştum. fiyatına göre hakkını veriyormuş.
  • Alip denemekte fayda var uzun zamandir bakiyordum fiyati cok uugun geldi.
  • ciddi anlamda filtre kahve seven biriyseniz delonghi almanızı tavsiye ederim. bu fiyata tabii ki bulamazsınız ama makineden makineye çok farkediyor
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    hocam makineden makineye nasıl değişebilir ki ? yani bunların çalışma stili hep aynı.
  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    üstat çalışma mantığı aynı ama demek ki makinedeki bi şeyler işi değiştiriyor. aynı kahveyi farklı marka makinelerde içtim en güzel tadı yoğunluğu veren delonghi.
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi modelini tavsiye edersin?
  • ben de bi tane tefal var. almanyadan hediye gelmişti 1 kez kullandım. hevesle kahvesini aldım tchibodan kağıt aldim. sonra kullanmadim. dileyen olursa ilanda da var filtresiyle birlikte satiyorum.
  • Esse'lerde indirime giriyor bu ürün. %50 indirime kasada %50 indirim ilave günlerinde 45 liraya geliyordu. Gordion Esse'de görmüştüm, diğer Esse'lere sormak ve gününü denk getirmek lazım.
  • emre.karakus E kullanıcısına yanıt
    hocam nasil bisey istiyorsunuz sadece filtre kahve mi yoksa espresso vesaire özelliği de olsun mu. sadece filtre kahve için icm15210 modeli isinizi görür. diğer şeyler için seçenek çok
  • quote:

quote:

Aynı mantıkla çalışan Arçelik Gurme bende var

Özellikle benim gibi bardağa sadece dem koyan birine Sıcak tutma fonksiyonu işe yaramıyor

sadece dem mi koyuyorsun! aman hocam dikkat et. mideyi sakatlama sonra.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.