Bildirim
A101 biftekte %30 indirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
biftek sanmış. -
Görevliye söylediğin zaman %30 indirim yapıyor yoksa etiket fiyatından veriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne soylememiz lazim hocam
Nasıl yani birşey anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: mefe
Görevliye söylediğin zaman %30 indirim yapıyor yoksa etiket fiyatından veriyorlar
üzerindeki son tüketim tarihine yaklaşmış olması gerekiyor.
her ürünü görevliye söyleyince yaptıkları bir şey değil.
mesela arkadaş aynı a101 e gidip aynı ürünün yeni geleninden alsa bu sefer indirim yapmayacaklardır.
sistem böyle işliyor benim bildiğim -
Genelde son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri indiriyorlar...Özellikle et alırken iyice koklayın,birkaç defa kötü kokan etlere denk geldim... -
Kilosu 35₺ nasıl oluyor, Bilmediğimiz bir indirim dahamı var?
%30 indirim yapmasını fişi örnek olarak gösterebilirsiniz.Çünkü bir markette sorun olmamıştı diğer markette fişi gösterdikten sonra yaptılar.Kendi insiyatiflerinde sanırım. -
son kullanma tarihi 14/07/2019 donmuş ürün değil.ömrü 2-3 haftadır.yani ürünler en fazla 1 haftalıktır:) -
Biftek çok genel bir kavram. Mesela orda but biftek diye geçmiş. But sert olur en fazla tantuni yapılır.
Ama "antik ot" veya bonfile varsa iyi.
80 tl biftek diyor..
ben geçen hafta kuzu külbastı (kemiksiz kuzu but tan)
kilosu 69tl den aldım.. nasıl bir fiyat bu böyle?
69tl den alırken 10 tl efes ve 10 tl facebook tan yaralanınca.. fiyat kg 50 tl altına indi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
düzköy şoşesi nire -
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
Biftek çok genel bir kavram. Mesela orda but biftek diye geçmiş. But sert olur en fazla tantuni yapılır.
Ama "antik ot" veya bonfile varsa iyi. -
Pek çok teşekkür edeceğin yere biraz uzak Hakancım :)quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
düzköy şoşesi nire -
Fiyatı 80 TL. Yüzde 30 indirim olsa 55tl yapar.
kapitalizmin milliyeti olmaz. hatta arapları daha çok sever. devamlı ürüyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her tarafta Kürtçe tabelalar kanallar varkende de keske bu kadar duyarlı hassas olsaydın bu ülkede yaşayan sadece suriyeli araplar yok.
Dün skt si 30 haziran olan tavuk bonfileyi %30 indirimli aldım normalde kilosu 22 tl. 1200 gr aldım 26 tl yerine 18 tl ödedim. Buzluğa attım bikaç gün sonra yerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 1 Temmuz 2019; 17:20:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Pek çok teşekkür edeceğin yere biraz uzak Hakancım :)
|
biftek sanmış.
|
Her tarafta Kürtçe tabelalar kanallar varkende de keske bu kadar duyarlı hassas olsaydın bu ülkede yaşayan sadece suriyeli araplar yok.
|
son kullanma tarihi 14/07/2019 donmuş ürün değil.ömrü 2-3 haftadır.yani ürünler en fazla 1 haftalıktır:)
|
Fiyatı 80 TL. Yüzde 30 indirim olsa 55tl yapar.
|
Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- coffy bedava kahve
- bim çiğköfte fiyatı
- deli2go ne demek
- bim kokoreç
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X