< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hipoglisemi -- 27 Eylül 2023; 22:46:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hipoglisemi -- 27 Eylül 2023; 22:46:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
https://www.firsatyaninda.com/ 100 lirada yapıştır burdan gelsin başkanım
|
6 tane a101 gezerek elendim, geriye kalanlara başarılar
Edit: +10 mağazada daha gezdim başka mağaza bulamadım 16 mağazada 0 stok :) |
konu sahibi arkadaşa ve konu içinde kombo tarifi yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. akşam evin yakınlarındaki 5 tane a101'e baktım son mağazada kapanmaya yakın 2 adet buldum. paycell hesabım yoktu konu içindeki mesajlara istinaden paycell ve hadi hesap açtım.
paycellden ilk alışverişe 50 TL ve 90 TL market alışverişi iadesi geldi. Hadi uygulamasından yüzde 25 indirim ve ilk üyeliğe 20 TL, 400 TL üzerine 20 TL ve poşetsiz alışveriş 1 TL geldi. 300 TL p&g alışverişine fiş yüklemeye de 100 TL gelecek. Totalde ; 2 adet fairy platinum plus 75'li için ödenen tutar = 450 TL para iadesi = 90 + 50 + 20 + 20 + 1 + 100 = 281 TL 450 TL - 281 TL = 169 TL 1 paket 75'li fairy platinum plus maliyeti = 84,5 TL zincir marketlerin fason markalarının bile yarısına maloldu piyasadaki en kaliteli bulaşık makinesi tableti, Allah bereket versin, herkese teşekkürler tekrardan ![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acyhn -- 27 Eylül 2023; 22:47:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bu ındrım sadece hadi plus ta mı var suresi varmı gunluk ındırımmı ıdı |
tesekurler uygulamada gorememıstım. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl kombo yaptınız ? |