Bildirim
A119 vs Mini 0903. Sizce hangisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ebu Hureyre
Çok uzun zamandır bu 2 kamera arasında gidip geliyorum. Net bie karar veremedim bir türlü. Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sizce hangisi?
A119 gizlilik acisindan cok guzel,gunduz cekiminde oldukca basarili, gece cekimi a118'e gore guzel ama mini 0903'e gore basarisiz. A118 kullanicisi olarak kendi aracimda kullanacak olsam gizliligi acisindan a119'u tercih ederdim. Viofo gece cekiminin gelistirilmesi acisindan yazilimla ugrasiyor. Yakinda daha iyi sonuclar verecektir. 10 gune kadarda Turkce dil destegi gelecek diye bekliyorum.
A119 incelemem
http://www.arac-kamera.com/a119-arac-kamerasi-detayli-incelemesi/10013
Mini 0903 incelemem
http://www.arac-kamera.com/mini-0903-nanoq-arac-kamerasi-detayli-incelemesi/9597
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim oyum A119 dan yana, sebebi ise Viofo çok uzun zamandır piyasanın içinde üreticiye daha çok güveniyorum.
0903 te iyi bir model ama her iki kamerayı elime almış biri olarak A119 kasası bir tık daha iyi gibi geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabınız için teşekkürler. Sitenizden okumuştum zaten incelemeleri. Fakat 119a 4 yıldız vermişsiniz, o yüzden biraz düşündüm. Benim gönlüm de ondan yanaydı aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imisoglu -- 14 Ağustos 2016; 22:31:42 >
Sağolun hocam yorumunuz için. 119 alıcam galiba artık.
Ön camda A119, arka camda ise Mini 0903 harika bir kombinasyon olacaktır :)
Ben mini0903 satın aldım, bu ay da A119 sipariş vereceğim.
İki kamera da oldukça güzel. Hangisini alırsanız alın bence diğerini almadığınız için pişman olmazsınız -
Ben de -Olgu Bey'in de tavsiyesiyle- A119 sipariş verdim. Şu an yolda görünüyor. Kullanacağım ilk araç kamerası olacak. İncelemelere göre güzel bir kameraya benziyor ya bakalım kullanınca göreceğiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X