Şimdi Ara

A3 1.4 TFSI Stronic Sportback vs. F20 116i Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle konu benim için değil yakın bir arkadaşım için. Kendisi premium HB bir araç bakıyor ve kesinlikle bu iki araç dışında bir araç düşünmüyor. Yani Giulietta veya C30 gibi alternatifler bende verdim fakat ikisini de kullanmış, A3 ve yeni 116i kadar başarılı bulmamış.

Bu iki aracıda esasında kullanma-test etme imkanı bulmuş, gidişleri,performansları hemen hemen aynı diyor fakat A3 bir gıdım daha konforlu diyor. BMW is teknolojik olarak daha üstün diyor. BMW de tek çekindiği nokta dış görünüşü ve A3 e göre daha dar iç mekanı.

Kesinlikle sıfır alacak, 2.el düşünmüyor ve A3 ün yeni kasa resimlerini görmüş hiç beğenmemiş,şuanki kasayı ise çok beğeniyor, kısacası kasa değişmesini umursamıyor.

Max. verebileceği miktar 85.000 tl civarı, bu paraya iki aracıda gayet donanımlı bir şekilde alabiliyormuş. 2 arabanın motorları da gayet başarılı, basınca gitmesini biliyor, zevkli ve fazla yakmayan motorlar, dizel düşünmüyor.

Açıkcası bana sorduğunda büyük ikilemde kaldım çünkü bana göre sınıflarının en iyi 2 aracı ve bir cevap veremedim. Hem arkadaşım için, hemde illaki başka ikilemde kalanlarda olabilir diye konu açmayı uygun gördüm.

Siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden ?

• Ben olsam A3 secerdim..kasası eski veya degil önden cok daha asil bir gorunusu var 1 serisi cok sapsal bakıyor sanırım biraz daha bayan kitlesine yonelık dusunulmus bir arac..
  • Öncelikle böyle düzenli anlaşılır ve gayet açık konu açtığın için teşekkürler keşke herkes böyle konu açsa neyse ben olsam BMW alırım neden diyecek olursan hem duygusal hemde daha yeni 1 kasa daha iyi olur gibime geliyor.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIP Race

Ben olsam A3 secerdim..kasası eski veya degil önden cok daha asil bir gorunusu var 1 serisi cok sapsal bakıyor sanırım biraz daha bayan kitlesine yonelık dusunulmus bir arac..

kesinlikle A3 çok yakışıklı yaw..

hatta birde sportline ve sline koyalım.

düzenleme: resimler çıkmamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7b6s -- 19 Şubat 2012; 17:31:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 7b6s

quote:

Ben olsam A3 secerdim..kasası eski veya degil önden cok daha asil bir gorunusu var 1 serisi cok sapsal bakıyor sanırım biraz daha bayan kitlesine yonelık dusunulmus bir arac..

Alıntıları Göster
    görünüş olarak a3 diyeceğim fakat 1 serisi çok yeni bir otomobil daha mantıklı

• bencede tasarım olarak A3 aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7b6s -- 19 Şubat 2012; 17:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7b6s

quote:

Alıntıları Göster
    BMW'nin yeni kasa avantajı var ama ben A3 derim.Tasarım her ne kadar görecelidir desek te A3 en boş versiyonuyla bile oldukça asil ve yakışıklı duruyor BMW'ye göre.Alacağı donanımlı bir A3 kendisini fazlasıyla tatmin edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 19 Şubat 2012; 17:46:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

BMW'nin yeni kasa avantajı var ama ben A3 derim.Tasarım her ne kadar görecelidir desek te A3 en boş versiyonuyla bile oldukça asil ve yakışıklı duruyor BMW'ye göre.Alacağı donanımlı bir A3 kendisini fazlasıyla tatmin edecektir.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle A3 derim.O kadar opara verip BMW bile olsa o tip bir kasanın içine girmek istemezdim.A3 1.4 TFSI S-Tronic Ambition + İç dış S-line paket + Open Sky (mümkünse siyah olsun)

• A3 gerek konfor ve ses yalıtımı gerekse de yol tutus acısından premium degil teknolojisi eski. Hatta golfün de gerisinde. BMW yeni teknoloji olarak daha güven veriyor özellikle yol tutus acısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunarda

A3 gerek konfor ve ses yalıtımı gerekse de yol tutus acısından premium degil teknolojisi eski. Hatta golfün de gerisinde. BMW yeni teknoloji olarak daha güven veriyor özellikle yol tutus acısından.
    BMW'nin ön tasarımı hiç hoş değil. O farlar o kasaya büyük kaçmış. Audi'ler ne kadar birbirine benzese de en azından orantı olarak on numara.
  • Herkes resimlerden yeni 1 serisine atip tutuyor ama bence gayet guzel otoparkimizda 2 tane var sabahlari falan hep gordugum arac cidden daha iyi duruyor a3 den.az mantikli dusunurse secmesi gereken aracin bmw olmasi gerektigini anlicaktir arkadan itis angle eye falan.a3 un ici bile elenmesi icin yeter cok bos on konsolu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

BMW'nin ön tasarımı hiç hoş değil. O farlar o kasaya büyük kaçmış. Audi'ler ne kadar birbirine benzese de en azından orantı olarak on numara.

Alıntıları Göster
    alfa kukuletta niye düşünmüyor?

dönüp herkesiin bakacağı bir araba olduğu için mi

bence en uygun stil sahibi premium hb alfada. spor paket cam tavan bi-xenon 170 hp alayına gider.

audi zaten performansta çok geride 125 hp üstü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Herkes resimlerden yeni 1 serisine atip tutuyor ama bence gayet guzel otoparkimizda 2 tane var sabahlari falan hep gordugum arac cidden daha iyi duruyor a3 den.az mantikli dusunurse secmesi gereken aracin bmw olmasi gerektigini anlicaktir arkadan itis angle eye falan.a3 un ici bile elenmesi icin yeter cok bos on konsolu bence
    Giulettayı nasıl beğenememiş anlamadım ama eğer sportiflik istiyorsa bmw biraz geniş araç ve işçilikte kalite istiyorsa audi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Giulettayı nasıl beğenememiş anlamadım ama eğer sportiflik istiyorsa bmw biraz geniş araç ve işçilikte kalite istiyorsa audi.

Alıntıları Göster
    Bnce 1 serisi sizin ihtiyaçlarınızı karşılar. Tasarımı bana a3 den daha hoş geliyor. Zf şanzımandan bahsetmiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Alıntıları Göster
    1 serisi hem sürüş özellikleri hem de teknoloji konusunda A3'ten çok daha iyi bir otomobil. Yukarıda 1 serisi hakkında atıp tutmuşlar tasarımı yukarıda bahsedildiği gibi kötü değil. Bence sportline 116 A3'ten daha mantıklı bir seçenek.
  • quote:

A3 gerek konfor ve ses yalıtımı gerekse de yol tutus acısından premium degil teknolojisi eski. Hatta golfün de gerisinde. BMW yeni teknoloji olarak daha güven veriyor özellikle yol tutus acısından.

sallamanın bukadarı. golf ten kötüymüş yuh ya. ya harbiden anlamıyorum koskoca audi 2009 makyaj yapıp A3 ü halen üretiyor bunun üstüne birde 2011 de yeni bir modeli olan rs3 ü piyasaya sürüyor ve sen gelip burda golften geride diyorsun.

rs3 2011 de piyasaya çıktı, buna rağmen golf r dan kötüymüş demekki bunuda öğrenmiş olduk senin mantığa göre..

ayrıca bu arkadaş 2011 engine of the year ödülününde sahibidir kendi kategorisinde.

konuya dönersek ,A3 sline sportback ve A5 sline coupe efsane tasarımlara sahip bana göre audide,ikisininde yeni gelecek modelleri şuankileri aratacak.

A3 daha konforlu,1 serisi daha sportif, ama sline süspansiyon olursa A3 geri kalmaz sportiflik konusunda, tabi BMW arkadan itiş bunuda göz önüne almak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

sallamanın bukadarı. golf ten kötüymüş yuh ya. ya harbiden anlamıyorum koskoca audi 2009 makyaj yapıp A3 ü halen üretiyor bunun üstüne birde 2011 de yeni bir modeli olan rs3 ü piyasaya sürüyor ve sen gelip burda golften geride diyorsun.

rs3 2011 de piyasaya çıktı, buna rağmen golf r dan kötüymüş demekki bunuda öğrenmiş olduk senin mantığa göre..

ayrıca bu arkadaş 2011 engine of the year ödülününde sahibidir kendi kategorisinde.

konuya dönersek ,A3 sline sportback ve A5 sline coupe efsane tasarımlara sahip bana göre audide,ikisininde yeni gelecek modelleri şuankileri aratacak.

A3 daha konforlu,1 serisi daha sportif, ama sline süspansiyon olursa A3 geri kalmaz sportiflik konusunda, tabi BMW arkadan itiş bunuda göz önüne almak lazım.

Alıntıları Göster
    1.4 lerde en iyi motor ödülü alfada değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Alıntıları Göster
    bmw nin iç mekan çok daha şık duruyo yeni kasa üstelik bmw derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirey

bmw nin iç mekan çok daha şık duruyo yeni kasa üstelik bmw derim

Alıntıları Göster
    İç mekanı çok albenili BMW'nin , bence Kırmızı 1 Serisi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

1.4 tfsi zaten ödülleri toplamıştı geçmişte, 2011 de 2.5 tfsi ödül aldı 1.4 tfsi değil.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.