Şimdi Ara

A3 ön konsol gıcırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2016 model A3 1.0 tfsi aracım var, O almıştım.

Teslim aldığım andan itibaren ön tarafta titreşim kaynaklı bir cızırtı vardı. Tabii ki aldığım bayi konuyla ilgil bir şeyler yaptı; güneşlik ya da aydınlatmada kabloların yalıtıp konuyu çözdüler.

2 yıl kadar sonra ses yine başladı. Bu sefer de kapıdan geliyormuş. Garanti bittiği için işçilik parası ödemek zorunda kaldım.

Ancak şimdi de ön taraftan direksiyon civarından sabah kalkışta ilk 5-10 dakika boyunca bariz bir gıcırtı geliyor ve sonra düzeliyor; özellikle soğuk kış sabahlarında. Rahatlıkla duyuluyor.

Bu kesinlikle 3 yıl önceki konudan farklı bir durum.

Elimde her yere bastırdım, neresi olduğu anlamak için, ama belli değil. Servise konuyu sözlü belirttim, ama geceden aracı bırakmam gerekecek ve de ön konsolu sök-tak yaptırmak istemiyorum:(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Konsolun birleşim yerlerine, çizgilere, aralara vb. görebildiğiniz tüm yerlere bir elinizde bez diğer elinizde Würth silikon spreyle müdahale edin. Bir kaç gün gözlemleyin geçecek mi bakın. aradaki fark muazzam oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 13 Şubat 2020; 15:47:45 >
  • Maalesef soğuk iklimde yaşayan herkes bu tarz trim sesleri ile fazlaca uğraşmak zorunda kalıyor.Biraz sıcak bir şehirde 2-3 gün kalın emin olun bütün sesler kesilecektir.Malzeme bir şekilde çalışıyor sıcak-soğuk hava geçişlerinde.Orayı yaptırsanız başka bir yerden ses duyacaksınız.Eksi derecelere inen şehirlerde mutlak sessiz araçların olduğuna falan inanmıyorum artık.
  • havalar soğudu o yüzden plastik küçüldü hava sıcaklayınca plastik genleşir eski hale döner
  • Hocam plastik malzemelerin büzüşmesinden kaynaklanıyor hiç dert etmeyin, kafanıza takıyorsanız sesi iyice dinleyin büyük ihtimalle gösterge ekranından geliyordur, camların plastikle bağlantılı olan yerlerine silikon sprey sıkın ses kesilecektir.( cam kısmına sıçramasın cam tarafını bantlayın spreyi sıkarken)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar İbiza’lar Golf7ler, Megane ve Clio 3 ler geldi geçti, tecrübe edildi. İlk defa bu arabada böyle bir şey oluyor. Yarın sabah göstergeye de bastırayım belki susar. Akşamları sorun yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Jetta Ön kol Dayama
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.