< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 27 Ocak 2021; 13:20:1 > |
a3 sedan alınır mı?
-
-
bu para c segment a3’e verilmez. biraz daha kasıp a4 bakın.
yok ben illa c segment alacağım diyorsanız v40 alın. -
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
bu para c segment a3’e verilmez. biraz daha kasıp a4 bakın.
yok ben illa c segment alacağım diyorsanız v40 alın.Hocam 25 Yaşındayım ve bekarım, A4, C180 gibi araçlar ağır kaçar diye düşünüyorum. Volvo V40lara da ederinden biraz fazla istiyorlar şuan bence.
-
Alınır neden alınmasın ? Arkadaş biraz daha kas demiş ama en ucuz a4 2015 dynamic 330bin tl. 5 yaşında 100 binde arabaya 330 verceğime sıfıra yakın 300e a3 alırım. Ben alır mıyım almam sebebi ise yeni kasanın inanılmaz güzel olması. Bu tür durumlarda insanın biraz canı sıkılıyor eski kasaya binerken.
-
Bence alınır ama eğer 30 bin daha koyabilirseniz sport alın derim sonradan pişman olmayın
-
Bekarsan alınır. Arkada diz mesafesi dar çünkü. Araba tam alınacak zaman. Aldın aldın. Bahara doğru yavaş yavaş artmaya başlar. Yazın fırlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dancing BearHocam 25 Yaşındayım ve bekarım, A4, C180 gibi araçlar ağır kaçar diye düşünüyorum. Volvo V40lara da ederinden biraz fazla istiyorlar şuan bence.
Alıntıları GösterKamiq ağır kaçmıyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: en1gmaKamiq ağır kaçmıyor mu?
Alıntıları Gösterkaçtığı için vazgeçtim zaten:)
-
biraz dar bir araç onun dışında her açıdan gayet yeterli. fakat alacağın arabanın donanımlarına iyi bakman gerekiyor. bu modellerde bir çok şeyi opsiyon olarak veriyorlar. dolayısıyla her arabanın hikayesi farklı olabiliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dancing Bearkaçtığı için vazgeçtim zaten:)
Alıntıları GösterStonic bak kampanya vardı,yeni kasası gelecek a3 ün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X