Şimdi Ara

a3 STRONİC KURU MU ISLAK MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette araştırdım,çok bilgi kirliliği var,stronic dsg ile aynı diyolar,sadece uznlamasına yanlamasına farklılıklar var diyolar,ıslak tipler kuru tiplere göre daha dayanıklı diyolar,yıl 2016 ,şu konuyu tam aydınlatacak birileri var mı?

• 250nm'ye kadar kuru
  • Stronic dsg'nin farkli yerlestirilmis halidir. 2014 itibari ile dsglerde ve s-troniclerde mekatronik arizasina sebebiyet veren mekatronigin yeri degistirilmis ve bu arizanin onune gecilmistir.

Bu demek degildir ki basinizi agritmaz. Dsg cift kavramali robotik bir sanzuman oldugundan zamanla manuel vites gibi kavrama arizasi verir. Garantisi suren araclarda veya tum bakimlari serviste yapilmis araclarda iscilik ucreti ile yetkili serviste degistirilir. Garanti durumu olmayan araclarda ozel servisler 5000 lira civari bir maliyeti vardir.

Not: Kavrama ihtiyaci fordun ecoboost'unda da, renault'nun edc'sinde de vardir. Bu markalar garanti kapsamina almazlar.

Niyetiniz sanzumana para vermemek ise tam otomatik araclara bakabilirsiniz. Bu bilgiler disinda kafanizi karistiracak bir cok mesaj geleck hazirlikli olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsg neyse s tronic o.ozetle bulasmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce dsg 2011 model tecrübesi olan biriyim,iki kez kavrama,bir kez mekatronic değişti,bir daha bulaşmam diyorum,ama piyasada çok da farklı araçlar yok,peugeot ve opelde dizel tam otomatik araçlar var ama onlarda içime sinmiyor,golf ve a3 içine oturunca daha oturaklı,ama işte şu kavrama olayı düşündürüyor beni????
    O yüzden sorma ihtiyacı duydum,s tonic ıslak şanzıman mı diye
  • BMW 116d tam size göre gibi hissettim
    Tam otomatik ZF8 candır
  • Aklıma şu şarkı geldi.

Ne olur ıslak ıslak bakmaa öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POLO mu yoksa AURİS Mİ ?
    7 yıl önce açıldı
    Megane 4 mü? Kadjar mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.