Bildirim
A4 (2006) sonrası ne alınır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Araciniz ileride almayi dusundugum bir arac..ariza derken ne tip arizalar..km kac binde..oturakli ve sorun cikarmaz bir arac olarak dusynuyorum da onu..arac olarakta 2008 ve sonrasi c serisi mercedesler cik hos bence ama arac hakkinda teknik bilgim yok..dusunurseniz bilgi veren illaki olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turbo arizasi yapti 2 kez. Gürültülü bir motoru var km. Olarak 170.000 e yaklaştı. Bu km den sonra da bu tür arizalarin daha sık olacağını zannediyorum.
1.4 TSİ GOLF 7 -
Evet olabilir fakat iç mekan konusunda tereddütlüyüm. Acaba a4 kadar geniş midir? -
2008-2010 c180 bakabilirsiniz.
Ayrıca S60 da düşünülebilir. -
Audi'den sonra ya yine Audi ya da Mercedes, BMW bakın. daha donanımlı daha yeni diye diğer markalara kaymayın, canınız sıkılır. -
opel insignia
ford mondeo (yenisi çıkıacak)
skoda superb(iç hacmi en büyüğü) -
2008 sonrası Mercedes C180 veya Volvo S60 bakabilirsiniz.
S60 daha önce kullandim sanjuman sorunu oldu satmistim hala tadi damagimda. Yeni nesil s60 2.0t r design fena olur. :)
SuperB kullandim tekrar kullanmam şehir içinde cok kullanışlı degil. Insignia olabilir.
Arkadaşlar bir arkadaşta 2009 model 2.0 dizel otomatik ford mondeo var. Ne dersiniz, a4 verilir mondeo alınır mı? -
Japon malı al geç sorun istemiyorsan
A4 sonrası BMW 3.20i alın keyfinize bakın. -
Arkadaşlar 0 km araç fiyatlarına baktım internetten, benim aracın üzerine 10.000 civarı konup aslında ford focus veya honda civic alınabiliyor. 0 km alıp 3-4 sene sorunsuz binme fikri bana daha sıcak gelmeye başladı. Civic veya focus alırsam konfor, sürüş zevki, gibi konularda pişmanlık yaşar mıyım acaba? -
Konfor sıkıntısı kesin ayrıca 2 motor sürüş keyfi de olmaz. Sıfır kokusu ve sorunsuzluk artıları.
Bende de 2005 model a4 2.0tdi multitronic vardı.Şanzıman sorunu sebebiyle sattım...2011 yeni kasa 1.6 tdi manuel jetta aldım.Konfor, rahatlık ve güven olarak a4 ün yanından bile geçemez... -
Yani siz turbo arızasını giderip aracınıza binmeye devam edin mi diyorsunuz. -
Tabiki öyle demiyorum...Sadece örnek verdim jetta dan uzak durun anlamında(şahsi fikrim)...Ve arac almadan bir test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim...Benim gibi bodozlama almayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X