Şimdi Ara

A4Tech Bloody A9 vs A4Tech Bloody R8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• R8 daha bi iyi duruyor, ama zaten iki mouse arasında çok büyük bir fark olduğunu da sanmıyorum, R8 kablosuz ve biraz daha kaba ele oturacakmış gibi bir yapısı var A9'a nazaren, bu sizin yapmanız gereken bi seçim kanımca elinizin boyutu vesaire ile ilgili bir seçim, hangisinin elinize daha iyi oturacağını daha iyi mouse u kavrayabileceğinizi düşünüyorsanız onu almanızı öneririm.
  • Tek avantajı R8 'in wifii olması A9 alacağım sanırım ya o tarz mouselara daha yatkın elim bir de macro setting ve advanced weapon turing kutu ile beraber mi geliyor ya ? Satıcıya soru sordum parayla alıyorsunuz onları dedi başka bir satıcıda kutunun içeriğinde var dedi kafam karıştı. Her kutunun içinde var mı ?
  • kardeş bloody seri mouselerin macro'sunu ayarlamak için lisanslı programına ihtiyacın var biliyosun demi 20$ lisans almak bende a9 alıcaktım vazgeçtim az daha biriktirip gameekstada kampanya var Logitech g402 Hyperion Fury ve Mouse Pad'ini 140 tl ye veriyolar normalde mouse sadece 150tl pad'ide 40tl
  • Aynen bende şimdi gördüm biraz yemeyip içmeyip bir yerlerden kısıp kampanyadakileri alacağım sanırım ya bloody serisinde belirli bir tıklamadan sonra para isteme muhabbetide varmış sanırım çok teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: davutergun

kardeş bloody seri mouselerin macro'sunu ayarlamak için lisanslı programına ihtiyacın var biliyosun demi 20$ lisans almak bende a9 alıcaktım vazgeçtim az daha biriktirip gameekstada kampanya var Logitech g402 Hyperion Fury ve Mouse Pad'ini 140 tl ye veriyolar normalde mouse sadece 150tl pad'ide 40tl

Malum islemlerle 20$ vermeden hallediliyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

quote:

kardeş bloody seri mouselerin macro'sunu ayarlamak için lisanslı programına ihtiyacın var biliyosun demi 20$ lisans almak bende a9 alıcaktım vazgeçtim az daha biriktirip gameekstada kampanya var Logitech g402 Hyperion Fury ve Mouse Pad'ini 140 tl ye veriyolar normalde mouse sadece 150tl pad'ide 40tl

Bende bugün öğrendim o malum işlemleri o yüzden (öğrenci olduğumuzdan biraz da) a9 aldım :D Öğrenmeseydim g402 alacaktım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker~>

quote:

quote:

Bende bugün öğrendim o malum işlemleri o yüzden (öğrenci olduğumuzdan biraz da) a9 aldım :D Öğrenmeseydim g402 alacaktım :D

Hayirli olsun ozaman.
    Forumda konusu vardi sanirsam, direk makro programini kurma derim hemen kurup yapamayip yeni surume crack bekleyenler vardi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayirli olsun ozaman.
    Forumda konusu vardi sanirsam, direk makro programini kurma derim hemen kurup yapamayip yeni surume crack bekleyenler vardi

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim :D Bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker~> -- 4 Şubat 2015; 1:24:37 >

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    orasını bilmiyodum ama önermem yani bi aksilik çıkmasın ama mouse özellikleri iyimi diye soruyosan cok güzel alınıcak bir gamer mouse'si
  • quote:

Teşekkür ederim :D Bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim :D

kardeşim aldın mı a9u ve programı kullanabiliyor musun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.