Şimdi Ara

Abartılı 2.el Araç Fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen yıl 6000 lira yola çıktım 7-8-10-12-15 e kadar arttırdım bütçeyi yine adam gibi birşey bulamayınca bütçeyi birz daha arttırıp birazda kredi çekip 1.2 skoda rapid aldım iyi ki öyle birşey yapmışım neidüğü belli olmayan ne şartlar altında kullanıldığı bilinmeyen neredeyse sıfırı fiyatına bilmediğim araç alacağıma şimdi herşeyini bildiğim servis bakımlı bakımları garantili bir aracım var en mantıklısı sıfır almak şimdi kardeşime bir araç alacağım geçen yıl ki stressi tekrar yaşıyorum 5-6binlik arabalara 8-9bin lira istiyorlar el insaf diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightblueist

quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

Valla öyledir hocam ahanda araba lazım fiyatlar çok uçuk :S

2008 yaris var otomatik :)

Yaris düşünmüyorum hocam saolun ya :)
  • 96 model 225000 deki corollaya 16000 tl isteniyor,ne hayır gelir bu piyasadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekocfb

Arkadaşlar ben şuan ki 2.el araçların gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum bu konuda sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

Arkadaşlar 12 gündür araç bakıyorum 8 10 tane araç var sahibinden.com daki listemde 1 tane satılan görmedim ama herkes birbirine bakıp istiyor da istiyor yakında 0 ını geçecek 2. el herhalde. Olay açık arttırmaya dönmüş ama bu defa müşteriler değil arttıran satıcılar birbirlerine bakıp fiyat arttırıyor. Benim gibi ciddi alıcılar mağdur olmuş oluyor ve satıcılar da kendi kendilerini mağdur etmiş oluyor.

Yazın opel astra 1.6 hatchback esssentia ların en temizini 10000 km yi geçmemiş konfor paketlilerini 33500 e falan alabiliyordum. Ama şu an almak istiyorum ve 35000 den aşağı yok üstelik sözde kışın ucuz olurmuş 2.el. Aracına LPG taktırıp 35000 e veren de görmedim ve bu fiyatlar 39500 a kadar çıkmış. Yahu bu aracın sıfırının boşu 37500 dolusu 41000 ben bu abartılı fiyatları anlamıyorum. Aynı durum focuslarda da var daha bu yaz 2010 hatchback focusu lpg li halde arkadaşım 35500 e aldı şimdi o temizlikteki araçlara bakıyorum 40000 dan bahsediyorlar.

Anlayan bir arkadaş varsa bana yardımcı olsun da ben normal bir fiyatta 2. el araç beklemeyeyim gideyim kredi falan 0 araç alayım bari.

Hocam maalesef fiyatlar siskin ama euro nerelere geldi ve hala daha artacak gibi, boyle bir ortamda dusus cidden cok zor gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.El piyasası insanı paranoyak yapar.Ya göz göre göre aracın ederinden fazla vereceksin ya da biraz sıkıp krediyle 0 alacaksın.Bir de başkalarının lafıyla da hareket etmemek lazım bizim millet olumsuz yorum yapmayı sever piyasadan ucuza bile alsanız pahalı almışsın der şundan alsaydın der insanın moralini bozar.
  • 2000 model alelade bir araç için bakınıyorduk malum ehliyet durumu yeni olunca uzunca zaman bakınmakla yetindik halada öyle herif oturduğumuz yeri kırık (bu lafı biraz argoya kaçıyor diye söylemedim ) marutiye sekiz bin lira istedi araçlar kaliteli şarap sanki yıllandıkça pahalanıyor özellikle satılan modeller
  • haklısınız iyice zıvanadan çıktı millet satamazlar inşallah paşa paşa çekerler fiyatı zor durumda olmadıkça araç almayacaksın arkadaş yada 2 sene daha bekleyip sıfır alacaksın 5 sene bineceksin.İnsafsız olmuş millet özellikle honda markası kullanıcı ve km arttıkça fiyatıda artıyor ben anlamadım billahi
  • 2.el fiyatlarının genel düzeyinde anormal bir artış var evet.
    fakat piyasada alıcı olmasa satılmazdı. son sattığım aracı aldığım fiyatın %20 üstüne verdim.
    dökük araçlara 20bin lira ve üzeri vermek için sıraya giren insanlar var maalesef.
  • araç temizse üçe beşe bakmayacaksın.ben alırken bile bile değernin üstünde verdim
  • quote:

Opel astra h kasa essentialara bakıyorum classic 3 diye de geçiyor ama yazın baktığım araçlardan fazla fiyat istiyorlar ben de alamadım 12 gün oldu bir araç uygun geldi o da bakmama fırsat kalmadan satıldı. Diğerleri de satmaya gönüllü değil herhalde 12 gündür listemden o dediğim araç haricinde bir tane satılan araç görmedim.

Hocam satın almaya çalıştığınız aracın 2012 19 Aralık tarihinde trafik çıkışlı araca sahibim.
    Aracı geçen sene 36100 TL satın almıştım ve şuan 0 ları 41000 TL. KM olarak 4700 KM ve şuan satışa koysam 37500 TL den aşağı satmam.
    Diyeceksiniz ki niye böyle, araç geçen seneye göre kur farkından ötürü 5 bin tl pirim yapmış. Şimdi ben bu arabayı " ya 1 yıl kullandım, zaten 36100 TL ye aldım, bari 33500 TL ye satayım" dersem çakal bir satıcı alır ve eminim ki daha arabanın devrini almadan 38000 TL ye " sahibinden az kullanılmış" diye ilan verecektir.

Astra H kasa akranlarına göre dolu ve "ucuz" bir araba. Almanızı kesinlikle öneriyorum. Tabi bütçe uygunsa Astra J kasa 140 HP olanlarını almanızı öneriyorum. Onlar hem nispeten az yakıyor ve daha fazla kaçıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

quote:

Opel astra h kasa essentialara bakıyorum classic 3 diye de geçiyor ama yazın baktığım araçlardan fazla fiyat istiyorlar ben de alamadım 12 gün oldu bir araç uygun geldi o da bakmama fırsat kalmadan satıldı. Diğerleri de satmaya gönüllü değil herhalde 12 gündür listemden o dediğim araç haricinde bir tane satılan araç görmedim.

Hocam satın almaya çalıştığınız aracın 2012 19 Aralık tarihinde trafik çıkışlı araca sahibim.
    Aracı geçen sene 36100 TL satın almıştım ve şuan 0 ları 41000 TL. KM olarak 4700 KM ve şuan satışa koysam 37500 TL den aşağı satmam.
    Diyeceksiniz ki niye böyle, araç geçen seneye göre kur farkından ötürü 5 bin tl pirim yapmış. Şimdi ben bu arabayı " ya 1 yıl kullandım, zaten 36100 TL ye aldım, bari 33500 TL ye satayım" dersem çakal bir satıcı alır ve eminim ki daha arabanın devrini almadan 38000 TL ye " sahibinden az kullanılmış" diye ilan verecektir.

Astra H kasa akranlarına göre dolu ve "ucuz" bir araba. Almanızı kesinlikle öneriyorum. Tabi bütçe uygunsa Astra J kasa 140 HP olanlarını almanızı öneriyorum. Onlar hem nispeten az yakıyor ve daha fazla kaçıyor.

Hocam h kasaların yakıtı çok deniyor doğrumu peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

quote:

Hocam h kasaların yakıtı çok deniyor doğrumu peki?

Yakıt olarak ben memnunum.
    4700 km nin 4000 km si şehir içi 20 km ortalama hızla kullanıldı ve şuan ki ortalama yakıt 10,2 lt. Şehir İstanbul.
    Bastığın zaman tabi anlık olarak yüksek rakamları görebiliyorsunuz.
    2-3 kere uzun yol yaptım. Ortalama yakın 6 lt lere kadar düşmüştü. Tabi bu rakam 4 yolcu ve bağaj dolu halde iken aldığım değerler. Genelde düz yol ve otoban ayarında yoldaki veriler.
    Hani şu hesap hep yapılır, yıllık şu kadar km yapacaksan dizel al diye. Kişi kendini bilir ve ona göre değerlendirme yapması lazım. Ben kendi hesabıma göre 1 yılda 4700 KM yol yaptıysam ve her yıl bu şekilde binsem 9-10 yıl sonra 50-55 bin km lik bir aracım olacak. Tabi o zaman satmak istesem herhalde kimseyi inandıramam.

1.4 Turbo motorlu Astraların 1-,15 Lt daha az yaktığını söylüyorlar. Alan tanıdıklarım öyle diyor.

• Ocak ayından itibaren fiyatlar dahada aratacak, haliyle ikinci el fiyatlarında da bir nebze artış olacaktır. Seat mesela, Ocak ayında bütün modellerine 5.000 TL zam uygulayacakmış, durumu da kurdaki yükselişlere bağlıyorlar. Kısacası, ikinci eli temiz bir araba bulduğunuz zaman alın gitsin, bu saatten sonra kelepir arabayı kolay kolay bulamazsınız.
  • Araç alırken piyasa çok pahalı deriz, satarken en yüksek fiyatı baz alırız.Sebep bu sanırım.
  • ulan bi araba hevesim vardı o da kursamda kaldı iyimi adam 1991model tipo 9 bin istiyo ,

,http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-italyan-tipo-148009302/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn69

ulan bi araba hevesim vardı o da kursamda kaldı iyimi adam 1991model tipo 9 bin istiyo ,

,http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-italyan-tipo-148009302/detay

oda birşeymi hocam
    ,http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-fiat-uno-70-sxie-146829331/detay
  • yurdışında yaşıcan abi genç 18 yaşına gelmeden arabası olur bizde bi araba alalım dedik fiyatlar absürt oldu hiç şan yok bi da ban alayına bannn

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_cpu

quote:

Orijinalden alıntı: ysn69

ulan bi araba hevesim vardı o da kursamda kaldı iyimi adam 1991model tipo 9 bin istiyo ,

oda birşeymi hocam
    ,http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-fiat-uno-70-sxie-146829331/detay

yalnız 70s e de o fiyat ne öyle parayı ayakkabı kutusuna saklarım o parayı
  • 2 aydır arkadaşıma araba bakıyoruz bütcesi 35 bine kadar. öyle illa 35 binlik araçlarada bakmıyor 14 bin ile 35 bin arası araçlara. 2 gün önce 207 bulduk sözde cıkcık gibi araba sadece 1 parça boya var ama araya tanıdıkları sokunca aracın 182 binden 90 bine çekildiğini söylüyor. vtec 2 kasa hondalara müşteri oluyoruz adamlar uçmuş. 2000 model meganeye müşreri olduk neymiş alizeymiş fiyatı 24 bin valla ben 2010 honda elagance aldım 37 500 e felan denk geldi valla şimdi piyasada alayı 40+45 arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el bizim ülkemizde sıkıntı
    arabanın kilometresini düşürürler alan çok olur
    düşürmesen alan olmaz
    araba pertten döner 1.000tl aşağısına bilmeyen adam hemen alır
    ama değerini verip kimse almak istemez
    araba belden aşağı boyalı olur, bizde bütün ikinci eller çizikten boyalı (o ne demekse artık)
    biraz 2000 modellere yakın arabalarda klimalı diye fiyatında pazarlık yapmazsın, klimayı kim kullanır abi derler
    klimasız olsa klimasız araba mı kaldı abi derler
    bizim ülkemizde insanlarla anlaşmak çok zor çok!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.