Şimdi Ara

Abartılı 2.el Araç Fiyatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 0 fiyatları da çok arttı, 2.elciler de bunu fırsat biliyor.
    haksız da değiller
  • esat_emin E kullanıcısına yanıt
    Fiyat makul.
  • 2. el'e nur yağacak yakında. 0km fiyatları ve araç kredisi faizleri aldı başını yürüdü.
  • Sıfırı 56 bin lira olan arabanın ikinci elini 58 bine gördüm. Araç 12bin kmdeydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9-10 bin tl lik dacia solenza olmus 12-13 bin tl enteresan...bizim 1.2 clio symbol ise 23-24 binleri zorluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatların yüksek gösterilmesi iyi oluyo bence arabasını gerçekten satmak isteyen aracı temiz ise 1000-2000 tl aşağıya söyleyip hemen satıyor yüksek söyleyenler satamıyorki bırakın yazsın istediği rakamı
  • Fiyatları çok abartıyorlar son zamanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Malum siteye ilan açmak 100 TL olursa ikinci el fiyatları düşer. Şu an canı sıkılan,arabayı yıkatan çekiyor akıllı telefonundan üç beş resim sallama bir fiyatla ilan açıyor. Ya tutarsa hesabı. Bunu gören gerçekten satmaya niyeti olan adamda şu arabaya bu kadar fiyatlar çekmişler benimki daha temiz ben daha yüksek çekeyim diyor. Bu şekilde sanal bir piyasa oluşuyor ve fiyat ortalaması yükseliyor.

İlanları baz almayın ne kadara satılıyor araba ne kadara alınıyor 1. elden öğrenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

quote:

Orijinalden alıntı: nightblueist

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrekocfb

Opel astra h kasa essentialara bakıyorum classic 3 diye de geçiyor ama yazın baktığım araçlardan fazla fiyat istiyorlar ben de alamadım 12 gün oldu bir araç uygun geldi o da bakmama fırsat kalmadan satıldı. Diğerleri de satmaya gönüllü değil herhalde 12 gündür listemden o dediğim araç haricinde bir tane satılan araç görmedim.

Hocam bende h kasa bakıyorum elegance modeli arıyorum sizce maksimum kaç verilmeli?

26.50"e 60binde hatasiz + lpgli satildi gecen hafta.

Elegance mı hocam?

Aynen 2005ti.

Bana hiç denk gelmez hocamm

Benim babamın kuzeni 5 aydır satmaya çalışıyor Astra H 2004 model Essentia 1.4 Benzinli Manuel , gerçekten 90.000'de km düşürme felan yok çünkü araca az bindi. Başka arabası felanda var. 26 kadar yüksek te istemiyodu galiba 24'mü 22'mi ne istiyodu tam hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrekocfb

Opel astra h kasa essentialara bakıyorum classic 3 diye de geçiyor ama yazın baktığım araçlardan fazla fiyat istiyorlar ben de alamadım 12 gün oldu bir araç uygun geldi o da bakmama fırsat kalmadan satıldı. Diğerleri de satmaya gönüllü değil herhalde 12 gündür listemden o dediğim araç haricinde bir tane satılan araç görmedim.

Hocam bende h kasa bakıyorum elegance modeli arıyorum sizce maksimum kaç verilmeli?

26.50"e 60binde hatasiz + lpgli satildi gecen hafta.

Elegance mı hocam?

Aynen 2005ti.

Bana hiç denk gelmez hocamm

Benim babamın kuzeni 5 aydır satmaya çalışıyor Astra H 2004 model Essentia 1.4 Benzinli Manuel , gerçekten 90.000'de km düşürme felan yok çünkü araca az bindi. Başka arabası felanda var. 26 kadar yüksek te istemiyodu galiba 24'mü 22'mi ne istiyodu tam hatırlamıyorum.

Hocam 1.4 düşünmüyorum bir de elegance düşünüyorum ben saolun :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.