Şimdi Ara

ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thrashead , thrashead Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Meclis kaynayıp belediye başkanlarına itibar suikastlerine başlandıysa erken seçim yakındır.

• 7 Yıl önceki mesajımı buraya getireyim Mansur Yavaş hiçbirşey yapamaz, Belediyecilikten anlamaz dediğimde linç ediliyorduk şimdi dediğime gelindi. Ankaraya çivisi olmayan adamı 2. Kez seçtiler ya iyi oldu. İstanbul dada Ekrem aynı. Ce ha pe zihniyeti işte tam olarak bu. Birileride konuya operasyon çekiliyor demiş bırakın şu zihniyeti adamın açıklaması bile yaptığını doğruluyor. Yanlışa yanlış deyin. Birde bu adamlar Cumhurbaşkanı adayı olacaktı.
  • Çorbacı geldi haanııııımmmm Adam iki kere seçilmiş bu milletin bir bildiği var. Çorba demek ki çok güzelmiş Ben de tatmak isterdim açıkçası. Tarifi var mı acaba bir yerlerde?
  • Hiç bir sağcı ya gucenilmyecegini hepsinin birbirinden hırsız olduğunu ne zaman anlayacaksınız. Yavaş denilen çorbacı geldiğinden günden beridir Ankara'yı rezil duruma düşürdü. Hadi AKP'den kurtulmak için ilk dönem verdiniz de ikinci dönem tek bir çivi cakmamis, konuşmayı bilmeyen, MHPlileri beslemekten başka hiç bir iş yapmayan bu beceriksizi ortalama zekaya sahip biri niye oy verir? Cope at oyunu ama bu ülkücü parçasına oy verilmez.
    Bir de mal kesim iyi olmasa neden 2. Kez seçilsin diyor. O zaman git malum şahsa oyunu ver. Super yönetim olmasa 23 senedir secilmezdiler.

Adam soyup soğana çevirmiş yandaşları zengin etmiş hala zeka engelli gelip savunuyor soygunlari.
  • İktidara yakınlık duyan arkadaşların israf ve kamu malı konusundaki duyarlılıkları gözlerimi yaşartıyor. Keşke arada bir iktidar belediyeleri ya da bakanlıklar için de böyle paylaşım yapsalar. O zaman inanırız ki bu arkadaşlar biatçı nefer değil, sorgulayan, harbi ve samimi arkadaşlar.
  • headdhunterr H kullanıcısına yanıt

allah kimseyi,

babası hırsız ve ağır gülenci olan şu çocuktan

bilgi alacak, itimat edecek, saygı gösterecek

duruma düşürmesin...

• ne bekliyordunuz chp bu

hizmet nedir bilmezler vergileri de yer paşalar gibi

• Veryansın TV

ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

kendilerine sponsor olmuyor diye Mansur Yavaş'ın CB adaylığını engellemeye çalışıyorlar herhalde...

sözde milliyetçiler, cumhuriyetçiler...

RTE mi seçilsin

İmamson mu seçilsin

ne istiyorlar da Mansur Yavaş'a saldırıyorlar...

zaten yaptıkların yayınlarda vakıf kurduk bağış yapın deyip duruyorlardı.

aynı zamanda Zafer Partisine ve Ümit Özdağ'a da saldırıyorlar.

Veryansın Partisi kurmak için youtube yayınlarıyla taban oluşturmaya çalışıyorlar herhalde.

parti kurar, sonra seçime yakın S.Oğan gibi gidip pazarlık yapar milyonları cebe indirirler...

• 71 milyon TL, yav he he. İnsan sallar da bari biraz gerçekçi sallar.
  • Navi kullanıcısına yanıt

Kendime xaomi veya samsung telefon alacaktım. Forumda 13T ve x6 pro'nun konusunu gezerken bu düz dünyacı novagate'in mesajını gördüm. Eleman kaçak telefon kullanıyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 6 Kasım 2024; 12:30:39 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

69 milyon TL'de mi sallama şu açıklama varken?

x (formerly twitter)
    Ankara Büyükşehir (@ankarabbld) on X
    https://x.com/ankarabbld/status/1853021554981908712

Hadi ordan. Resmen itiraf etmişler

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Bildiğin direk itiraf , hem araştırıyoruz hem 28-29 da konser için ödenen paralar denmiş  

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Herkese aktroll diyorlar Ankara'da bu adama oy vermiş ben 2. senesinden itibaren bu adamı eleştirmeye başlayınca gerçekleri görünce bu sefer de Mansur trolleri yüzünden eleştiriliyorum.

Aktroll dedikleri kitleden daha bağnazlar. Kabul edemiyorlar  

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

69 milyon TL'de mi sallama şu açıklama varken?

x (formerly twitter)
    Ankara Büyükşehir (@ankarabbld) on X
    https://x.com/ankarabbld/status/1853021554981908712

Hadi ordan. Resmen itiraf etmişler

İddia TEK BİR kişiye 69 milyon TL ve başka bir TEK kişiye yine 71 milyon TL ve hatta yine yanlış hatırlamıyorsam başka bir TEK kişiye de daha bir o kadar para harcandığı yönündeydi. Ben de bu TEK BİR kişiye ödenen "71 milyon"a itiraz ettim.

İlla ki bir takım paralar dökülmüştür, bunlar beleşe sahneye çıkmaz. Miktarla ve miktarın tek bir kişi harcanmasını gerçekçi bulmadım sadece, SAKİN OL! Ha benim ödediğim vergilerle altyapı yapacaklarına bunlara para yediriyorlar diyorsan buna lafım yok.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Tek bir kişiye olan miktara itiraz ettim diyorsun da sorun miktara itiraz etmen değil ki. Bu miktarı veren kişiye karşı ufacık eleştiri yapmaman. Ya da bu miktar kimlere verildiyse (herkes biliyor ki yandaşlara) bunu yapan belediye başkanı ve onun yönetimindekilere laf etmemen.

Yani asıl mevzu olayın önemsiz kısmından vurmaya çalışmanız. 1 veya 10 kişiye verilmiş önemli mi sence?

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Ben itirazımı ve eleştirimi daha önceki konularda dile getirmiştim diye hatırlıyorum. Ankara'da oturan biri olmadığımdan kağıt üstünde yazılanlara bakıp yorum yapmam doğru olmaz, yaşayıp görmem lazım. Aynı şeyi 500 kere yazmamın bir anlamı yok. Ben de aynı eleştiriyi senin için yapabilirim. Mansur'u 7/24 eleştiren hatta içinden geçen bir adamsın. Hakkındır eleştir tabii. Ama sen de Mansur'u eleştirdiğinin binde biri kadar ülkenin içinden geçen mevcut hükümet, iktidar ve adamlarını eleştirmedin. Hiç görmedim. Ben sana diyor muyum "Hadi oradan, buna neden cevap vermiyorsun" diye. Demiyorum değil mi? Öyleyse sen de deme. Asıl benim bunu sana söylemem lazım ama yine de söylemiyorum. BlullPower kardeşim geçmediğin o köprü tünel kullanmandığın o havayolunun geçiş garantili mega projeleri ödemek için daha fazla vergi ödüyorsun, ha geçersen de bir de geçiş ücreti ödüyorsun. Bunlara hiç itiraz ettiğini görmedim. Reis her hafta bir vergi sokuyor mesela buna da itiraz ettiğini bir şey yazdığını görmedim. Benim tek gördüğüm Mansur giydirmelerin. Samimiyet ve niyet arıyorsan önce kendinden başla sonra başkalarını yargılarsın.

Haberin nasıl yapılıp nasıl verildiği önemli. Gerçeği çarpıtırsan buna itiraz edilir. Ahlak denilen şey sadece belediyelerde aranmaz, gazetecilikte de aranır, diğer mesleklerde de aranır, toplumun kendisinde de aranır. 1 kişiye verilmesiyle 10 kişiye verilmesi verilen miktarı ve kasadan çıkan parayı değiştiriyorsa çok şeyi değiştirir tabii. (Evet boşa para akıtılmasına ben de karşıyım yine hatırlatayım da cımbızlama yapıp sen şöylesin, buna itiraz etmiyorsun deme) Baklava çalmak da hırsızlıktır bankayı soyup milyonlarca Doları başka hesaplara aktarmak da devleti soyup tüymek de. Sence verilen zarar aynı mıdır? Yaptırımı aynı mı olmalıdır. Hoş bir hırsızlığı yapanın ensesi kalınsa zaten yaptırım filan uygulanmıyor o da ayrı bir mesele.

• farukkk kullanıcısına yanıt

bide bunu yönetici yapmışlar ya komedi  

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Ben itirazımı ve eleştirimi daha önceki konularda dile getirmiştim diye hatırlıyorum. Ankara'da oturan biri olmadığımdan kağıt üstünde yazılanlara bakıp yorum yapmam doğru olmaz, yaşayıp görmem lazım. Aynı şeyi 500 kere yazmamın bir anlamı yok. Ben de aynı eleştiriyi senin için yapabilirim. Mansur'u 7/24 eleştiren hatta içinden geçen bir adamsın. Hakkındır eleştir tabii. Ama sen de Mansur'u eleştirdiğinin binde biri kadar ülkenin içinden geçen mevcut hükümet, iktidar ve adamlarını eleştirmedin. Hiç görmedim. Ben sana diyor muyum "Hadi oradan, buna neden cevap vermiyorsun" diye. Demiyorum değil mi? Öyleyse sen de deme. Asıl benim bunu sana söylemem lazım ama yine de söylemiyorum. BlullPower kardeşim geçmediğin o köprü tünel kullanmandığın o havayolunun geçiş garantili mega projeleri ödemek için daha fazla vergi ödüyorsun, ha geçersen de bir de geçiş ücreti ödüyorsun. Bunlara hiç itiraz ettiğini görmedim. Reis her hafta bir vergi sokuyor mesela buna da itiraz ettiğini bir şey yazdığını görmedim. Benim tek gördüğüm Mansur giydirmelerin. Samimiyet ve niyet arıyorsan önce kendinden başla sonra başkalarını yargılarsın.

Haberin nasıl yapılıp nasıl verildiği önemli. Gerçeği çarpıtırsan buna itiraz edilir. Ahlak denilen şey sadece belediyelerde aranmaz, gazetecilikte de aranır, diğer mesleklerde de aranır, toplumun kendisinde de aranır. 1 kişiye verilmesiyle 10 kişiye verilmesi verilen miktarı ve kasadan çıkan parayı değiştiriyorsa çok şeyi değiştirir tabii. (Evet boşa para akıtılmasına ben de karşıyım yine hatırlatayım da cımbızlama yapıp sen şöylesin, buna itiraz etmiyorsun deme) Baklava çalmak da hırsızlıktır bankayı soyup milyonlarca Doları başka hesaplara aktarmak da devleti soyup tüymek de. Sence verilen zarar aynı mıdır? Yaptırımı aynı mı olmalıdır. Hoş bir hırsızlığı yapanın ensesi kalınsa zaten yaptırım filan uygulanmıyor o da ayrı bir mesele.

Yaşadığın şehrin belediye başkanını eleştirmek ayrı siyaset konuşmak ayrı. Ben Mansur'u politik söylemlerinden dolayı eleştirdiğimi hiç hatırlamıyorum. Burada siyasetle ilgili çok konuştuğumu da hatırlamıyorum. Fark edemediğiniz kısım burası. Mansur'un belediye hizmeti yapamayıp, enkaz edebiyatı yapıp, karşı ideolojideki kişileri yanar dönerlikle suçlayıp kendisinin de aynı olmasından dolayı eleştiriyorum.

Yani bizzat belediye yönünden eleştiriyorum kendisini. Siyaset konuşmayı çok sevmiyorum. Tayyip şunu yapmış, Özel şöyle, Özdağ böyle demiyorum burada. Samimiyetimi sorgulayacak son kişilersiniz o yüzden. Gelsin Tayyip Ankara büyükşehir belediye başkanı olsun hizmet yapamasın onu da eleştiririm. Farkım bu. Ancak yaşamadığım şehirde olan sorunlar çok da umrumda değil. Önce yaşadığım şehir, sonra ülke geliyor benim için. Sırayla yani. Önce evim.

1 kişi 10 kişiden bahsediyorsun da Mor ve Ötesi grubunu tek kişiye indirgemen de komik. Tek bir şarkıcı söylese neyse ama bir gruptan bahsediyorsun. Diyelim o miktarın 3'te 1'i verildi ne fark eder? Sonuç olarak fahiş bir fiyat mı astronomik bir rakam mı? Evet. Önemli olan kısım burası. Kul hakkı

• Navi kullanıcısına yanıt

Belki iktidar kendine yakıştığı şekilde davrandığı için eleştirmiyordur. Muhalefet iktidarı eleştirip aynı davranıyorsa asıl bu eleştirilmeli zaten. Muhalefet insanların ümidi çünkü . Muhalefet ama bak iktidar da yapıyor diyip aynısını yapıyorsa o muhalefet zaten muhalefet değildir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.