Şimdi Ara

ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akp chp farketmez belediyenin bütçesinden kasasından sanatçı kiralama olayı acilen kanunla yasaklanmalı suç olmalı cılkı çıktı cidden sen kimsinde halkın parasını kime veriyon ?

batıda böyle bir saçmalık yok belediye bir organizasyon yapıyorsa sanatçıların çıkması için bağış toplanır yada sanatçı hayrına çıkar yardım konseri amaçlı bu ne yahu rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Kasım 2024; 12:28:1 >
  • Iste memlekette iftira atmak bu kadar kolay. Biliyor musunuz? Melih Gokcek Belediye baskanligi doneminde bir sarkiciya (bir sarkici iste isim falan yok, hadi Freddy Mercury olsun). Freddy Mercury'ye 29 milyon dolar vermis konser icin. Freddy Mercury ölmüştü ama Halk ne bilecek, yaz gitsin, yuuuuuh, hirsiiiiiiz, 29 milyon dolari ne hakla verdin o adama?!

Iste kaynak iste ifitra ornegi. Siz de yapabilirsiniz buyurun.

Zamanında Muharrem İnce'ye Cumhuriyet Tarihin'deki en büyük ve en asılsız iftiralar atılırken hanginiz savundunuz? Şimdi Melih'in oğlan size iftira atıyor diye de ağlamayın, Muharremi savunmadığınız gün zaten kaybettiniz hepiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 7 Kasım 2024; 22:54:19 >
  • Konya'daki konsere hayır demezsin değil mi?

Ha pardon orası AKP liydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cevap veren arkadaş bu kıvama geldiyseniz güzel. Hırsızlık yaptığınızı kabul ediyorsunuz demek Mansur'un hırsız ve soyguncu olduğunu da. Neyse en azından gelişme var ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TL 

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Ben bu Mansur'dan bıktım. Bunun ilk belediye başkanlığının 1.5 senesi geçtiğinde bir konu açmıştım metroyla ilgili. Bu adam neden metro yapmıyor geldiğinde 58 km söz verdi demiştim. Herkes engelleniyor meclis çoğunluğu onda değil falan demişti. Üzerinden 5 sene geçti yahu 5 sene geçti. Bu adam demek ki Ankaralının vergisini böyle yerlere saçmış. Kısacası kolaya kaçmış hizmet yapmak varken.

O konu kaldırılmış ama şu konular duruyor

Mansur Yavaş'ın vaatleri ve belediye başkanlığındaki tutulmayan sözleri | DonanımHaber Forum » Sayfa 3

Ankara'ya 3 adet yeni metro hattı geliyor, imzalar atıldı | DonanımHaber Forum

Mansur Yavaş: Mamak halkı duysun. Mamak Belediye Başkanı, Mamak Metrosu'na ret verecek. Hodri meydan | DonanımHaber Forum

Mansur Yavaş’ın 24 saat ulaşımı kaldırması | DonanımHaber Forum » Sayfa 5

Mansur Yavaş 'Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem' projesinde sondaj çalışmalarına başlandığını açıkladı | DonanımHaber Forum

Halkçı gözüken Mansur'a bak. Ne verdiği vaatleri tuttu ne de ulaşımı ileri götürdü. Bununla da yetinmeyip 24 saat ulaşımı falan kaldırdı. 3-4 senedir metro yapacağız diye milleti oyalıyor çapsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 8 Kasım 2024; 2:36:23 >

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

31 mart 2024'te %60 küsür oy alan birini eleştiriyorsun. ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TL  hani ankaralı biri eleştiriyor olsa %40 seçmeni derdim. bu metro olayına girişecek olmak sadece bb'leri ilgilendirmiyor. ben nedir diye baktım, sadece ulaştırma bakanlığının bir belgesini gördüm o da gerçek mi bilmiyorum. şu linkte var. www.haber7.com/siyaset/haber/3107427-58-kilometre-metro-hatti-sozu-verdi-1-metre-yapamayinca-sucu-bakin-kime-atti bu belgenin hangi yazıya istinaden verildiğini göremedim. ama bu belgeye bakınca, "yap" dediğini de ben göremedim. tavsiye ve öncelikleri belirten bir yazı gibi görünüyor. yani tarafsız, ankara seçmeni olmaksızın o belgeye bakınca, artık ne talepte bulunuldu ise o talebe istinaden yukarıdaki belgede: ulaştırma bakanlığının, yap - işe başla dediğini ben de göremiyorum. gören var ise yazsın. zaten bb'leri aşar bu işler. ulaştırma bakanlığının da desteği olur. abb'nin yapmak istediğine, sanki sen çönce şunları yap sonra değerlendirelim gibi bir cevap verilmiş dememiz gerekir gibi geldi bana. zaten böyle olmasa, bir insan %60 oy alır mı? alamaz, mümkün değil.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Hala bu metro olayına girişecek olmak sadece bbleri ilgilendirmiyor diyorsun. Bu adam gelirken 58 km vaat etmedi mi? Etti. İlk 5 senesinde bunları bitireceğiz demedi mi? Dedi. İlk 5 senesinde bitiremedikten sonra projeleri yapılmamış hiç projesi yoktu yalanına girdi mi? Girdi.

Bu adam bunları bilerek Ankara'ya geldi. Ankara'da neyin yapılıp neyin yapılmadığından haberi vardı yani. Gelince, hiçbir şeyi beceremeyince topu başkasına atmak en kolay yöntem. Mansur da bunu iyi yapıyor.

Mansur'un %60 oy almasının tek sebebi Turgut'un adaylığı ve mülk gafı. Düzgün bir aday seçilseydi Ankara'ya Mansur'un karşısına Mansur bu seçimde %45 alırdı. Mustafa Tuna aday gösterilse Mansur %30 u geçemezdi. Zaten ilk seçimini Özhaseki gibi etkisiz elemana karşı bile sadece 100 binin azıcık üzerinde oy farkıyla kazanmıştı. Mustafa Tuna'ya karşı hiç şansı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 8 Kasım 2024; 3:11:29 >

valla seçmen iktidarı seçti mi son seçimde? seçmedi. trump'ın yaptığını, bizdeki son seçimde muhalefet yaptı. son paragrafta dediğine katılmıyorum. seçmen son seçimde kişileri değil, iktidar ve muahlefeti değerlendirdi. bence seçim sonucu bıudur. yoksa seçimin sonucu mansur ve turgut değil yani.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Yerel seçimlerde aday kazanır parti değil. Partinin oy oranları da oynar ama belirli bir oranda. Yoksa CHP 2 seçimdir yerelde iyi iş çıkarıyor ama il genel meclisinde mesela aynı başarıda değil. O yüzden Turgut vs Mansur'du bu seçimin sonucu partiler değil

Bu arada arşiv unutmaz genel olarak bu başlığa şunu da ekleyim Ankapark diyenlere

ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TL
    ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TLx (formerly twitter)
    Cengiz Topel Yıldırım | Seçim Ofisi (@cty2024) on X
    https://x.com/cty2024/status/1771832643950162310

Mansur'un bir aileye ait 12 şirkete ihalesin 228 milyon dolarlık iş vermesi de vardı ama seçim zamanı diye bunları sümenaltı ettiler

öyle olmadığını sen de biliyorsun seçim sonuçlarından. şahıslar değil, partiler öne çıktı bizdeki son seçimde.

• Trafikteyim trafik yine kilit. Yol yapınca trafik tıkanıyor diyen bir çapsızı bu şehri yönetmesini istemiyorum yol yapınca trafik tıkanıyorsa git kapat yolları trafik açılsın o zaman delirwceğim Mansur Yavaş nereden musallat oldu Ankara'nın başına ya

• Bu IŞİD sever tayfa müzik sanat spor bilime karşı bu yüzden böyle yalan konular açıyor ama forum donanım adminleri bize ceza veriyor bunlar yerine

Bir konsere 71 milyon TL harcanmaz hesap bilmeyecek kadar cahilsiniz

• Goşun la goşun trol engelleme konusu ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TL 

Osman Gökçek denen trol oğlu trolün lafıyla iş yapanları, inananları engelleme konusu (Bunlara daha çok acıyorum).

İ.Melih Gökçek ABB'yi ne kadar zarara uğratmıştı? Onu da mesaj yollasa ya, Ankapark hikayelerini de gönderir mi?

Ya da Ankara'da Belediye tarafından yapılacak bir yerin etrafını önce kendisi satın alıp, oraya bir şeyler yapılınca değerlendiğinde sattığı gibi hikayeleri falan da gönderir mi?

Trollerin boş çabaları devam ediyor.

Erimeye devam ediyorsunuz, ne yaparsanız yapın.

Aç kalacaksınız ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TL 

• Biz Mansur Yavaş dedikçe cevap olarak Melih Gökçek diye cevap veren arkadaşlar Mansur Yavaş'ın Ankara'da elle tutulur hiçbir halt yapmadığını ispat ediyor. Kendilerine tekrar çok teşekkür ederim.

Forumun kronik bildirim sorunu sebebiyle bana yazdığın mesajı şimdi tesadüfen görüyorum.

Bak güzel kardeşim. Yaşadığın şehirdeki belediye başkanını eleştirmek de siyasettir. Eleştirdiğin adam bir siyasidir, siyasi bir figürdür aynı zamanda ve siyasetin kalbindeki ana muhalefetin adamıdır, ülkücü geçmişi olması da ayrıca bir siyasi unsurdur. Yani siyaset dediğin şey belediyeciliği de kapsıyor evet. CHP'nin belediye kazanıp belediye kaybetmesi de bir siyaset sonucudur. (CHP tepki oyları sonucu bu kadar çok belediye kazanmıştır.) Yani siyaset konuşmak demek sadece "ÖÖ şöyle demiş, RTE böyle demiş" demek değildir. O, işin magazinidir o ayrı. Devletin kasasının boşaltılmasını konuşmak, vergilerden bahsetmek, halkın mega projeler ayağına yandaş şirketlere soydurulması, millete daha fazla vergi yükü bindirilirken yandaş şirketlerin yüz milyonlarca TL borçlarının silinmesini konuşmak, emeklilik, GSS vs konuşmak hatta ekonomi konuşmak da siyasettir. Çünkü bunları yapan, yaptıran, izin veren, sebep olanlar siyasilerdir, iktidardır, yerine göre de muhalefetteki siyasilerdir. Yani siyaset konuşma kavramı çok geniştir, ucu pek çok şeye dokunur. Sen Mansur bu kadar parayı ne yaptı dediğinde, vasıfsız ülkücülere yedirdi dediğinde siyaset konuşmuş olursun. Sadece alanı belirli bir odakta kalmış olur. Senin Mansur için sanatçılara şu kadar para yedirdi, bu kadar parayı ne yaptı demenle benim RTE için 128 milyar Doları ne yaptı demem arasında siyasi figürler ve para miktarı dışında bir fark yoktur ikisi de siyasettir. Senin İmamoğlu ile Mansur'u kıyaslaman da bir siyasettir. İmamoğlu Belediye Başkanı seçildiğinde yapılan seçim iptali ve tekrarı da siyasettir. İmamoğlu'nun mafyalaşmış ve siyasilerle dirsek temasında olan İstanbul taksici lobisine çekidüzen vermeye çalışırken mevcut iktidarın bu taksici mafyaya arka çıkması, hatta bu mafyaları korumak için Uber ve türevlerini defetmesi de siyasidir. İlk seçimden sonra iktidarın; İmamoğlu'nun rüştünü ispat etmek için bir an önce altyapı çalışmalarına başlamasını bütçeyle, yasayla, elinde tuttuğu belediye meclisi çoğunluğuyla engel olması, kara propagandalar yapması siyasettir. İktidarın batırdığı ekonominin her şeyde olduğu gibi belediye altyapı çalışmalarının maliyetlerini arttırması ve dolayısıyla halkın ulaşım ve su gibi ihtiyaçlarının fiyatlarının yükselmesi de siyasettir. Daha da yazabilirim ama gerek yok. Gördüğün gibi siyasetle pek çok şey iç içedir. Siyaset konuşmak sadece "İmamoğlu balık yedi" demek değildir. Bu anlaşıldığına göre gelelim diğer yazdıklarına.

Yaşamadığım şehirde olan sorunlar pek umrumda değil diyorsun eyvallah ama ben de sadece bir şehri ilgilendiren bir şey söylemedim, ülkeyi ilgilendiren bir şeyden bahsettim. Hani Mansur sanatçı ya da sanatçılara 69 milyon TL yedirmiş ya, bunu israf olarak görüyor ve eleştiriyorsunuz ya. Ben de diyorum ki değil sadece Ankara 85-90 milyonun yaşadığı bu ülkede senin benim, çoluğumuzunun çocuğumuzun alın teriyle kazandığı paralara çöküp mega projeler ayağına para eziyorlar diyorum. Onca ödediğiniz vergilere rağmen yetmiyor reis daha da vergi bindiriyor diyorum. Yetmiyor gelecek kuşağın torununa kadar ülke insanını borçlandırmaya çalışıyor diyorum. Bu parayı 81 ilden her insan ödüyor ve ödeyecek, diyorum. Ankaralı ödemeyecek mi? Ankaralı vergi vermiyor mu? Ankaralı yüksek enflasyondan etkilenmiyor mu? Ankara başka ülkenin toprağı mı? Hah işte varmaya çalıştığım nokta bu. Bugün İstanbul'a mega giga proje yapılıp olmayacak garantiler verildiğinde o asla tutturulamayan hedeflerin bedelini herkes gibi Ankaralı da ödeyecek. O Kanal İstanbul saçmalığı yapılsaydı ister İstanbul'da yaşa ister yaşama o Arapları kazıklama rantının inşaat bedelini bununla hiç alakası olmayan Ankaralı da ödeyecekti. Sanatçıya şu kadar para ödenmiş diyen adamın böyle rezillikler için ortalığı inletmesini beklerim şahsen, tutarlılık bunu gerektirir. Yoksa kimse kimseden magazinsel olaylara tepki beklemiyor. Altyapı ayağına vurgun ve soygun yapılıp hesabı bu millete kitleniyor buna tepki verin diyoruz. Bir tarafta kolunuz bacağınız kopmuşken kırılan tırnağınızın derdine düşmüş gibi görünüyorsunuz bu para miktarlarını konuşurken. Umarım insanların neden "şuna da tepki vermiyorsun" refleksini şimdi daha iyi anlamışsındır.

Kişi mevzusunda demogoji yapıyorsun. Ben kişi derken bir grubu da kastetmiş olabilirim, tek başına sahneye çıkan bir şarkıcıyı da. Bir şarkıyı kim(ler) söylüyorsa kişi odur. Fahiş fiyat ve kul hakkı diyorsun eyvallah ama sen dahil 85 milyonun hakkına girilmesi mevzusu olduğunda az yukarıdaki paragrafta da yazdığım gibi çamura yatıyorsun, ben siyaset konuşmam diyorsun. Bu ülkenin 5 yıl önce 128 Milyar Doları sadece günü (yılı) kurtarmak adına buhar edildi. TL demiyorum Dolar diyorum, hayal edebiliyor paranın büyüklüğünü? Üstelik bu TL senin Merkez Bankanın basabildiği bir para da değil. Yerine basıp basıp koyamıyorsun ve devletin milyarlarca Dolar açığı var borcu var, kasa 0 bile değil ekside. Kul hakkı öyle yenmez, böyle yenir. İsraf israftır ama miktar da önemlidir. Bugün cebinden 1000 lira kaybetsen mi üzülürsün yoksa 100000 kaybetsen mi? Hangisi sana daha çok zarar verir? Demek ki miktar da önemliymiş. Bu belediyede de devlette de şirkette de böyledir. Ve seninle başından beri konuştuğumuz her şey, senin yazdıklarının hepsi dahil siyasetti. 🙂

Kul hakkı, israf, fahiş fiyat, kaynakların boşa akıtılması konularıysa mevzu bundan böyle seni o iktidarın tüm o Yap-İşlet-Devret rant projelerinden ezilen milyarlarca TL'lerde, yazlık saray inşaatlarında, mevcut dev sarayın öğüttüğü kaynakta, RTE'nin özel uçak filosunda, koruma ordusu ve kendilerine tahsis edilen Mercedes filosunda, Emine Erdoğan'ın bir çantaya şak diye ödediği 50k Dolar'da ve İtalya'da lüks mağaza kapatmasında, sığınmacılara harcanan 40 milyar Dolar ve hatta harcanması temenni edilen bir 40 milyar Dolar daha için filan görmek isterim. Bak bu konular o ne demiş, bu ne demiş konuları değil. Bayağı bayağı israfın dibi olan ve acısı bizden çıkan kul hakkı yeme ve kaynak israfı konuları. İktidar dedim diye muhalefete dokunulmazlık yok, onu gördüğünde onu da eleştirirsin.

Fark ettiysen sana karşı çıkanlar Mansur belediyeciliğine ettiğin laflara karşı çıkmıyor. (Periah hariç. Demek ki o da senin gibi Ankara'da oturuyor, farklı düşünüyor.) Sadece senin bu israf konusundaki tutarsızlığına ve absürtlüğüne takılıyor insanlar eh haliyle saminiyetsizlik kokusu alınıyor. Bak sana her şeyi o kadar tane tane uzun uzun yazdım, her şeyi açıkladım. Cevap yazacaksan demogoji yapmadan yaz, yazmış olmak için yazma. Kendimi tekrar etmeyi sevmem.

• düşkün mansurun likyatı paraymış.ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 8 Kasım 2024; 12:35:53 >
  • millet chp ye bayıldığından değil akp ye kızdığından oy veriyor.

şimdi yerel seçimi tekrarlasa yine chp birinci çıkar ama akp nin başarısızlığından bu chp nin süper belediye yönetmesinden değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Kasım 2024; 13:41:26 >
  • ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TL
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.