Buradan 2 anlam çıkabilir. Birincisi iktidar zaten israf, çarçur yapıyor, muhalefet hem eleştirip hem de onlar gibi olmamalı Diğeri de, iktidar asla böyle şeyler yapmaz, yapmıyor, bu yüzden arkadaşlar eleştirmiyor, eleştirecek birşey yok zira. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TL (3. sayfa)
-
-
Akıyor maşallah
-
Buradaki çoğu kişinin aksine benim hiçbir siyasi partiye aidiyet hissim yok. Seçim zamanı, o günün şartlarına göre ülke için nispeten iyisi (daha doğrusu daha az kötü) olduğunu düşündüğüm birine oyumu veririm biter. Kimseyi anamı-babamı savunuyormuş gibi savunmam, kanlı bıçaklı gibi de olmam.
Mansuru, üslubunu, tarzını severim. Bana göre siyasete seviye getirecek insanlardan biri. Ama ben seçmenim, o da bana hizmet için var. Benim paramı, benden aldığı yetki ile doğru kullanmasını beklerim. Bu konunun da netliğe kavuşmasını bekliyorum. 69 milyonu bir konsere harcadıysa yanlış yapmıştır, savunmam. ABB"nin bütçesi, borcu bellidir. Bu da israftır, eğer doğruysa.
Bu yaklaşımı "iktidara gönül vermiş" arkadaşlardan da bekliyorum. Muhalefet ile ilgili olumsuz olabilecek bir konuda tam kadro gelip tepkilerini belirten arkadaşlar, iktidarla ilgili benzer konularda ya gelmiyorlar ya da konuyu dağıtmak, kılıf aramak için geliyorlar. Bu insanın kendini kandırmasıdır. Bizi yönetenlerin yanlışları sadece muhalifleri değil herkesi etkiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam kardeşim en çok sen mansuru sevmiyosun.
-
Mevzu burada Mansuru sevmemek, AKP yandasligi, CHP yandasligi su bu degil. Kardesim sen bir seyleri degistirmek icin geldigini soylemedin mi? Melih Gokcek gitsin bir seyler degissin diye insanlar sana oy vemedi mi? Ayni b.kun laciverdiyse su yasananlar Melih neden gitti, vatandas corba icsin konser dinlesin diye mi? Abi gecin bu isleri, hepsi birbirinin aynisi hepsinin Allah belasini versin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu rakamlar gerçekmi cidden şaka gibi .
-
aman hocam bir sabahsafak operasyonuyla almasinlar bizi :D isin sakasi da bu, yazik yani. Kac senedir yazik bu milletin cektigi, ulkenin cektigi. Sacma sapan seylerle ugrasiyoruz yemin ederim ya. Gercekten her sey saka gibi, oylece yasayip gidiyoruz. Su Amerikalilar Trump geldigi icin agliyor ya, yemin ederim su Turkiyeyi 3 gun yasasalar kafalarina sikarlar kafalarina.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mor ve Ötesi grubu açıklama yaptı.
Yaptığı açıklamada kendilerinin konser için 71 milyon TL almadıklarını açıkladı.
Mor ve Ötesi 71 milyon TL almadıysa bu 71 milyon TL kimin cebine girdi?
Mansur Yavaş 71 milyon TL nerede kimin cebinde??
-
şu sanatçılarada hastayım şu kadar ücret aldık diyemiyorlar,utanmasalar hayrına yaptık diyecekler.
-
Makarna'nın paketi 20TL oldu. Artık bunlara vermezler. Bunların kafa yapısı değişmez. Belki inanan keriz falan olur diye bir yalanı defalarca söylüyorlar. Kendini boşuna yorma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 7 Kasım 2024; 18:54:19 > -
Onlar bari meslek sahibi senin işin bile yok.
-
Bunun yarım akıllı babasıda jelibon yatakları bulmuştu en sonn.
Buda taklacı mardın.. Oranıda buranıda yırtsan NAKARA DA SİZE YOKK.. İSTANBULDA SİZEE YOKK BİR DAHA GEÇTİ O İŞLER..
İSTANBULU BİR ŞARTLA VERİRİZ SİZE BURAYADA 1 MİLYAR DOLARA DİNOZOR YANI MELİHİN ARKADAŞLARI PARKI KURSUNLAR VERELİM..
-
Hocam boş ver o 71 -7 milyonu onlar küçük meblağlar.
Sen Merkez bankasından çalınan 128 MİLYAR DOLAR NE OLDU KİMİN CEBİNE NERKİ KİMLERE PEŞKEÇ ÇEKTİNİZ ..
KİMLERR NAAPPTI ONU ANLAT HELEE..
-
2023'te Candan Erçetin'e de ödeme yapılmış, toplam 250 Milyon TL / 7.5 Milyon Dolar'lık konser ödemesi.
Bence bu paraları başka amaçlı alıyorlar, konser bahane. Kanun yok tabi...
-
Neler duyuyoruz neler, bahsi geçen rakamlara bakarmısın?
Sözü geçen sanatçılar umarım suskun kalmayıp bakalım ne cevaplar verecekler.
İnternetten vereceği ihaleleri canlı yayınlayan belediye bu meselenin de kalem kalem tüm işlemlerini yine internette eminim ki kamuoyuna sunacaktır.
Neden bu kadar geciktiyseler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mansur 2023 yılında da Candan Erçetin 'e konser için 80 milyon TL ödemiş.
Mansur konuşsana hadi, Ebru Gündeş konseri için 69 milyon TL sözleşme yapmışsın ama "ödemedik" demiştin. Mor ve Ötesi için de konuş hadi ne susuyorsun??? Nerede bu 69 milyon TL , 70 milyon TL, 80 milyon TL???
6 - 7 milyon doları nerelere ödedin nerede bu paralar Ankaralı hizmet beklerken yol beklerken metro beklerken konfor beklerken milyon milyon dolarları kimlere veriyorsun konuşsana!!
Bu adamın ne kadar boş adam olduğunu, Ankara'ya 6 senedir elle tutulur hiçbir halt yapmadığını Ankara'da yaşamayanlar bilemez.
Yedirmeyen yedirtmeyen başkan masalları hepsi palavra, bu konserleri hepsini 21b usulü ile ihalesiz tek firmaya verdi, hesap ver çık konuş noldu neden sustun neredesin Mansur Yavaş!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 7 Kasım 2024; 22:32:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X