Şimdi Ara

ABB'den Mor ve Ötesi konserine 71 milyon 520 bin TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

izmirde tarkana 1tl verildimi verilmedi soru basit.?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Peki senin bu konuda sadece ama onlar da şöyle yaptı demen? Konu kimle alakalı? Kimin eleştirilmesi gerekiyor? Hiç lafı çevirme. Şu başlıkta 3-4 cevabın varsa sen de Mansur'a doğru düzgün eleştiri getiremeyenlerdensin. Elbette önce şehrim sonra ülkem diyeceğim. Bu ülkede yaşamam önceliklerimi değiştirmiyor.

Ayrıca diyorsun ya samimiyetsizlik vs diye bu konudan çıkıp iş ülkeyi yönetenleri de eleştirince siyasete giriyor zaten. Belediyeden çıkıyor. Mansur önce kendi belediyesine baksın. Temiz olsun, namuslu olsun, kul hakkı yemesin sonra siyasetle ilgili polemiklere girer. Bunu yapmadan kendisi CB adaylığı kovalayınca, kurnazlık yapınca 10 kat daha fazla eleştiririm. Bize hizmet vermeden popülist söylemlerle şehrine hizmet etmeden gözünü daha yükseklere dikiyor. Buna inanan da baya koyun kitle var. Bu insanlar bizim kaderimizi belirlerken elbette Mansur'u eleştireceğim. Melih'ten (belediyede) ve Tayyip'ten sonra benzer profildeki bir siyasetçiyi daha ülkenin veya şehrimin başında görmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 9 Kasım 2024; 0:43:33 >

• Bir de yedirtmem Ankara'yı soydurtmam böyle çok düzgün iş yaparmış gibi tavırları yok mu o insanı daha da deli ediyor.

Ebru Gündeş'e 69 milyon TL, Mor ve Ötesi'ne 71 milyon TL, Candan Erçetin 'e 80 milyon TL ödemiş.

Dolar olarak 7 milyon dolar civarı yapıyor paraya bak.

Üstelik bütün konserlerin hepsini ihalesiz olarak yerel seçimde kendi propogandasını yaptırdığı kendi adamına veriyor.

Ulaşıma suya zam yaparken en önde git, ülkedeki en pahalı ulaşımını suyunu Ankara'ya sat, Ankara'da elle tutulur hiçbir halt yapma ne metro yapar ne yol yapar, sonra gel yedirtmem bilmem ne sosyal medyadan iki tane de cumhuriyet lafları ne mutlu Türküm diyene sözleri tamam değil mi Mansur Yavaş.

Ayrıca sokak köpeklerini toplamaması da başka bir facia. Burada sokak köpeklerine karşı olanlar, boy boy sokak köpeklerinin parçalayıp öldürdüğü insanların haber konularını açanlar Mansur Yavaş'a neden iki kelime edemiyor ?? Onlar neden sessiz acaba??

Ankara'nın bu adamdan kurtulduğu gün milli bayram ilan edilmeli Ankara tarihi boyunca böyle boş başkan görmedi ben hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 8 Kasım 2024; 23:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Ne var bunda vatandaşı eğlendiriyor

• jiletosman kullanıcısına yanıt

Gidemediğin konserde mi? Sevmediğin biri konser verince o paralar ne olacak peki?

Gerçi bu Mansur'un konserlerinde de mültecilerden, Afganlardan geçilmiyor. Hepsi oralarda toplanıyor. Bir de güvenlik sorunu bunun konserleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 9 Kasım 2024; 0:44:30 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Ben tam olarak hangi satırda "onlar da şöyle yaptı o yüzden Mansur'un yaptığı makuldür" gibi mesajlar vermişim? Yine demegoji yapıyorsun. Tartışmayı bu dediğini yapanları aynı şekilde suçlayarak kısır döngüye sokuyorsun. Sen yazdıklarımı hiç okumuyorsun anlaşılan. Boşa giden ve israf edilen her parayı eleştiririm, Mansur'u bu konuda savunmuyorum zaten. Benim başta yazdığım şey medyanın hareketlerine yönelikti. Ayrıca Mansur'u da bu konuda (bu topic'te olmasa veya belki yazmışımdır hatırlamıyorum) eleştirdim. Ama sen şimdi belediyecilik konusunda eleştiri bekliyorsan bunu yapmam için gelip Ankara'da yıllarca oturuyor olmam lazım. Ben Ankara'da oturmuyorum ki neye dayanarak altyapı şöyle böyle diyebilirim? Anca onun bunun lafınla bir şeyler yazarım o zaman bu da beni samimiyetsiz yapar. Altyapı belediyeciliği konusunda konuşacaksan buyur konuş. Ama israf muhabbeti yapacaksan işte orada bir dakika derim. İsraf mevzusu Ankara'yı da aşar, ülkeyi kapsar. İsraftan bahseden adam objektif biriyse tartışmanın odağına sadece tek bir belediye başkanını koymaz. İnsanlar bu yüzden niyet sorgulaması yapıyor, niyetiniz sorgulanıyor. Bunu önceki mesajımda da yazdım. Diğer bir sebep de forumdaki iktidarın paralı tetikçileri ve fanatiklerinin konunu mesken tutması. Onlar kendilerinden değilse iyiyi de kakalar, kötüyü zaten 7/24 reklam eder. İmamoğlu'nu da karalıyorlardı daha seçildiği ilk günlerde. Bu da haliyle yine niyet sorgulamasına sebep oluyor. Valla bu da siyasete giriyor dediğini şeyleri yapmaktan çekinmeyin. İsraf denilen şey her yerde kötüdür, her yerde eleştiri konusu olmayı hak eder. Çünkü bunlar hepimizin cebinden çıkıyor, bu saçmalıklar yüzünden fakirleşip sürünüyoruz, refah seviyemiz yerlerde.

Dur sen mutlu ol diye yazayım: Mansur israfçının teki, sağa sola para yediriyor, altyapı yapmıyor, metro yapmıyor, vizyonsuzun beceriksizin teki. Çorba dağıtmaktan başka bir şey yapmıyor. Tribünlere oynuyor. Ankara'nın başıboş sokak köpeği sorunlarını çözmüyor. Popülizm yapıyor. Kendi vasıfsız ülkücü tayfasını nemalandırıyor. Nasıl oldu mu şimdi?

• Ekrem lobisi Mansura operasyon çekiyor olabilir mi ?

• Ekrem operasyon mu çekiyor? Buna inanan şizofrendir.  

• He yavrum he

x (formerly twitter)
    Yusuf Alabarda (@yusufalabarda) on X
    https://x.com/yusufalabarda/status/1854850702675234956?t=me4ZJBPoWevtPtGuYut6fg&s=19

Yine beğenmedim cevabını baya samimiyetsiz geldi en başta eleştirsen olurdu. Ayrıca israf mevzusu Ankara'yı aşmaz. İstanbul'da olan bir israftan önce ben etkilenmem orda yaşayanlar etkilenir ama Ankara'dakinden ilk ben etkilenirim. Elbette Mansur'un israfını eleştireceğim. Ekrem'i onu seçenler eleştirsin mesela. Ben mi oy verdim İstanbul'da?

Hükümetin yaptığı israfları eleştirmeme ne gerek var? Zaten oy vermiyorum onlara. Oy bile vermediğim bir partiye durduk yere Ankara'da hangi konuda eleştiri getireyim? Fazla zorluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Kasım 2024; 0:45:40 >
  • Ekrem seni bitirecek Mansur, şimdi de sen Ekrem 'e saldır hadi birbirinizin yolsuzluklarınızı dökün ortaya..
    Partiye bak herkes birbirinin arkasından kuyusunu kazıyor bunlar nasıl ülke yönetecek bunların yönettiği ülke denizin altına batar bildiğin ege denizinin içine sola doğru batarız o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Kasım 2024; 1:20:57 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Bunların hepsine sebep olan da Özgür Özel. İki tarafa da yanlamaya çalışıyor ikisini de yem etmiyor. Ortada kalıyor. Sözünü geçirebilen biri de değil. Kılıçdaroğlu'nun yanında duran adamı kurtarıcı diye getirirlerse böyle olur hepsi aynı tas aynı hamam. Dilruba olayında da önce kızın yanında durup sonra yan çizmişti. Bunlar verdikleri sözü bile unutup ertesi gün yalanlarlar.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Beğenmediysen yapacak bir şey yok, demiştim Ankara'da yaşamayan kişinin eleştirileri bir anlam ifade etmez diye, samimiyetsiz ve eğreti durur, en başta da saminiyetsiz dururdu.

İsrafa gelirsek ben ülke çapındaki israftan bahsettim zaten. O mega projeler İstanbul'un belediye bütçesiyle yapılmıyor ki? Onları hükümet yandaşına yaptırıyor, yandaşı da komisyonculuk yapıyor başkasına yaptırıyor, 1'e mal edip 10'a çakıyorlar, bedelini hazineye yani bizlere kitliyorlar, yani 85 milyonluk ülkenin sırtına vergi olarak bindiriyor. Yani İstanbul'a yapıldı diye onun bedeli sadece İstanbullu'dan çıkmıyor. O YİD'lerin bedellerinin tutturulması imkansız geçiş/kullanım bedelleriyle Dolar endeskli olarak şişirilmiş fiyatlarla devlete yani 81 ilde yaşayan hepimize fatura ediliyor. Bugün Kanal İstanbul saçmalığı yapılsaydı o milyarlarca Dolarlık karadelik var ya hepimizin içinden geçecekti. Kriz derin olmasa bu aptallığa girişeceklerdi. Bi kalkıştılar sonra bıraktılar veya akıbeti ne oldu bilmiyorum. Koskoca doğal, geniş, derin boğazın var onu kullanmak yerine yüzlerce km toprak kazıp ağaç orman ne varsa biçip, ekolojik dengenin ırzına geçip çirkin, daracık, sığ bir kanal yapacaklar milyarlar Dolar harcayacaklar. Kafaya bakar mısın! Etrafını da imara açıp daha başka ağaç parçası kaldıysa onları da tıraşlayıp suni şekilde arazinin değerini arttıracaklar. Zaten Araplara satmışlar kendileri de araziler kapatmış. Herifler milleti tokatlamanın yolunu bulmuş adına da hizmet diyorlar, biz bu halka hizmet etmeye geldik diyorlar.  

Son yazdığın paragraf komple saçmalık kusura bakma. Bu mantıkla gidersek ben AKP'ye hiç oy vermedim ama iktidar oldu diye onun bütün yanlışlarını kabul etmeliyim susmalıyım o zaman? Oy vermediysem banane demeliyim? Ne alaka? Kim yanlış yaptıysa oy verilsin verilmesin eleştirilebilir. Çünkü o yanlışlar hepimizin hayatını etkiliyor. Ülke yönetiminden yerel yönetime dönelim: ne yani sen Mansur'a oy vermemiş olsaydın, onun şu anki kötü bulduğun belediyeciliğini eleştirmeyecek miydin? Oyup verip vermemek eleştirmek için kıstas değildir ki, yanlışa tepki verilir, çünkü hayatına etki ediyor.

Oy bile vermediğim bir partiyi vermeye değer görmediğim partiyi artık eleştirmiyorum çünkü. Hala bir şeyler yakalamaya çalışıyorsun ama olmuyor.

Sanki CHP gelince hırsızlık tamamen bitecek gibi konuşman da tuhaf. Bitmeyeceğini hem yerelde hem partide gösterdiler. Hazineden seçim yardımı alan ve bunu afiyetle yiyen hangi parti gelirse gelsin düzen değişmeyecek.

• Ya arkadaş, belediyelerin görev tanımı içinde eğlence düzenlemek, konser vermek, sosyal yardım, erzak yardımı, vs. olmaz, olmamalı. Eğlence bütçesi diye bütçe yapmışlar. Böyle saçma sapan bir bütçe mi olur. Sanane eğlenceden, konserden. Belediye olarak yapman gereken işler bambaşka. Halkın belediyeden beklentisi de konser veya eğlence değil. Şehrin parasını çarçur etmeyin. Eğlence ve konser organizasyonlarının tamamı rant sağlama amaçlı. Çünkü, istenildiği gibi faturalandırılan ucu açık işler. Ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarında para isteyen sanatçı ve ekibinin vatan sevgisinden de şüphe ederim.

Belediyelerin görevi sosyal yardım, erzak yardımı, vs. yapmakta değildir.

Türkiye'de ki belediyecilik anlayışı çok saçma. Belediyelerin görevi nedir ne değildir baştan düzenlenmesi gerekiyor.

Hangi belediye olursa olsun, şehrin parasının eğlenceye, konsere, ranta ve sosyal yardımlara gitmesinden midem bulandı artık. Belediyeler kendilerini ilgilendirmeyen işlere el atıyorlar. Çünkü, kolayına geliyor belediyelerin.

• Zaman zaman oy bile vermediğim CHP'yi eleştirmişimdir. Oy bile vermediğim AKP'yi de eleştirdim, eleştiririm. Tepki vermediğimiz her an tepemize daha fazla çıkıyorlar. Ben zaten parti ayrımı yapmadım ki. Her kesimden yiyici çıkıyor. Ama ilk gözüme çarpan en çok yiyen tayfa oluyor. Dev rakamlar herkesin dikkatini çeker. O tayfa ki "biz çok yedik ama yetmiyor, bize kaynak lazım o yüzden daha fazla ÖTV ver, daha fazla MTV ver, daha fazla gümrük vergisi ver, dijital hizmet vergisi çıkardık onu ver, vergilerin oranını arttırdık onu da ver" diyor. Yetmiyor, hep daha ver, daha da ver, hep ver. TC'nin hangi döneminde bu kadar çok vergi alınmış? Bu normal mi? Oy vermedik diye normal karşılayıp gel yedi ceddimizi soymaya devam et mi diyeceğiz? Ben burada iktidarın soygununu, sömürüsünü konuşmaya bayılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Kasım 2024; 9:45:26 >
  • Yani lüks şatafat için yapılan harcamalara gidecegine vatandaşin konserine girsin. Birileri haksiz zengin olmadigu surecw aorun yok.

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

belediyelerin görevi konser organizatörlüğü değil dünyada böyle saçma sapan birşey yok belediye ödesin halkın parasıyla sittin senedir hata ve açık suç zaten yasaklanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Kasım 2024; 19:18:55 >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

Yapan CHP'li ise mübah   yanlışı yanlış ile savunmayı bırakın!

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.