Şimdi Ara

ABBAS YOLCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forumdaşlar abbas güçlü haftaya kalır demiş 28inde e kayıt başlıyor eğerki dediği gibi haftasonuna kalmazsa abbas guclunun itibari ve guvenilirliği 0 lanir şahsen ben bu adama itibar etmem gonlunuzu ferah tutun bugun yarin aciklanir aciklandigi zamanda abbas yolcu. Bir daha periscope yapipta forumun değerli trolleriyle yarismaya kalkmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne itibari ne güvenilirliği zaten sonuclar açıklanırken 4-5 kere tarih değiştirdi sonunda tuttu açıklanacak şimdi dediğinde artık tv Kanalları açıklandığını duyurmuştu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her an açıklanabilir dedi, Çılgın Abbas öğrencileri coşturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 20 Temmuz 2015; 15:22:28 >
  • la adam bu hafta ihtimal daha yuksek dedi hem haftaya pazartesi 27si kim ne diyebilecek 27sinde açıklasalar ?
  • Lan adam kesin tarih vermiyor ki olabilir diyor sanki kafasından uyduruyor ona da Ösym söylüyor, o da belki takip edileyim diye ikide bir boş boş periscope yapıyor.
  • adam haftayı kalır demedi nerenle dinliyorsun
    bu hafta açıklanma ihtimali yüzde 50nin üstünde dedi
    ama bir ihtimal haftaya kalır dedi
    sonuçta boş adam evet ama dediklerinide değiştirmeden anlat millete
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız İstanbullu

adam haftayı kalır demedi nerenle dinliyorsun
    bu hafta açıklanma ihtimali yüzde 50nin üstünde dedi
    ama bir ihtimal haftaya kalır dedi
    sonuçta boş adam evet ama dediklerinide değiştirmeden anlat millete

Eğer dedi deseydim bu soylediklerinde hakliydin ama ben demiş dedim oyle duydum cunku yuzde 50demis haftaya yanlissa duzelt

• Her seferinde beklentiye sokuyor insanlari adam akilli tarih versin ulan 1000kisi online di lys sonuclarinda forumda gece bugunmu yarinmi diyerek milleti beklentiye sokmasinlar kardesim

• abbas güçlü kim ösym başkanımı olm bu hafta açıklanacağını sizde tahmin edersiniz mesele gün verebilmek hadi versinde göreyim günü
  • şöyle söyliyim benim dinlediğim kadarıyla adam tahmin yapıyor birşey öğrendiği falan yok
    bu hafta olma ihtimali yüzde 50nin üstünde dedi
    ama haftayada kalabilir dedi
    bana sorsan bende bunu derim yani özel bir yeteneğe gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız İstanbullu

şöyle söyliyim benim dinlediğim kadarıyla adam tahmin yapıyor birşey öğrendiği falan yok
    bu hafta olma ihtimali yüzde 50nin üstünde dedi
    ama haftayada kalabilir dedi
    bana sorsan bende bunu derim yani özel bir yeteneğe gerek yok

Bizim troller daha basarili

• Tabi beyler abbas güçlü ne bilir forumumuzun nevi şahsına münhasır trolleri her zaman doğru zamanı içerdeki amcaoglunun kankasinin teyze oglundan haber aliyorlar zaten(!) sağolun varolun çocuklar bu forum size minnettar( anladiniz siz onu )

• quote:

Orijinalden alıntı: Bansai!

Tabi beyler abbas güçlü ne bilir forumumuzun nevi şahsına münhasır trolleri her zaman doğru zamanı içerdeki amcaoglunun kankasinin teyze oglundan haber aliyorlar zaten(!) sağolun varolun çocuklar bu forum size minnettar( anladiniz siz onu )

Ne anlamamiz gerekiyordu ?

• Diyorum ki burdan adama sallamak kolay sallicaksaniz forumdaki trollere sallayin bi bitmediler...

• bu da bir sürü şey sallıyor hangisi tutarsa ben dedim diyor , bence cumadan önce açıklanmayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.