Şimdi Ara

ABBYY FineReader 5 Professional - 170$ değil bedava! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
17
Favori
5.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. İndirip tek tek deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel program, pdf olarak taratılmış kitabı mobi formatına dönüştürmüştüm kindle için, hatalar yok denecek kadar azdı
  • Bayağı kullanmışlığım var. Oldukça başarılıdır.

• vay be taa dial up lı zamanlarda bu programı kullanırdım lisede kopya yazmak zor olurdu scannerdan kitaptaki sayfayı bu programla taratıp yazıları kopya kagıdına sığdırmak için küçültürdüm cok emegi var bu programın 5. sürümüne kadar gelmiş gözlerim yaşardı
  • Türkçe karakterleri fln detaylı görebilmesi için extra birşey yüklüyorlardı bunu nasıl yapabiliriz, biri detaylı anlatabilir mi?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mail yazdıktan sonra download linklerinden 1 yazanı indirmemiz yeterli oluyor mu ? (133 mb falan bir .exe iniyor ama ?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeser

Teşekkürler. İndirip tek tek deneyeceğim.

denediniz mi hangisi işinizi gördü
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

kurdum şimdi hocam program açıldı ama anlam veremediğm ve arkadaşlardan yardım istediğim konum .pdf dosyalarını bu program worde çevirmemizi sağlamıyor muydu
  • teşekkürler arada kullandığım bir programdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

quote:

kurdum şimdi hocam program açıldı ama anlam veremediğm ve arkadaşlardan yardım istediğim konum .pdf dosyalarını bu program worde çevirmemizi sağlamıyor muydu

Görevi pdf içinde veya harici resim dosyalarındaki yazıları kopyalanabilir yazı olarak ayıklaması.
    Yani zaten yazı olan bir pdf'i worde çevirmek için bu program kullanılmaz.

• Eski meski versiyon. Canavar gibi iş görür bu. Haber veren arkadaşa teşekkürler. İlaçsız, virüssüz tertemiz kullansın herkessiz.
  • Teşekkürler lazım olur illaki :)
  • Bu nedir ?

• Benim tarattığım belgelerde hiç doğru düzgün tanımlama yapamıyor bu tarz programlar. Ya benim belgelerde sorun var ya da programda değişik bir ayar yapmak gerekiyor. Hep bir iki bakıp hevesim geçip siliyorum Neyse beleş program dursun kenarda lazım olur belki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bu nedir ?

Resmin, pdf dosyasının, herhangi bir görüntünün içindeki yazıları worde döküp düzenleme yapmanı sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bu nedir ?

Resmin, pdf dosyasının, herhangi bir görüntünün içindeki yazıları worde döküp düzenleme yapmanı sağlıyor.

wowowoowow harika
  • 12. VERSİONU çıkış program değil mi bu????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

quote:

Görevi pdf içinde veya harici resim dosyalarındaki yazıları kopyalanabilir yazı olarak ayıklaması.
    Yani zaten yazı olan bir pdf'i worde çevirmek için bu program kullanılmaz.

Hocam benim asil sormak istedigim scan ettigimiz dosyayi pdf olarak kaydettik. Bu sekilde kaydrttigimizde dosyadaki sayfalari butun aliyor ve yazilari kopyalayamiyoruz.Benim bildigim bu program sayesinde o yazilari direk worde aktararak cozum bulabiliyorduk ama bu indirdigim program sadece resim dosyalarini taniyor jpeg olarak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.