Şimdi Ara

ABD'de yeni çarpışma testleri uygulamaya kondu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
15
Favori
22.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • euro ncap olmasa sözde tank gibi olan arazi araçları 2 yıldızda kalmaya devam ederdi..zamanında opel sintra nın direksiyon mili fırlamıştı..üç kağıtçı (!) euro n cap olmasa firmalar bu tür araçları kakalıyor olurdu belki de..otomobil firmalarının güvenlik konusunda ne kadar ilerlediklerine bakmadan neden saydırılır ki
  • Dikkat ettiyseniz iyi not alan araçların çoğu duvarı sıyırıp geçiyor.Diğerleri ise saplanıyor.Volvo cidden iyi
  • arkadaşlar konunun genel özeti daha fazla guvenlık o yüzden arabalardaki güvenlik önlemlerinin nereden nereye geldiğiyle ilgili bir video paylaşıcam

bu testler olmasa hala bu tür arabalara biniyor olacaktık

• quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

quote:

Araçlardan BMW, Mercedes ve Volkwagen'daki emniyet kemerinin kazadan sonra çok çabuk çözülerek çarpma testlerinde kullanılan mankenlerin sert yüzeylere çarpmasına neden olduğu bildirilen açıklamada, ayrıca Volkswagen'ın kapısının test sırasında tamamen koptuğu kaydedildi.

cok sert

kapanirken tok ses cikarmak ise yaramiyormus demek ki

hani su Golf'un kapisinda ziplayan adam vardi ya o geldi simdi aklima birden.

2011 vw passat sahibi oalrak benim de aklıma abd de golf kapısında zıplayan adam aklıma geldi ) ama vw de güvenlik ön planda olan bir marka değil volvo gibi volvo yine işinin hakkını vermiş hepimizi allah kazadan bealdan korusun

• VW Passat, önceki mesajlarda linkini verdiğim üzere tavan sağlamlığı testinde açık ara 1. sırada. VW, bir Volvo değil ancak pek çok markaya göre güvenliğe çok daha fazla önem verir. Ben VW kullanıcısı ya da sempatizanı değilim ama forumdaki anti-vw'cilerin söylediği boş laflara bu kadar kıymet vermeyin.
  • volvo kaliteyi konuşturmuş

bu arabalar böleyse bizim c sınıfı arabalar ortadan 2 ye ayrılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

arkadaşlar konunun genel özeti daha fazla guvenlık o yüzden arabalardaki güvenlik önlemlerinin nereden nereye geldiğiyle ilgili bir video paylaşıcam

bu testler olmasa hala bu tür arabalara biniyor olacaktık

Güzel paylaşım, teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

volvo kaliteyi konuşturmuş

bu arabalar böleyse bizim c sınıfı arabalar ortadan 2 ye ayrılabilir

Merak etmeyin, ortadan ayrılmaz ama sonuçları ne olur bende merak etmiyor değilim...

http://www.iihs.org/ratings/summary.aspx?class=40

Linke göre genelde bizim kullandığımız C sınıfı araçlarımızın test sonuçları
    Yani;
    Önden (Front-Moderate Overlap)
    Yandan (Side)
    Takla-Yuvarlanma Galiba (Rollover)
    Arka (Rear)

testlerinden genelde
    G (Goog) yani İyi not alınmış...

Fakat bu araçlar için ilk sayfada videosu verilen Yeni test (Front-Small Overlap) yapılmamış...

Demek istediğim sadece bu yeni uygulanan teste göre bizde dahil bu araçları kullanan kullanıcılara
    "vay MERCEDESe, BMWye, AUDİye, VWe, LEXUSa (Toyota), İNFİNİTİye (Nissan) bak..."
    "Ne biçim arabalara biniyormuşuz..."
    "Mercedes te böyleyse bizim araçları düşünemiyorum..."
    "Bu arabalar böleyse bizim c sınıfı arabalar ortadan 2 ye ayrılabilir"
    gibi kesin ve kati karar vererek kötülemek biraz acımasız olur galiba...

• Audide Kazadan sonra Araçtan kolayca çikin diye Kapiyi kendi açiyo kiymetini bilin...

Şu Vw'nin kapi firlatma videosu yok mu arkadaşlar bulamadim....

EDİT: Videoyu Buldum..;

Herşey es geçerimde, Volvo'yu Yine Tek Geçerim Volvo'nun önünde Saygi baabinda tekrar eğilirim... Bugune kadar Kullandigimiz EN Sağlam En yere basan araçti S80 T6.. Sattigimizda çok üzülmüştük.. Şimdi kim biniyosa Allah kaza bela göstermesin..

Volvo Güvenliktir Huzurdur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 26 Ağustos 2012; 3:43:33 >

• Wolswogen biraz geç açılıyor Lincoln 2 saniye önceden açtı yastığı
    Lincoln
    Volvo çok iyi koruyorlarmış
  • Başka Forumda yazdıklarına göre yeni çıkacak S Serisini piyasaya çıkma tarihini ertelemeyi düşünüyorlarmış Front-Small Overlap tesleri yüzünden
  • olay bu yani

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=OnFiIUilKII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 8 Eylül 2012; 4:26:28 >
  • bir arkadaşım volvo s40 ile çok sağlam kaza yaptı. bu adam bunun içinden nasıl çıktı denilecek kaza idi.ben de volvo ya güvenirim.s 80 e bakmıştım geçenlerde. 1.6 dizel otom olanına çok iyi fiyat vermişlerdi.yeni kasa çıkacak diye caymıştım ama bir daha düşünmek gerekiyor herhalde.güvenlik güvenlik güvenlik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

olay bu yani

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=OnFiIUilKII

niye yandan yandan çarpıştırıyorlar da kafa kafaya verdirmiyorlar şu testlerde anlamıyorum.
  • Çok afedersiniz ama Bazılarının azının suyu akmış, komplekslerini kusmuşlar, lüks ve pahalı diye adlandırılan arabalar bu saçma testte başarılı olamadı diye. Yahu bunun gibi 50 tane test yapılabilir ve hepsi fakrlı markalarda fakrlı sonuç verir. Gerçektende gerçekçi değil..

Ben yaşadıklarımı bilirim. 3 ay önce ankara ototbanında mercedes marka aracım ile kaza yaptrım. Sanırım başka bir araç olsaydı, şuanda burda bazılarını kızdıracak bu mesjaını atamıyor olurdum :=)
  • Bu arada geçen gün vakit geçirmek için sahibinden de hasarlı araçlara göz atıyordum. Her baktığım 5 ilandan en az 1 tanesi small overlap testlik kazalardı.

Gerçekten de bu amerikalılar işi biliyor. Avrupalılar gibi düzenbaz değiller çoğu konuda.

Small overlap testi için çok düşük bir ihtimal diyenler, sahibinden.com un hasarlı binek araç ilanlarına biraz göz atsınlar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-2012-renault-symbol1,5-dci-authentigue-13,750-satisa-hazir-103452644/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-model-75730-km-de-sedan-astra-nb-1-6-115-enjoy-111-102308220/detay

• adamlar Amerika'daki kazaların oranına bakmışlar ve olabilecek kazaları simülasyonunu gerçekleştirmişler millet hala saçma sapan konuşuyor...

zaten 1-2 sene önce renault'un bir reklamı vardı tüm araçlarımız 5 yıldızlı diye, o zamandan bu yana güvenmiyordum euroncap'e... haklıymışım...

volvo farkını ortaya koymuş gene, bmw beklediğimden iyi sonuç almış...
  • Hortlatayım konuyu,son zamanlarda volvo düşmanlığı hortlamışken forumda.
  • kimsenin volvoya bir düşmanlığı yok. sen hakikaten hastasın bence bir görün kardeşim.
  • Yine mi bamya ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.