Şimdi Ara

ABD'de yeni çarpışma testleri uygulamaya kondu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
15
Favori
22.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vw yine rezalet performans göstermeye devam ediyor. Jettada manken kafasını dashboarda vuruyor (sn 33). O hızla kafayı dashboarda vurunca zaten ölürsünüz direk. Yazık bu arabalar birde kaliteli diye pahalıya satılıyor millet sıraya giriyor.

En başarılı marka honda (acura) ve volvo. Hondaya laf atan çok olurdu gördük testler sonucunda kim doğru kim yanlış.

EK: En vasat 2 markanın (Vw ve toyota) dünya satışlarında 1. olmak için yarışan markalar olması ise ayrı bir komedi. Vw in maliyet düşürme çabaları meyvesini vermiş belliki. Her yil 15 milyon insan demek böyle kandırılıyor.

EK 2: En vasat markalara ek olarak mercedes ve lexus (toyota)yı unutmamak lazım. Onlarda amerikada premium satışlarda 1. olmak için yarışıyorlar. Tank gibi mercedesler ve 10 yildir premium satış 1. si lexus un dayanıklılığıda takdire şayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 30 Nisan 2013; 21:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus
    yıldızcılarıda sevgili vwcileride görmek isterdim

BMW small overlapta a4 c serisi ve cc ye göre daha iyi durumdaydı.
    Zaten onlar için hortlattım konuyu,malum geçmişlerini unutmuşlar orada burada alaman sağlamdır muhabbeti çevirmeye başladılar.
  • Ancak s60 ve xc60la da kıyaslamayın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Ben bu konuyu niye hortlattım sanıyorsunuz,geçmişini unutanlar olmuş da aramızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

VW CC'deki rezillik aynen devam ediyor. Manken yine hava yastığını ıskalayıp tok bir sesle göğüse gömdü kafayı.
  • Evet sanırım paylaşılmamış bende paylaşayım dedim 2013 Mazda 6 testten başarıyla geçmiş....

• quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

quote:

VW CC'deki rezillik aynen devam ediyor. Manken yine hava yastığını ıskalayıp tok bir sesle göğüse gömdü kafayı.

Arkadaşim Lütfen insanlari yanliş yönlendirmeyin.. Vw orada Dokunma hissiyatini Kaza annida bile müşterisine hissetirmenin peşinde.. Hava yastigini iskalayip Kafayi gömerken bile Tok ses çikmali ki 6 7 ay sira beklemeye değsin..

• Dostlarım,diğer konulardan takip edersiniz belki.
    IIHS nin senaryosu gerçek değil,işte çok nadir kaza falan filancılar türemiş alamancıların arasında.
    Bu senaryo en gerçekçi kaza senaryosudur.
    Bir kere direkt kafa kafaya çarpışma mevzuatı var.Ve bu çarpışma esnasında kimin ne mal olduğu meydana çıkmış.
    Hani foruma yeni üye olan,vay ben duymadım görmedim diyen,yıldızı yeter falan diyenler olursa dedim maksat izlesinler kardeşlerimiz,cahil kalmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Dostlarım,diğer konulardan takip edersiniz belki.
    IIHS nin senaryosu gerçek değil,işte çok nadir kaza falan filancılar türemiş alamancıların arasında.
    Bu senaryo en gerçekçi kaza senaryosudur.

Aynen bu tarz kazaların oluşma olasılığı gayet yüksek.

En basitinden Sahibinden.com sitesinde hasarlı araç ilanlarını gezin, her 6-7 hasarlı araç ilanından birisi aynen birebir small overlap senaryosu kazası geçirmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

divisoncum,C 180 satış artışı konusuna bekleniyorsunuz,orada bir şeyler gözünüze çarpacaktır son sayfada
    http://forum.donanimhaber.com/m_74568760/mpage_2/f_//tm.htm#74631473
  • Adama cümlelerim içine oturmuş.Euroncapta kafa kafaya çarpıştırılmıyor ya testler:) hiç euroncap testi izlememiş arkadaş.Birse milletten medet umuyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Adama cümlelerim içine oturmuş.Euroncapta kafa kafaya çarpıştırılmıyor ya testler:) hiç euroncap testi izlememiş arkadaş.Birse milletten medet umuyor:)

oooo neredeyse 1 yıl sonra hoşgelmişin sefalar getirmişin egzilverim,sen sağlam araba konularına yazar mıydın yahu?
    Demek zorlayınca geliyormuşsun.
    Euroncapte testlerin nasıl yapıldığını KAÇ LİRA BAĞIŞLA yapıldığını senden iyi biliyoruz biz egzilverim.
    Ama buraya yazdığın iyi oldu bak,konudaki arkadaşları senin bu ncap sempatizanlığın,daha doğrusu alaman sempatizanlığın hakkında bilgilerndiririz
    Bu arada egzilverim;
    Bu C serisinin,CC nin,A4ün durumu hakkında ne düşünüyorsun,onu da bir ASLANLAR GİBİ yazsan ya buraya.
    Hani öbür konuda yazdığın gibi ciddiye almayın beyler böyle bir kaza senaryosu çok azdır beyler olmaz alaman dağılmaz tarzı falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 1 Mayıs 2013; 11:04:09 >

• , Yahu ne diye birbirinizi yiyip duruyorsunuz boşuna. Görünen köy klavuz istemez, testler ortada, ak g.t kara g.t ortada, hangi markanın ne mal olduğu da ortada.

Boşa stres yaratıyorsunuz.
  • quote:

Divisoncum,bak sana ne getirdim canımsın.Buradaki kardeşlerimiz de egzilverin 1 sene sonra konuyu şereflendirmesine nail olarak bu mesajı okusunlar tabi:
    quote:

Asıl laf anlamayan biri varsa o sizsiniz.Kafanıza göre firmaları yanlı ve bağımsız yapıyorsunuz.İşinize hangi sonuç gelirse işte.Sonra çıkmışsınız burada ciddiye alınmayı bekliyorsunuz.

Olay 5 yıldız değil.Olay önden yandan ve dikme çarpmalarında kimin daha iyi koruduğunu görebilmek.Euro ncap bunun yanında yaya güvenliği gibi konularda da puanlama yapıyor.

Her 5 yıldız alan araç aynı başarıyı yakalamış sayılmaz.Adamlar o yüzden ayrıntılı puanlama veriyor.Fakat sizin gibi anca sitenin yıldızına bakanlar böyle saçmalıyor.

Euroncap şuanda dünyada test güvenilirliği en fazla olan şirkettir.

Herşeyi geçtim euroncapa para yiyor diyorsunuz fakat iihs yemez diyorsunuz.NEden babanızın şirketi mi?Hiç gittiniz mi oralara?YÖnetim kurulu üyesimisiniz veyahut?

O kadar saçmalayan adam varki burada.

Euroncapın testi daha olası senaryoya göre hazırlanmış daha ayrıntılı testtir.iihs mercedesinde dediği gibi daha düşük ihtimalli senaryoya odaklanmıştır.AYnı test bile değiller.Birinden i alan diğerinden kötü alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 1 Mayıs 2013; 11:09:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Divisoncum,bak sana ne getirdim canımsın.Buradaki kardeşlerimiz de egzilverin 1 sene sonra konuyu şereflendirmesine nail olarak bu mesajı okusunlar tabi:
    quote:

Asıl laf anlamayan biri varsa o sizsiniz.Kafanıza göre firmaları yanlı ve bağımsız yapıyorsunuz.İşinize hangi sonuç gelirse işte.Sonra çıkmışsınız burada ciddiye alınmayı bekliyorsunuz.

Olay 5 yıldız değil.Olay önden yandan ve dikme çarpmalarında kimin daha iyi koruduğunu görebilmek.Euro ncap bunun yanında yaya güvenliği gibi konularda da puanlama yapıyor.

Her 5 yıldız alan araç aynı başarıyı yakalamış sayılmaz.Adamlar o yüzden ayrıntılı puanlama veriyor.Fakat sizin gibi anca sitenin yıldızına bakanlar böyle saçmalıyor.

Euroncap şuanda dünyada test güvenilirliği en fazla olan şirkettir.

Herşeyi geçtim euroncapa para yiyor diyorsunuz fakat iihs yemez diyorsunuz.NEden babanızın şirketi mi?Hiç gittiniz mi oralara?YÖnetim kurulu üyesimisiniz veyahut?

O kadar saçmalayan adam varki burada.

Euroncapın testi daha olası senaryoya göre hazırlanmış daha ayrıntılı testtir.iihs mercedesinde dediği gibi daha düşük ihtimalli senaryoya odaklanmıştır.AYnı test bile değiller.Birinden i alan diğerinden kötü alabilir.

Dediğim gibi uzatmanın manası yok, amerikalılar testi yapmış mı? yapmış. Her aracı adil bir şekilde çarptırmış mı? çarptırmış. X marka anlının akıyla çıkarken Z marka rezilleri oynamış mı? oynamış.

Senaryo menaryo geçiniz bunları isterse yüzde 0 ihitmalli bir senaryo olsun-ki değil, sonuçta ortada gerçekleştirilmiş bir test var ve testte X firması başarılı olurken Z markası dağılmış mı? dağılmış.

Gerisi teferruat.

• Sasmamak elde degil.

O kadar firma milyon dolarlik arge var.

Adamlar airbagleri iskaliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteklediği markayı başarılı kılmak isteyen, kendi test merkezini kuruyor artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Desteklediği markayı başarılı kılmak isteyen, kendi test merkezini kuruyor artık.

Şaka mısın sen?

The Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) is a U.S. non-profit organization funded by auto insurers, established in 1959 and headquartered in Arlington, Virginia

The European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) is a European car safety performance assessment programme based in Brussels (Belgium) and founded in 1997 by the Transport Research Laboratory for the UK Department for Transport and backed by several European governments, as well as by the European Union.[1]

http://en.wikipedia.org/wiki/Insurance_Institute_for_Highway_Safety

http://en.wikipedia.org/wiki/Euro_NCAP

yorum atılır da, bu kadar da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz ki arkadaş.

• quote:

quote:

Desteklediği markayı başarılı kılmak isteyen, kendi test merkezini kuruyor artık.

Şaka mısın sen?

The Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) is a U.S. non-profit organization funded by auto insurers, established in 1959 and headquartered in Arlington, Virginia

The European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) is a European car safety performance assessment programme based in Brussels (Belgium) and founded in 1997 by the Transport Research Laboratory for the UK Department for Transport and backed by several European governments, as well as by the European Union.[1]

yorum atılır da, bu kadar da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz ki arkadaş.

O şaka ciddiye alınmamalı belki insan olarak iyi biridir ama marka fanatikliği kendinden soğutuyor.

• quote:

quote:

quote:

Şaka mısın sen?

O şaka ciddiye alınmamalı belki insan olarak iyi biridir ama marka fanatikliği kendinden soğutuyor.

Gerçekten inanılır gibi değil, adam yarım asırlık kuruluşa sırf desteklediği marka kötü sonuç aldı diye önüne gelen test merkezi kuruyor diye bilip bilmeden sallıyor ya. Böyle birşey olamaz.

Ayrıca Euroncap, IIHS 'in yanında dünkü velet kalır. 1997 nere 1959 nere.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.