Şimdi Ara

ABD, Pentagon İnsanlarda Tanrı geni’ni Yok Etmeye Çalışıyor!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ABD, Pentagon İnsanlarda Tanrı geni’ni Yok Etmeye Çalışıyor!!!!!!!

Pentagon, insanlarda ‘Tanrı geni’ diye de adlandırılan VMAT2 genini yok etmek için çalışma başlattı. ABD bununla Tanrı geninin beyindeki bazı molekülleri kontrol ederek, genlerimize işlemiş olan inanç duyusunu yok etmeyi hedefliyor.

Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı Pentagon’un korkunç bir proje üzerinde çalıştığı gösteriyor. İddiaya göre Pentagon insanlardaki Allah’a inanmayı sağlayan ve ‘Tanrı geni’ diye de adlandırılan VMAT2 genini yok etmek için çalışma başlattı ortaya çıktı.

Savunma Bakanlığı Pentagon yetkililerine göre planı şöyle işleyecek. Laboratuvarda geliştirilen bulaşıcı bir grip virüsü insanların toplu yaşadığı mekânlarda yayılacak.

Virüs yaygınlaştırılınca bu virüsü engellemek bahanesiyle ‘funvax-fundamentalists vaccine’ yani ‘köktenci aşı’ denilen bir aşı ile kullanılacak. Bunun içinde kuş gribi ve domuz gribi virüslerinde olduğu gibi Dünya Sağlık Örgütü gibi küresel organizasyonlar devre girecek.

ROCKEFELLER VAKFI’NIN RAPORUNDA DA YER ALMIŞTI

Rockefeller ailesine ait Rockefeller Foundation (Rockefeller Vakfı)’nın 1 Haziran 2010’da yayınladığı rapor “Geleceğe dair uluslar arası kalkınma ve teknoloji senaryoları” (Scenarios for the Future of Technology and International Development) raporda benzer bir plandan söz edilmişti.

Raporun sunum kısmını kaleme alan Rockefeller Vakfı’nın başkanı Judith Rodin, dünya H1N1 virüsünden daha tehlikeli bir virüs ile karşı karşıya olduğunu iddia edip “Alınan hiçbir tedbirin bu virüsün yayılmasını engelleyemez” diyor.

Rockefeller Vakfı’nın başkanı Judith Rodin korku senaryosunu ve kirli planı “Daha şimdiden dünya nüfusunun beşte biri, bu virüsü kapmış. Kısa bir süre sekiz milyondan fazla insan bu virüs yüzünden ölecek” şeklinde özetliyor.

VİRÜS LABORATUVARDA GELİŞTİRİLDİ

Rackefeller Vakfı’nda söz edilen virüsle bu aynı virüs mü bilinmiyor ancak belgelere göre insanlarını virüsü engellemek bahanesiyle herkese zorla aşılanacak. Bu sayede de Allah’a inanmayı sağlayan VMAT2 genin DNA’sı değiştirilecek.

DENEMELER YAPILDI BİLE

Irak ve Afganistan’daki insanların Allah inançlarını ortadan kaldırılması için aşının bu iki ülkede denendiği iddialar arasında. Videoda ifade edildiğine göre bu virüsü halkların toplu mekanlarda yaygınlaştırılacak.

İşte videodan bazı bir kesit:

“Tezimiz şu; Bu insanlar fanatik. Tanrı geni daha fazla. Bu aşı ile onların bu davranışlarını elimine edebiliriz.

Sol tarafta dindar, köktendinci olan insanlardaki VMAT2 (Tanrı Geni) görülüyor. Sağda ise çok dindar olmayanların gen grafiği görülüyor.”

WIKIPEDIA’DA TANRI GENİ:

‘Tanrı geni’ tezine göre insanlarda mistisizme ve ruhaniliğe yatkınlaştıran bazı genler vardır. Bu fikri ilke olarak genetik bilimci Dean Hammer savunmuştur. Bu teorinin önemli argümanları şunlardır;

(1) Ruhanilik (dindarlık) derecesi psikometrik ölçümlerle anlaşılabilir.

(2) Dindarlık kısmen kalıtsaldır.

(3) Bu kalıtsallığın bir kısmı VMAT2 (tanrı geni) ile alakalıdır.

(4) Bu gen monoamin seviyelerinin değiştirilmesiyle harekete geçer.

timeturk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 15 Haziran 2011; 4:19:05 >

• bir canlının genlerini değiştiremezsin zigotken değiştirebilirsin ancak
  • Bu kadar salakça bir haber olabilir mi yahu Amerika bugün türkiyeden daha yobaz insanların yaşadığı bir ülkedir bu ülkenin tanrı inancını silmeye çalıştığını iddia etmek komiktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flavis

bir canlının genlerini değiştiremezsin zigotken değiştirebilirsin ancak

Ben demiyorum Timeturk diyor ayrıca Rockefellerin bir projesi herşey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuckir boy

Bu kadar salakça bir haber olabilir mi yahu Amerika bugün türkiyeden daha yobaz insanların yaşadığı bir ülkedir bu ülkenin tanrı inancını silmeye çalıştığını iddia etmek komiktir.

YENİ DÜNYA DÜZENİ HAZIRLIKLARI .) Ayrıca unutmayın bu adamların teknolojisi Normal Dünya teknolojisinden 30 yıl ileride
  • Ömrümün resmen 1 dksı boşa gitti...
  • Dünyada inancı yok etmeyecek bir ülke varsa o da Amerikadır.
    Ayrıcao nası genmiş la öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Dünyada inancı yok etmeyecek bir ülke varsa o da Amerikadır.
    Ayrıcao nası genmiş la öyle.

Tanrı Geni (VMAT2)

ABD, Pentagon İnsanlarda Tanrı geni’ni Yok Etmeye Çalışıyor!!!!!!!

Amerikalı Genetikçi Prof. Dean Hamer (U.S. National Cancer Institute (part of the National Institutes of Health), 10 Numaralı Kromozomda bulunan „Tanrı Geni“ adi verilen VMAT2 adlı genin salgiladığı enzim sayesinde beyinde oluşan biyokimyasal reaksiyonun, tanrı kavramını oluşturduğunu laboratuvar calışmasıyla ortaya koyduğunu belirtmiştir.

1960 lı ve 70 lı yılların moda uyuşturucusu olan LSD (D-Liserjik asit diethylamide), kullanıcılarda 8 -10 saatlik „tanrıyı görme tanrı ile konuşma" gibi çeşitli etki göstermesinden yola çıkan Prof. Dean Hamer, VMAT2 genini incelemeye almıştır.

İnsanda bilinmeyene karşı, kendinden güçlüye karşı, biat etme, önünde diz çökme eğilimi vardir. Korku anında salgılanan enzim gibi bir enzimin, bilinmeyene karşı diz çökme ve biat etmede anındada salgılanır.

Prof. Dean Hamer, maneviyatin bir tek gene indirilmesinin yanlış olduğunu, bu konuda görev yapan onlarca genin daha olduğunu belirtmiştir. Prof. Dean Hamer daha sonra „Hiç kuşkusuz, kişilerin dindar veya inançsız olmasının genlerle ilintisi var. Daha doğrusu, genler insanların bir maneviyata yatkın olup olmadığını belirler. Eğer kişi VMAT2 geninin Maneviyata yatkın mutasyonuna sahipse, çevresel faktörlerin de yardımı ile içinde bulunduğu toplumun inancını alır. Yani Arizona çöllerinde doğan, mutasyonlu VMAT2 gene sahip bir cocuk hıristiyan olurken, Arab çöllerinde doğan mutasyonlu VMAT2 gene sahip bir çocuk ise kendi kültürünün dinini alir“ diyerek sözlerini bitirmiştir.

Kaynaklar
    http://www.lifescied.org/cgi/content/full/7/1/132
    http://en.wikipedia.org/wiki/God_gene
    http://www.genetikbilimi.com/gen/vwat2.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 15 Haziran 2011; 3:47:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Ömrümün resmen 1 dksı boşa gitti...
  • tanrı geniymiş
    yeni moda buda, tanrı geni, mutluluk geni,fakirlik geni,zenginlik geni. bakalım nasıl pazarlıcaklar bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vişne-Limon -- 15 Haziran 2011; 3:52:50 >
  • ben aldırdım rahatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Ömrümün resmen 1 dksı boşa gitti...

• Adam açtığı konunun başlığını bile kopyala yapıştır yapmış.neden okuyayım ki bu adamı ben!
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs07

Adam açtığı konunun başlığını bile kopyala yapıştır yapmış.neden okuyayım ki bu adamı ben!
    />

Ne yapmamı bekliyordun? tabi ki de öyle yapacağım kendim yazmadım ki bunu ayrıca siz başlığa göre mi okuyorsunuz?
  • "Dna ile insanları atesit yapmak istiyorlar."

Öyle bir gen (tanrı geni) varsa çok gerekli olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 15 Haziran 2011; 4:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartopu2

quote:

Orijinalden alıntı: svs07

Adam açtığı konunun başlığını bile kopyala yapıştır yapmış.neden okuyayım ki bu adamı ben!
    />

Ne yapmamı bekliyordun? tabi ki de öyle yapacağım kendim yazmadım ki bunu ayrıca siz başlığa göre mi okuyorsunuz?

Tamam normaldir bilgiyi buraya aktarman da "�" nedir.çok itici bari şunlar düzelt

• tanrı geni bu bilim adamları iyice zıvanadan çıktı hani karşındakine okutturuosun barii adamın kafasında şöyle birşey oluştursun; " belkide böyle birşey olabilir " bunlar ruh un gendeki şifresini bulmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

"Dna ile insanları atesit yapmak istiyorlar."

Öyle bir gen (tanrı geni) varsa çok gerekli olduğunu düşünmüyorum

+1
    Öyle bir gen varsa ve çıkarılabiliyorsa zaten oişte bir hata vardır. Yaradılışın bugını bulmuşlar
  • olur öyle
  • Tanrı geni ne lan pauıahahahahahhaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 15 Haziran 2011; 4:43:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.