Bildirim
abdye giderken protein tozu götürürsem sıkıntı çıkar mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aklından bile geçirme !
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aynısını bende düşündüm. Ama tehlikeli duruyor, uyuşturucu falan sanmasınlar sonra :D -
Orada tozlar daha uygun fiyatlıdır diye düşünüyorum. Neden böyle birşey yapacaksın ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amerikada supplementler cok ucuz zaten. amerikaya ucak bileti alacak paran var protein tozunun mu hesabini yapiyorsun? al oradan ne olacak
Dikkat et kaybolma amerikada bu kafayla
Abi zaten burada aldığın 200 liralık protein tozu orada 90 lira civarında
Sen bırak buradaki protein tozunu, oradan supplement getirmeye çalış -
quote:
Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy
amerikada supplementler cok ucuz zaten. amerikaya ucak bileti alacak paran var protein tozunun mu hesabini yapiyorsun? al oradan ne olacak
aslında yargısız infaz yapmışınız work and travel ile gidiyorum ben ;);) arkadaşlar amerikada nasıl besleniceğim hakkında hiçbir fikrim olmadıgı ve çok paraylada gitmediğim için en azından ilk paycheckimi alana kadar buradan götürüceğim whey ile idare ederim diye düşündüm.mümkün oldugunca fast foodtan uzak kalmaya çalışacağım çünkü -
burdakini sat zaten ordan o paraya kapalı kutu bpi fln alırsın .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X