Şimdi Ara

Abi hiçbir mantıklı açıklaması yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok abi yok bu adam Galatasaray'ın başına batırmak için gelmediyse mantıklı açıklaması yok hiçbirinin. Takım rezalet yanlı medya öyle göbekli böyle göbekli diye haber yapıyor adamın yağ oranı %9 çıkıyor. Geçen sezonun (önünde forvet yanında kanat arkasında dos olmadan) asist kralı. Hadi "kötü performans" gösteren bir oyuncu bu neyin korkusudur başka bir takıma giderse 20m euro ceza? Başakşehire filan gidip süper performans sergileyeceği bariz. Neden peki neden yazıp yazıp siliyorum küfürleri inanılmaz ya adam inanılmaz Yarsuvat başkanlıktan çekildiği gün Aziz Yıldırım kılık değiştirip başa geçseydi ve kötü yönetmeye çalışsaydı bu kadar kötü yönetemezdi.

• Yönetim tarzını sevmiyor olman insanların görünüşü ile alay etme hakkı tanımıyor.

Bu taraftara iyi bişeyler yapmaya çalışan insanlara hep hakaret ediyorlar.. Destek vermiyorlar ama devamlı da başarı bekliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış görünüşüyle değil direk kişiliğine karakterine küfür ediyorum da konuda ikiside yok?

Kim iyi birşey yapmaya çalışıyor? Allah aşkında 1 tane iyi bir iş söyleyin. Hangi iyi iş? Adam batırmaya gelmiş takımı. Elinde dünya yıldızı var sözleşmeyi fesh ediyorsun adam küssün diye herşeyi yapıyorsun neresinden tutsan elinde kalıyor. Hadi kötü performans göstereceğini düşündün (ki öyle birşey yok ya hadi düşündün) peki neyin korkusudur da 20m euro ceza koyuyorsun. Keşke Başakşehire filan gitseydi de bizim maçta şov yapsaydı. Bu dursun mu iyi birşey yapıyor şimdi? tudor mu iyi birşey yapıyor? Neymiş 10 numaraya yer yokmuş sisteminde adama sorarlar hangi sistem ? Sneijder adı geçince nasıl kaçıyor Drogba adını duyan Arsenallı öyle kaçmaz . Yemin ediyorum dünkü maçtan çok daha fazla üzüldüm bugün. Keşke İstanbulda olsamda bende floryaya gelsem. Harçlıklarımdan bu sene düzgün bir Uefa maçına gelirim takım görürüm diye para biriktiriyordum farklı yerlere harcayacağım parayı. Haftalık 10 lira harçlığımı biriktirip kaç paraya forma aldım daha yeni şimdi ben mi düşünüyorum Galatasaray'ın iyiliğini bunlar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.