Şimdi Ara

abit nf7 rev2 o/c sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd 1.7 cpu yu 166x12 yapaibliyorum fakat fsb yi 200 yaptigimda pc acilmiyor monitore goruntu gelmiyor sonra fisi cekiyom bidaha takiyom hersey tamam yoksa makinayi kapatamiyosun uyuz bisiy neyse bu sorunu nasil cozerim 200 fsb ayarlamak istiyorumda ...

• çarpanı düşür.belki işlemcin 12x200 yapamıyordur.ayrıca bu kadar yüksek hızlar için cpu core voltun en az 1.7,ram voltun 2.8 ve chip voltunda 1.7 olmalı.
  • iyide neden? millet voltaj ayari yapmadan o/c ediyor ???
  • kim voltaj ayarı yapmadan 2400mhz e çıkabilmiş :))cpu vcore u arttır misal ben 2536mhz için 1.9 verdim buna göre hesaapla ayriyeten ramlerin ne ddr 400 ise no problem ama ddr 333 ise timingleri yükselt ve ram voltajını arttır 200fsb için kuzy köprüsü voltajını arttırmana gerek yok..
  • yaw 200x10 yada 200x11 yapmak icin voltaj mi artirmam lazim ramlerim kingstone ddr 333 simdi ne yapiyim yani 200x11 icin? fazla yapmiycam zaten fan iyi deil cp5 kullaniyorum ...
  • biraz ezbere olucak ama napalım bide böyle dene bence 200x11 için 1.6v işlemci voltajı yeterli olacaktır günlük bende böyle kullanıyorum.ramler için ise 2.7v ver ama ram timinglerini yükselt mesela cas 2.5 3 3 7 gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.