Bildirim
acaba bu ekran kartı problemi mi ???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ram ekrankarti psu bios bozlumus olabilir -
ekran kartı problemi gibi gözüküyor ama ram arızası veya başka bir parçadanda olabilir, başka bir ekran kartıyla deneme imkanin varsa ekran kartındanmı değilmi net olarak öğrenebilirsin ayrıca ram arızalarındada ekrana görüntü gelmez hatta kasa çalışır durumda olduğu halde windows açılış seside gelmez aynı şekilde işlemci arızsındada böyle olur, eğer iki veya daha fazla ramin varsa tek tek takıp deneyebilirsin, birde zayıf bir ihtimal ama kasada statik elektirik birikmiş olabilir kasayı güç kesikken topraklarsan düzelebilir benim işyerimdeki pc de böyle bir sorun vardı topraklamadan sonra düzelmişti ama zayıf bir ihtimal -
yardimlariniz icin cok saol denicem dediklerinizi ayrica bios arasira hata veriodu sorun ondada olabilir tekrar tsk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnkt -- 6 Ağustos 2007; 0:05:00 > -
BIOS unu kontrol et..Olmazsa jumper ı çıkar ve 1-2 dak
ka sora tak BIOS sıfırlansınbanada olmuştu aynen böle yapmıştım ve açılmıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.C -- 6 Ağustos 2007; 0:08:46 > -
anakartın üzerindeki pil ile kasa yı metal bi demir ile birleştir (deydirip bırak yani) bios reset olarak geçiyomuş... kaşık vs olabilir. belki işe yarar sende.. bu aralar baya ihtiyaç duyuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisecode_g -- 6 Ağustos 2007; 8:15:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X