Uluslararası bilim insanlarından oluşan bir araştırma ekibi, COVID-19 hastalığına genetik olarak bağışıklığı olan insanların var olabileceğini açıkladı. Buna ek olarak ekip, bu insanları potansiyel tedaviler geliştirmeye yardımcı olmaları için bulmak ve incelemek istiyor. Ekibin Nature Immunology’de pazartesi günü yayınladığı bir makalede bu araştırma “Doğal olarak COVID-19’a dayanıklı insanları teşhis etme ve genetik olarak analiz etmenin stratejik bir yolu” olarak tanımlandı. Tarihte, HIV gibi virüslere doğal olarak dayanıklılık gösteren insanlar, bilim insanları tarafından potansiyel tedaviler için incelenmişti. COVID-19’da da buna benzer bir durumun olması bekleniyor. Şimdilik COVID-19’a dayanıklı insanlar hakkında kesin olarak bir şey bilinmese de araştırmacılar bu insanların var olduğuna dair kanıtların olduğunu ifade ediyor. Makalede bununla ilgili, “Birçok ailede eşlerden biri dışındaki herkesin enfekte olduğu bilgisine ulaştık. Bunun sonucunda da yüksek oranda virüse maruz kalan bazı bireylerin virüse karşı dirençli olabileceğini düşünmeye başladık. Araştırmacılar, bu bireyleri bulmak, ve incelemek için sistematik sistematik bir süreç uygulanması gerektiğinin önemli altını çiziyor. Bunu yapmaya aynı hanede yaşayan ve evden birisi COVID-19’a yakalansa bile kendisi yakalanmayan insanları bulmaya odaklanarak başlayacaklar.
Daha sonra virüse maruz kalmış bu kişiler 3 ila 5 gün boyunca incelenecek. Bundan 4 hafta sonra da bir PCR testi yapılacak. Eğer bu test negatif çıkarsa bu kişiler araştırmaya dahil olmak için uygun bir aday olarak nitelendirilecek. Ekip şu ana kadar 400’den fazla insanı incelemek için almış durumda ancak arayışlar devam ediyor. Araştırmaya katılmak isteyen gönüllüler COVID Human Genetic Effortolarak isimlendirilen web sitesinden başvurabiliyor. |
Acaba siz Covid19'a dirençilimisiniz ?
-
-
Onları da fişleyip onları da hasta etmek için varyant hazırlayacaklar herhalde.
-
baktılar bir halt olduğu yok zorla hastalık verecekler. hangi mal bu şerefsizlere denek olur o ayrı bir konu
-
Yaşanılan pandemi sürecinde corona geçirmememi ya da farkında olmadan geçirmiş olabileceğimi tamamen beslenme ve yaşam stilimle alakalı olduğunu düşünüyorum.Bunun altında başka bişi aranmasın/aramasınlar.
Az biraz korku/kaygı olsaydı ve özellikle geçen yıl es kaza basit soğuk algınlığı/nezle/grip belirtileri ile hastaneye gitmiş olsaydım muhtemelen bu yazıyı yazamazdım, ölmüş bile olabilirdim. Hatta mezarım çökmüş ve mezar taşım dahi yapılmış olurdu.
Korku ile hastanelere başvuranların bir çoğuna panikle durumlarını daha da kötüleştirici, bağışıklık baskılayıcı, kalp krizini tetikleyici vs DSÖ nün deneysel tedavi protokolleri uygulandı ve çıkmaz yola girdiler, yoğun bakımlık oldular, entübe edildiler.Bu süreçte hastanelerde uygulanan tedavi prosedürleri hastanın durumuna göre doktorların belirlediği tedavi prosedürü değil DSÖ nün standart dayatma tedavi prosedürleri idi...
Belki de içlerinden birçoğunun bağışıklığı iyiydi ama bu durumla bağışıklıkları baskılandı ve ölüm yoluna girdiler.
Şu anki modern tıp ilaç firmalarının kontrolünde olduğundan sistem hastalıkların tedavilerinin bulunmasına yönelik değil.Şikayet konusu semptomun giderilmesi sağlanırken öte taraftaki başka yan etkileri ile başka hastalıkların ortaya çıkarılmasına ve ömür boyu ilaç kullandırmaya yönelik.
-
Ya fazla konusmayin 5. dalga geldi
-
3 gün korona haberi yapılmasın kimse hastalık olduğunu anlamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu şahıs sirkte komedyenlik yapsın,daha onurlu olur.
-
-
Sanıyorum ilaç mümessilliği iyi para bırakıyor.
Özellikle Pfizer'a sırtını dayayınca.
İlaç firmalarının satınaldığı ne ilk ne de son kişi:
-
Küreselcilerin oyunlarını bozacağız inşallah. Turkovac sayesinde ülkemiz bu lanetten kurtulacak.
-
Covid geçirdim, 2 günde yendim.
Bu vakitten sonra aşı maşı virüs mirüs traş geliyor bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır, küreselci itlere dirençliyiz biz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X