Şimdi Ara

Accent Blue mu Peugeot 301 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Her türlü Accent hocam 5 Yıl garantisi yeter. 301 ne Zaman trafikte görsem kafamı diğer yöne çeviririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol şeridin fatihi duruken sende

Bugün clio ile 190 ile yardırırken audi ye ayarı veriyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duruşu itibariyle accent.Acentte bir parça boya var ve km 301'e göre yüksek.Bunlar sorun olmaz aslında fakat asıl sorun accentte biz donanım seviyesinde 1 tane hava yastıgı var.Biz donanım seviyesi olmasa accent derdim hem motor daha güçlü hem dış tasarım daha güzel.301 mantıklı seçim olur.Bunlara alternatif olarak linea bakabilirsiniz.1.3 multijet ünitenin vergi avantajını göz önünde bulundurun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Her türlü Accent hocam 5 Yıl garantisi yeter. 301 ne Zaman trafikte görsem kafamı diğer yöne çeviririm

301'i beğenmiyosun.Sanki A8 kullanıyosun normal hayatta da 301'e laf atıyosun.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Laf atmıyorum beğenmeme özgürlüğümü kullanıyorum sizin için sakıncası yoksa.

Nedir bu benle alıp veremediğiniz 2 gündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 10 Ocak 2016; 0:06:36 >
  • Accent tercih ederdim bu arada bu bayi oturduğum yerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent mi?Renault R 19 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Accent tercih ederdim bu arada bu bayi oturduğum yerde
    Pug 301 ile 4 kişi gidiş 5 kişi geliş uzun yol tecrübem oldu. Büyük bölümünde de aracı ben kullanmıştım. Bi kere muazzam bir bagaj hacmi ve kullanışlılığı var. Dönerken full bagaj (5 kişinin eşyaları ve alışverişleri) 5 kişi, giderken de dönüş kadar olmasa da dolu bagaj 4 kişi ankara iskenderun ankara 1400km yol yaptık ve dönüşteki tüketim verisi 4.5lt/100km idi. Bagajdan bahsetmişken accent bluenun bagajı oldukça kullanışsız. Unutmayalım bagaj konusunda herşey hacim değil. Diğer yandan 301 in iç mekanı da oldukça geniş, arkada oturduğumda 5 kişi olduğumuz araçta rahat ettiğimizi gördüm.

Hdi motoru anlatmaya gerek yok. Peugeot, citroen, ford, volvo ve mazda modellerinde görev yapan başarısı ispat edilmiş motor. Hyundaideki 1.6crdi 128hplik motor ise yüksek tüketimiyle ünlü, kağıt üstündeki gücü hissedilemeyen bir motor. Pug 301de ağırlık seviyesi de başarılı. Accent blue ya göre verileri tam hatırlamıyorum ama en az 150kg daha hafif bir araç. Bu da performans ve düşük tüketim olarak geri dönüşü olan bir avantaj.

301 deki en önemli dezavantaj olarak gördüğüm husus cam otomatiklerinin yeri ve nispeten sıkıntılı yol tutuş olmuştu. Ancak 140 kmye kadar çok sorun yaşamıyorsunuz. Ancak iyi yol tutan bir araç değil. Accent blue test etmedim bu konudaki durumunu bilemiyorum.

Sonuç olarak 301 ülkemiz ve bu tarz ülkeler için üretilmiş, yerden yüksek, geniş iç hacim geniş bagaj hacmi ile öne çıkan bir araç. Tüketim makul, motor başarılı ve sorunsuz. İç mekan kalitesi tabii ki düşük ancak accent blue'yu bayide incelediğimde onun da iç mekan kalitesi düşüktü. B sınıfı sedanlarda zaten sanırım skoda rapid biraz iyi geldi bana ki o da octavia ya göre düşük iç mekan kalitesine sahip olduğu ilk incelemede belli oluyor. 301 daha mantıklı geliyor bana.

Düzeltme : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n a v y_35 -- 10 Ocak 2016; 0:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Pug 301 ile 4 kişi gidiş 5 kişi geliş uzun yol tecrübem oldu. Büyük bölümünde de aracı ben kullanmıştım. Bi kere muazzam bir bagaj hacmi ve kullanışlılığı var. Dönerken full bagaj (5 kişinin eşyaları ve alışverişleri) 5 kişi, giderken de dönüş kadar olmasa da dolu bagaj 4 kişi ankara iskenderun ankara 1400km yol yaptık ve dönüşteki tüketim verisi 4.5lt/100km idi. Bagajdan bahsetmişken accent bluenun bagajı oldukça kullanışsız. Unutmayalım bagaj konusunda herşey hacim değil. Diğer yandan 301 in iç mekanı da oldukça geniş, arkada oturduğumda 5 kişi olduğumuz araçta rahat ettiğimizi gördüm.

Hdi motoru anlatmaya gerek yok. Peugeot, citroen, ford, volvo ve mazda modellerinde görev yapan başarısı ispat edilmiş motor. Hyundaideki 1.6crdi 128hplik motor ise yüksek tüketimiyle ünlü, kağıt üstündeki gücü hissedilemeyen bir motor. Pug 301de ağırlık seviyesi de başarılı. Accent blue ya göre verileri tam hatırlamıyorum ama en az 150kg daha hafif bir araç. Bu da performans ve düşük tüketim olarak geri dönüşü olan bir avantaj.

301 deki en önemli dezavantaj olarak gördüğüm husus cam otomatiklerinin yeri ve nispeten sıkıntılı yol tutuş olmuştu. Ancak 140 kmye kadar çok sorun yaşamıyorsunuz. Ancak iyi yol tutan bir araç değil. Accent blue test etmedim bu konudaki durumunu bilemiyorum.

Sonuç olarak 301 ülkemiz ve bu tarz ülkeler için üretilmiş, yerden yüksek, geniş iç hacim geniş bagaj hacmi ile öne çıkan bir araç. Tüketim makul, motor başarılı ve sorunsuz. İç mekan kalitesi tabii ki düşük ancak accent blue'yu bayide incelediğimde onun da iç mekan kalitesi düşüktü. B sınıfı sedanlarda zaten sanırım skoda rapid biraz iyi geldi bana ki o da octavia ya göre düşük iç mekan kalitesine sahip olduğu ilk incelemede belli oluyor. 301 daha mantıklı geliyor bana.

Düzeltme : imla

Alıntıları Göster
    Hepinizin yorumuna tek tek tesekkur edicem.Şimdi bizim için km sıkıntısı yok max 60bin km ye kadar alıcaz zaten..Accent Blue Biz versiyonu blue da en baz versıyon ama bana peugeot 301 active modeline göre daha iyi duruyor gibi geliyor.Hem dış mekandan hemde içten.Accent blue yakıt ortalaması 5.4/100km 301 ise 4.6 olması gerekiyor.Bizim suan kullandıgımız ise benzinli ve 9.7/100 km.O yuzden 5.4 ve 4.6 arasında cok fark yok.Bana göre Accent bluenun avantajı yıllardır uretımde olması ve daha gosterıslı olması 301in ise cüzi miktarda daha az yakması..İki aracıda galerilerde inceledim açıkcası benım hosuma gıden araba hep blue olmustur ama kullanan arkadaslar ve ınceleyen arkadaslardan daha cok bılgı alabılırsem daha ıyı olacak tesekkurler tekrardan

• A8 vag değilmi? Bu zaten vag in bütün arabalari.ayidir felan diyordu.onun leonda ona gore a8 oluyor zaten

Bu arada accente bende katılıyorum.senle aynu fikurde olmama uzulsemmi sevinsemmi

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Yahu ayıptır ben nerde Vag iyidir harikadır dedim. En büyük Vag düşmanından daha çok eleştirdim her zaman. Bir kere A8 yazmışlığım yok şurda, sadece Vag grubunun fiyatlandırması saçmalığın daniskası bunu söylüyorum. Birbirinin kopyası arabaları çok farklıymış gibi satıyor ve fiyatlandırıyor dedim.

Tatlı sert sürtüşmeye varım iftiraya kul hakkı yemeye yokum

• baba0392 kullanıcısına yanıt
    Kul hakkımıYukarıda iyidir degil aynidir yazmistim mobilin azizliği

• iki araçta hoşuma gıdıyor dogrusu
    alacak olsam bende ıkılemde kalırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğimi asıl manasıyla anlasan sıkıntı yok aslında. Sanıldığı gibi ben Leon'u göklere çıkarmıyorum diğer Vag grubu C segmenti araçları boş yere çıkarıldıkları bulutların üstünden tekrar yer yüzüne indiriyorum. Ama yanlış manasıyla anlaman da doğal çünkü forumdaki arabasını allayıp pullayan vatandaşlara alışmışsınız ön yargınızı kırmanızda zor. Bana yeni cihanair diyip duruyorsun, o adam Leon alır en iyi Leon olur, Volvo alana kadar Volvo'ya giydirir, Volvo alınca en iyisi Volvo olur, Golf alır S60'a sallar. Şimdi yine bizim Leon forumunda fiyat soruyordu en son. Sanırım banlandı yine. Benle uzak yakın ilgisi olmayan birisi yani.

Artık biliyorsun öğrenciyim ve takdir edersin işim kolay değil. İnan arabamı sanal ortamda allayıp pullamaktasın daha önemli işlerim var. İnanıyorum sizlerinde öyledir. Araba benim için maldır, eşyadır. Severim, gözümden sakınırım ama hiç bi zaman hastalık haline getirmem. Bugün öğrenciyim Leon FR'a biniyorum ve beğendiğim için biniyorum. Yarın diplomamı alır, doktor olur ekmeğimi kendi elimden yemeye başlarım, Allah herkese en iyisini nasip etsin gönlüme göre seninde beğenebileceğin bi araba alırım

Reis açıkladı Doğu'ya gidecek doktorlarımızın en düşük maaşı 8500 olacak diye, kim bilir belki bize kısmettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 10 Ocak 2016; 10:27:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Anlatmak istediğimi asıl manasıyla anlasan sıkıntı yok aslında. Sanıldığı gibi ben Leon'u göklere çıkarmıyorum diğer Vag grubu C segmenti araçları boş yere çıkarıldıkları bulutların üstünden tekrar yer yüzüne indiriyorum. Ama yanlış manasıyla anlaman da doğal çünkü forumdaki arabasını allayıp pullayan vatandaşlara alışmışsınız ön yargınızı kırmanızda zor. Bana yeni cihanair diyip duruyorsun, o adam Leon alır en iyi Leon olur, Volvo alana kadar Volvo'ya giydirir, Volvo alınca en iyisi Volvo olur, Golf alır S60'a sallar. Şimdi yine bizim Leon forumunda fiyat soruyordu en son. Sanırım banlandı yine. Benle uzak yakın ilgisi olmayan birisi yani.

Artık biliyorsun öğrenciyim ve takdir edersin işim kolay değil. İnan arabamı sanal ortamda allayıp pullamaktasın daha önemli işlerim var. İnanıyorum sizlerinde öyledir. Araba benim için maldır, eşyadır. Severim, gözümden sakınırım ama hiç bi zaman hastalık haline getirmem. Bugün öğrenciyim Leon FR'a biniyorum ve beğendiğim için biniyorum. Yarın diplomamı alır, doktor olur ekmeğimi kendi elimden yemeye başlarım, Allah herkese en iyisini nasip etsin gönlüme göre seninde beğenebileceğin bi araba alırım

Reis açıkladı Doğu'ya gidecek doktorlarımızın en düşük maaşı 8500 olacak diye, kim bilir belki bize kısmettir
    hocam 301 al doya doya gezmenin tadını çıkar bende aldım belki bilirsiniz masteri elden çıkarmak için araç muazzam az yakıyor kayseriden sinopa geldiğimde yol bilgisayarım 3.5L/100km gösteriyordu 700 km de yarım depo yakıt yaktı

benim araç ta satılık şuan araç fazlalığından dolayı bu arada jantları merak eden arkadaşlar vardı ilandan bakabilirler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2015-pejo-301-2000-km-de-extra-donanimli-260581860/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

hocam 301 al doya doya gezmenin tadını çıkar bende aldım belki bilirsiniz masteri elden çıkarmak için araç muazzam az yakıyor kayseriden sinopa geldiğimde yol bilgisayarım 3.5L/100km gösteriyordu 700 km de yarım depo yakıt yaktı

benim araç ta satılık şuan araç fazlalığından dolayı bu arada jantları merak eden arkadaşlar vardı ilandan bakabilirler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2015-pejo-301-2000-km-de-extra-donanimli-260581860/detay

Hocam konunuzu hatırlıyorum. Çok severek almıştınız arabayı. Satma sebebi gerçekten araç fazlalığı mı?

• evet hocam satma sebebim araç fazlalığı alma sebebim de masterden kurtulmaktı zaten

caddy de satılık ama nedendir bilmiyorum kaç aydır inanın arayan soran yok araca caddy satılsa bunu satmam gerçekten iyi masraf yaptım bineceğim diye

şuan 4 tane aracımız var aktif olarak dacia dokker i kullanıyoruz ürün sevkiyatında da iveco yu

bu caddy ile 301 de kapının önünde sessiz soluksuz yakıyor inanın bana pek zararı olmasa satmam ama mtv fiyatları sigorta fiyatları kasko fiyatları malum bu ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

evet hocam satma sebebim araç fazlalığı alma sebebim de masterden kurtulmaktı zaten

caddy de satılık ama nedendir bilmiyorum kaç aydır inanın arayan soran yok araca caddy satılsa bunu satmam gerçekten iyi masraf yaptım bineceğim diye

şuan 4 tane aracımız var aktif olarak dacia dokker i kullanıyoruz ürün sevkiyatında da iveco yu

bu caddy ile 301 de kapının önünde sessiz soluksuz yakıyor inanın bana pek zararı olmasa satmam ama mtv fiyatları sigorta fiyatları kasko fiyatları malum bu ülkede

Hocam araç kiralama işi vardı bi ara. O ne oldu?

• hocam ileriki dönemlerde o işi yapacağım şuan için halihazırdaki esnaflığa devam maalesef çünkü küçük ve geliri olmayan bir memlekette yaşadığımız için veresiye bizde hala devam ediyor öyle hemen iş değiştiremiyoruz en kötü 1 2 seneyani
  • accent blue çok yakmasıylma ünlüymüşmüş. hocam bu iki araca bakınca bile görüntüden Accent Blue alınır. 5 sene garantisiyle paşa paşa binilir. Accent Blue kullanıcısıyım şehiriçi 23-25 kuruş şehirdışı 110-120 km hızla 18-20 kuruş yakıyor. Ayrıca bagajı kullanışsız dediğin araç rahat 3-4 orta boy valizi alır üstüne ıvırını zıvırınıda koyarsınız. Yol tutuş 140tan sonra güven vermiyor ama B segmenti bi aracı karşılıyo. 301inde daha iyi olduğunu sanmıyorum. Öte yandan 301 daha az yakar burası kesin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.