Bildirim
Acces Point ile router arasindaki fark nedir.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayni olay benimde ilgi alanimda.. ben cisco e900 router aldim fakat access point gerekiyor dediler...hala kullanmadim
Bilen cevaplarsa farkini anlariz...
Modem ust komsuda ben kendi evimden kablo ile masaustumu ve wireless olarak diger cihazlari vaglamak istiyorum.. router aldim... fakat isimi gormedi acces point mi almaliyim.. soru bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikinizin olayi ayni yapilmasi gereken ise eve kabloyu cihaziniza baglamdan once kendi pc nize bağlayıp bir kac ayar yapmak oncelikle kaynak modemin ip si neyse elinizdeki cihaza ayni aralikta farkli bir ip verip dhpc yi kapatip varsayılan ag gecidini kaynak modemin ip yapmak
birincil dns yide kaynak modemin ip yapmakta fayda var
yine cihazina kablosuz guvenlik ayarlarida yapinca tamadir
daha sonra cihazi pc den ayirip eve gelen kabloya baglayinca yayin yapmasi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: kral_1843
ben komşudan modeminden kablo çektim fakat leptobumdan bu ethernet kablosunu takıp kablosuz dağıtıcı kullacanağım.
Siz Acces Point veya router olarak hangisini önerirsiniz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekküler....
tp link740n is görür
teşekkürler -
Acces Point veya router, teorikte ikisi de aynı işi görüyor, router lar modem gibi yönetebildiğiniz cihazlar.AP ler de belli yönetim özellikleri sunuyor.
Herhangi birini alıp kullanabilirsin.
Ama ap lerde mesh teknolojisi oluyor ( birden çok ap aynı adda tek cihaz gibi çalışması ), router larda olanı görmedim
Sizin bakacağınız sinyal gücü ve bant genişliği -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X