Şimdi Ara

Access Point DSL neden görmez ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bulunduğum firmada bir tane ana modemimiz var. bundan 4 ayrı eternet kablosu ile firma içine internet dağıtıyoruz. biri idari bölüme (10 metre) ikinci kameralara (20 metre) üçüncü makina bölümüne (150 metre) dördüncüsü de üretime (200 metre). makine ve üretim bölümlerinde access pointler ile internet veriyoruz. makine bölümünde hiç bir sorun yok fakat üretimde (200 metre olan) access point dsl görmüyor. aynı nokta kabloyu laptoba takıyoruz internet gayet güzel. aynı access pointi diğer noktalara götürüyoruz sorunsuz çalışıyor. Sonuç olarak kabloda internet var %100 kesin olarak; access point ayarları düzgün vede arzası yok %100 olarak (ki farklı 2 ayrı cihazda da denememe rağmen aynı durum oluyor). ama o kabloyu laptoptan çıkarıp access pointe takınca çalışmıyor. Sizce sorun nedir, nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Kablo Recber marka, access pointler TP-link (2 farklı model denedim) ve Zyxel marka denedim.

• turkchem T kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamadıysam cihazınız 200 metreden sinyal alamıyor. Size tavsiyem 100 metre civarında kabloyu bölüp araya bir cihaz daha takmanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam access pointler elektriği eger lan kablosu üstünden aliyorsa elektrik verdigimiz alet(adını unuttum) degişebiliyor. direk prizden aliyorsa kablo firmasini arayin bi sorun bence
  • Mesafe uzaklığından sinyal kaybolur. Bunun için 70 metreye yakın noktalarda access pointler veya swicthlerle kapsama alanı genişletebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.