Şimdi Ara

Access Point ile ilgili yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şirketimizde 2 adet 4 mb/s Adsl bağlantısı var...Şimdiye kadar böyleydi en azından. Ancak malumunuz VDSL ile hem hız artacak hem de fiyat düşecek.

Yapmak istedigim 2 hattıda iptal edip 1 adet 32mb/s VDSL hattı almak ve Access point ile diğer binayada verebilmek. Almam gereken ekipman hakkında bilgi rica ediyorum.
    c
    Ana binaya baglanacak ve Access point ile karşı binaya (250 metre civarında uzaklık var iki bina arasında) aktarılacak. Ana binada modem olacak wireless ama access point çalışma mantığını bilmiyorum. Karşı binada 1 adet access point ile bu iş çözülür mü? Yoksa almam gereken başka cihazlar da var mı?
    Karşı binada 4 adet PC internetten faydalanacak. Ana binada ise yaklaşık 10 pc olacak.

Fikir ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler...

• evet çözülür. vdsl2 modeminiz kablosuz ise bu modeminizden karşı binadaki acces point (repaater özellikli olmalı) kablosuz olarak sinyali alır ve ordaki bilgisayarlara kablolu yada kablosuz olarak aktarır. eğer VDSL 2 modeminiz kablosuz ise bu sefer 2 tane accespoint kullanmanız gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 21 Mart 2009; 22:35:18 >
  • sana önerim 2 adet hub ile 250 metrelik kablo cekmen en azından cok daha saglıklı olur.
  • Repeater özelliği olmayan Acces pointler ne işe yarar. Benim Asus WL-G600 modemin access poin ve bridge özelliği var. Diğer modemimi takarsam diğer modemden gelen sinyali anteni ile alıp kablolu veya kablosuz dağıtmam mümkün mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.