Forum içerisinde aradım ne yazık ki benzer bir konu bulamadım, eğer varsa ve bulamadıysam sizlerden zamanınızı aldığım için özür dilerim. Ses sistemlerine inanılmaz uzak bir insanım, hiçbir bilgim söz konusu değil. Kaldı ki sizden 2004 model opel corsa cdti aracım için ses sistemi yardımı isteyeceğim.
Aracın sol tarafındaki hoparlörler ne hikmetse hiç çalışmıyor neden olabileceğini bilmiyorum. Aracı 1 yıl içerisinde satmayı planlıyorum, ama bu 1 yıl içinde de cızırtılı müzik yerine daha kaliteli, cd ile müzik dinlemek istiyorum. Göztepe/Kadıköy'de oturuyorum ve nasıl ucuz bir sistem yaptırabilirim, nerede yaptırabilirim? Ses sistemi yaparsam aracın orjinalliği bozulur da fiyatı düşer mi? Hırsızlar yeni cd çalara dadanır mı? Sistem ne kadar ücrete mal olur, neler yapmam lazım? Bu konularda önerilerinize çok ihtiyacım var.
Bana ne kadar gülerseniz haklısınız, inanın bu konuda inanılmaz bilgisizim ve sizden yardım talep ediyorum. Şimdiden açıklamalarınız için size teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, ama zaten mp3 veya cd çalar için birşeyler yapmam lazım. Aceba bana ne kadara mal olur? Ne yapmam lazım.
Hane dengeleyiciden değil, ya hoparlörler bozulmuş ya da elektronik sistemde bir sorun var:)