babam uzun süredir araç bakıyordu en sonunda acemiliğide atması (atmamız) için mazda 323 almış 93 model sedan
arkasında başka bişey yazmıyor(gl glx gibi)
1.6 motor 16 valve lpg li
sorunlarım: iyi kullanamıyorum 2002den beri ehliyetim var ama ilk araç kullanışım bunda sizin yardımınız olmaz sanırım
diğer sorunlar : arkadaşın dediğine göre rolanti çok düşükmüş nasıl düzeltilir
fren çok sert azcık basınca bile öne fırlatıyor insanı bu nasıl düzeltilir
lpg işli değilmiş işlenmezse nolur nasıl işletilir neden işletilir
debriyaja basınca araç hoplamadığı halde arkadan bi gıcırtı geliyor neden ve nasıl düzeltilir
bu sorunlar hakkında bişeyler yazın
hatta yeni bi şoföre yardımcı olabilecek herşeyi yazın her fikre açığım
araca gelince: 4 cam otomatik uzaktan kumanda hidrolik direksiyonpetrol yeşili kaza yapmış yana yatmış ve full boyanmış iç döşemeler tamamen tavan dahil değişmiş ve sıkı durun 350bin km de
araç rahat kullanılıyor bugün şehir içine bile girdim yani
fiyata gelince 6000 ytl yani fiyat/performans
tüp işlenmesse muayene yapılamaz sızdırmazlık raporu alıp işletceksin şöförlüğüne bişey diyemeyiz zamanla alışırsın
quote:
Orjinalden alıntı: anlamayan adam
babam uzun süredir araç bakıyordu en sonunda acemiliğide atması (atmamız) için mazda 323 almış 93 model sedan
arkasında başka bişey yazmıyor(gl glx gibi)
1.6 motor 16 valve lpg li
sorunlarım: iyi kullanamıyorum 2002den beri ehliyetim var ama ilk araç kullanışım bunda sizin yardımınız olmaz sanırım
diğer sorunlar : arkadaşın dediğine göre rolanti çok düşükmüş nasıl düzeltilir
fren çok sert azcık basınca bile öne fırlatıyor insanı bu nasıl düzeltilir
lpg işli değilmiş işlenmezse **** nasıl işletilir neden işletilir
debriyaja basınca araç hoplamadığı halde arkadan bi gıcırtı geliyor neden ve nasıl düzeltilir
bu sorunlar hakkında bişeyler yazın
hatta yeni bi şoföre yardımcı olabilecek herşeyi yazın her fikre açığım
araca gelince: 4 cam otomatik uzaktan kumanda hidrolik direksiyon petrol yeşili kaza yapmış yana yatmış ve full boyanmış iç döşemeler tamamen tavan dahil değişmiş ve sıkı durun 350bin km de
araç rahat kullanılıyor bugün şehir içine bile girdim yani
fiyata gelince 6000 ytl yani fiyat/performans
Her şeyin bir alışma süresi vardır!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme