Şimdi Ara

ACER 5112 WLMI GÖRÜNTÜ PROBLEMİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
17.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bwn okudum forumu 2 hafta sonra gitim aldım arkayı gri yaptım ama bir sorun göremedim..sadece 3d2003 ve 2005 skorları dusuk..birde lcd ekran kalit4siz..diger acerlar gibi..alttonları gri yaptım..dvd izledim..yani herhalde bazılarında sorun var..
  • ya arkadaşlar benim notbook ta bu sorun beyaz sayfada da belli oluyodu servis raporunda ekran kartı değişmiş ve sorun yok diyo bakalım bi gelsin elime sonuç ne çok merak ediyorum..
  • arkadaslar yok mu yeni bir gelisme???
  • MÜJDEE!!!

arkadaşlar en son biosu yükledim görüntü harika oldu

hadi gözümüz aydın

aman bios yüklerken hem batarya hem piriz takılı olsun bios yüklerken bilgisayarı kapatmayın

bilen biri yapsın ve dikkatli olun yanlış yüklerseniz bilgisayarınız açılmaz

ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_5110/bios/Bios%203.05.zip

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz 20 -- 22 Haziran 2007; 0:09:11 >

• deniz kardeş bende yüklüyecem aksam bakalım nasıl olacak...

şimdiden teşekkürler sana ve diğer arkadaşlara...
  • hayret sonunda "acer" soruna çare buldu

yükledikten sonra ekranda hem bozukluk sona erdi hemde ekran daha fazla parlaklık kazandı...

biraz geç oldu çareleri ama olsun sonunda oldu ya ona bakalım
    deniz kardeş davamız yalan oldu sanırım bu bios güncelleştirmesi ile gitti yeni laptop

herkese teşekkürler bir olup derdimize çare bulduğumuz için...
  • merhaba acer şu an mükemel grafiklerde cok iyileşme var ama genede acer ve bimex tavsiye etmiyorum

soğutma iyi olmadığı için bilgisayar takılıp duruyo acer ve bimex kesinlikle tavsiye etmiyorum

ilki dandik laptopu sattığı için ikincisi dandik laptop yaptığı için bu konuyu heryere yazalım
  • şu an son durum nedir?
  • gözlerime inanamıyorum...

yeni bios sürümü gerçekten problemi düzeltti..

iyi ki iade etmemişim alet...

• Arkadaşlar ilk başta ben de inanamadım. Şaşırdım. Ben biosu güncellerken iç geçiriyordum acaba bu sefer mi diye...

Sanırım bu olayda hepimizin parmağı var. Hatta ben bu ekran olayı için kendi notebookumu kobay yaptım ve ekranını değiştirtip test ettirdim. 3 farklı ekran (lcd) kullanmalarına rağmen aynı hata vardı. TPM müdürü de olaya şahit oldu ve sorunun büyük bir ihtimalle biostan olduğunu belirtti. Direkt olarak Acer ile irtibata geçeceğini bir şekilde çözümü bulunduğunda her türlü şekilde yardımcı olacaklarını belirtti.

TPM'ye ve Acer'a buradan teşekkürlerimi bir borç bilirim. Biraz geç oldu ama çözüm bulunmasına sevindim hem de çok.
  • bios guncellemesi iyi oldu. simdi makine daha iyi çalışıyor.
  • evet bende bios güncellemesi yaptım ve sorun düzeldi
  • selam arkadaşlar...

5110 ile gelen bundle cd burner programı hangisi, ben alete format attım da..

yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • hüseyin kardeş bizde 5112 var ve onunla birlikte cd verilmedi sadece harddisk içinde setup halde bulunmakta idi.
    sende ilk aldığın zaman yedekleme yapamamışsan işin zor.neden die sorarsan yeni bir windos yüklemesi ve tek tek driverlerin yüklemesi:)
  • 5112 WLMi ile gelen yazılım NewTechInfosystems Inc. yani NTIdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyint

selam arkadaşlar...

5110 ile gelen bundle cd burner programı hangisi, ben alete format attım da..

yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • dostlar yeni gelişimler yokmu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belkibirgun00 -- 8 Ekim 2007; 14:10:19 >
  • imzamdaki adreste acer aspire 5112wlmi için en son vista sürücüleri var:http://forum.donanimhaber.com/m_8743500/mpage_5/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: belkibirgun00

dostlar yeni gelişimler yokmu:)
  • Arkadaşlar merhaba ben de acer 5112WLMİ kullanıyorum benim bi derdim var eğer çözüm bulabilirseniz çok sevinirim. İçinizde bu laptop la fifa 2008 oynayan var mı ilk önce onu sorayım? ben oynayamıyorum da, elimde hem fifa 2007 hem de 2008 var oyuna giriyorum maça giriyorum buraya kadar hiç bir problem veya takılma yok ama maç sırasında oyuncular çok ağır hareket ediyor. Options dan oyun çözünürlüğünü ve detayları en düşük seviyede tutmama rağmen yine aynı yine aynı. Ya bu aletin ekran kartı 512 ye kadar otomotik olarak desteklemiyor mu? ekran kartının ayarlarıyla mı oynamam lazım ya lütfen bi yardımcı olun şimdiden tşk....
  • ekran kartının ayarları var. eğer şarjda iken kullanmıyorsan ekonomi moduna geçer. senin dediğin sorun sanırım ondan. ati powerplay denilen 1 şey ;) .
    quote:

Orjinalden alıntı: keo

Arkadaşlar merhaba ben de acer 5112WLMİ kullanıyorum benim bi derdim var eğer çözüm bulabilirseniz çok sevinirim. İçinizde bu laptop la fifa 2008 oynayan var mı ilk önce onu sorayım? ben oynayamıyorum da, elimde hem fifa 2007 hem de 2008 var oyuna giriyorum maça giriyorum buraya kadar hiç bir problem veya takılma yok ama maç sırasında oyuncular çok ağır hareket ediyor. Options dan oyun çözünürlüğünü ve detayları en düşük seviyede tutmama rağmen yine aynı yine aynı. Ya bu aletin ekran kartı 512 ye kadar otomotik olarak desteklemiyor mu? ekran kartının ayarlarıyla mı oynamam lazım ya lütfen bi yardımcı olun şimdiden tşk....

• Laptop u oyun oynarken pirizde çalıştırıyorum powerplay ayarları tamam gözüküyor ekran kartının başka bilmediğim ayarlarımı var acaba bu arada bios güncellemesini nasıl yapıyoruz arkadaşlar ilk defa yapıcam ayrıntılı bi bilgi verecek olan var mı? teşekkürler güzel önerileriniz için...
    quote:

Orjinalden alıntı: nperuhan

ekran kartının ayarları var. eğer şarjda iken kullanmıyorsan ekonomi moduna geçer. senin dediğin sorun sanırım ondan. ati powerplay denilen 1 şey ;) .
    quote:

Orjinalden alıntı: keo

Arkadaşlar merhaba ben de acer 5112WLMİ kullanıyorum benim bi derdim var eğer çözüm bulabilirseniz çok sevinirim. İçinizde bu laptop la fifa 2008 oynayan var mı ilk önce onu sorayım? ben oynayamıyorum da, elimde hem fifa 2007 hem de 2008 var oyuna giriyorum maça giriyorum buraya kadar hiç bir problem veya takılma yok ama maç sırasında oyuncular çok ağır hareket ediyor. Options dan oyun çözünürlüğünü ve detayları en düşük seviyede tutmama rağmen yine aynı yine aynı. Ya bu aletin ekran kartı 512 ye kadar otomotik olarak desteklemiyor mu? ekran kartının ayarlarıyla mı oynamam lazım ya lütfen bi yardımcı olun şimdiden tşk....

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.