Şimdi Ara

ACER 5112 WLMI GÖRÜNTÜ PROBLEMİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
17.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

seni aramışlarsa işimiz iyiye alamet gibi:)

bende şikayet'imi şu şekilde belirtim:

ürün bilgileri:
    TPM garantisi ile gold bilgisayar'dan aldığım "acer5112 amdx2 80gb harddisk 512 bellek ATI x1300 256/128 ekran kartına sahip laptop

şikayet:
    ekran görüntüsünde tozlanma veya karlanma gibi renk tonlamalarında donanımsal ayıp bulunmakta.

bakalım ne olacak şimdi...

diğer arkadaşlar sizlerde şu link'e tıklayıp şikayetinizi belirtirseniz bize yapılan bu kakalama işini onların aleyhine ters çevirelim ne dersiniz__??
    iyi olmazmı...

http://www.sanayi.gov.tr/trk/TukSikayetDis_.aspx?Tur=Ayipli&SektorKey=8

deniz kardeş dava'ya hazır ol

mail adresim belkibirgun00@hotmail.com

• başladık bakalım işallah sonuç alırız tüketici haklarını bekliyelim olmadı dava açarız onlardan tırsan onlar gibi olsun

http://www.sanayi.gov.tr/trk/TukSikayetDis_.aspx?Tur=Ayipli&SektorKey=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz 20 -- 24 Mart 2007; 12:40:24 >

• Arkadaşlar merhaba, ben buralı değilim ama bende acer var. Aspire 5024, bizde de panel çatlaması oluyor. Hem de birçok kişide. Panel kimine ücretli kimine ücretsiz değiştiriliyor. Paneli ücretli değiştirilen bir arkadaşınki bir daha çatlamış. Siz ayıplı maldan bahsediyorsunuz yaa. Ayıbın daniskası var bizde. Hadi gelin mahkemeye taşıyalım olayı dedim. Onca insan var 3-5 kişi geldi. Bizim modelde olduğu gibi yapmayın. Topluca gidin mahkemenize. Bir de şunu gördüm. Acer severler derneği mi ne var bu forumda. Ben almayım diyorum bir tek. Çatlak kapaklı aleti gönderdim 40 iş günü geçti hala TPM geri gönderecek...
    Bu yaşımda sinir sahibi oldum

• arkadaşlar uzun bir süredir, notebook araştırıyordum tam bu modelde karar kılmıştım ki, başlığı gördüm. Tamamını da okudum. Yine korkunç araştırmalara geri döneceğim anlaşılan. Mağdur arkadaşların da umarım diledikleri şekilde sonuçlanır işlemleri. Kalın sağlıcakla.
  • aman diyim hocam 2kere düşün herkeside uyar bu düzenbazlık
    hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz 20

aman diyim hocam 2kere düşün herkeside uyar bu düzenbazlık
    hakkında

peki ne önerirsin bunun yerine? bu fiyattan daha fazla da çıkamam ama max sınır 1200 $. bu düzeyde bir ekran kartı lazım bana.
  • 1200 dolara, 1. sinif ekran karti bulmak cok zor, bende cok aradim ama bulamadim, imzamdaki 5584u aldim
  • sinnan doğru der bence hp modelleri güzel ekr kartını fazla takma bence 1400 işini görür 5584de iidir.
  • benim de aklımdan 5584 geçiyor aslında. Sağolun ilginiz için?
  • deniz kardeş ne yaptık bizim işi sana bi haber yada bilgilendirme yolladularmı?

bana sanayi bakanlıgından

İl Müdürlüğümüze iletilen dilekçeniz incelenmiştir. Başvurunuzun değerlendirilebilmesi için; Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri Yönetmeliği'nin 5.ve11. maddesi gereği başvurunun; şikayete delil teşkil edecek belgelerle (fatura, sigorta sözleşmesi, ihtarname fotokopileri,firma ile yazışma, dilekçede bahsi geçen beyan yazısı/ tutanak vs.) birlikte, şikayet konusu mal bedeli 2.067.89 YTL'nin, üzerinde ise Tüketici Sorunları İl Hakem Heyetine , altında ise ikametgahınızın bulunduğu veya satıcı firmanın faaliyet gösterdiği ilçe'deki, Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı'na yapılması gerekmektedir

diye bi mail gönderildi bende en yakın zaman da gidecem dedikleri yere...

ya sen yada sizler _?
    quote:

ve hala düşünceli arkadaşlar size diyorum paranız çok ve kıymetsizmi :)
    allahım yarabbim ya
    1000 - 1200$ gibi bi paraya daha güzel bi laptop alınır hiç arastırmıyormusunuz...
    net sizin köleniz ama siz onu sadece sohbet içinmi kullanıyorsunuz

işte bu yüzden bizim sorunlarıda günlere yayıyorlar hani belki biri alırda bize sikayette bulunmaz bizde bir laptop'u azaltmış oluruz die...

• arkadaşlar bana kızarmısınız gülermisiniz bilmem ama 2 haftadır sayenizde uykularım kaçıyor..bende 28 şubatta bimeks ten x1300 ekran kartlı olanından 5112 aldım..dediğiniz sorun benim ekranımda ya çıkmıyor yada ben bu işten anlamıyorum ama bu sorunun bu modellerde olduğunu bilmek canımı çok sıkıyor..bimeks geri vermek istesem bile ne diyip vercemki..ben rahat 50 tane filim izlemişimdir, bir çok oyun denemişimdir,onlarca program yüklemişimdir..ama bi sorun göremedim..ekranı gri yaptım yine yok..hadi bende astigmat var dedim acıbademin bilgi işlemindeki arkadaşa gösterdim yine yok dedi..üstelik sony viao 2500$ cihazından yakalayamadığı wairlenss sinyallerini benim nootbookta yakalayınca(3 seviyesinde) kendi makinesine deli oldu. bana bi akıl verinn arkadaşlar yaşayan olarak
  • uykun bosuna kaciyor, sorunlu olanlar x1300 ler degil x1600 ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinnan

uykun bosuna kaciyor, sorunlu olanlar x1300 ler degil x1600 ler

bende x1300 vardı hatırlarssanız gei verdim bu sorun yüzünden
    yani x1300 ve x600 ikisindede var yanıltmayalım insanları
  • bu olay cok ilginc oldu yauw

iki bimekse gittim, ikisinde de x1300 lerde sorun yoktu, neyse onuda kara liste yapalim
  • ati sayfasında bu ekran kartı ile ilgili bir takım güncellemeler var. Hatta bunlardan birinde oyunlardaki kararma falan dior. Acaba sorunu farketimiş olup gidermenin yolunu mu vermiş olabilirler mi?
  • ne gibi güncellemeler?
    link verirmisin

quote:

Orjinalden alıntı: infested

ati sayfasında bu ekran kartı ile ilgili bir takım güncellemeler var. Hatta bunlardan birinde oyunlardaki kararma falan dior. Acaba sorunu farketimiş olup gidermenin yolunu mu vermiş olabilirler mi?
  • slmlar,
    arkadaşlar bende de bu notebookdan var, çok memnunum,

şimdi bir disk alıcam ama diskin sata mi ide mi oldugunu hatirlayamadim, duzgun bir veride bulamadim, arayuz olarak ultra ata 100 geciyor ancak bu IDE demek mi?

bilgisi olan arkadaslar cvp verebilir mi lutfen,

tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: isikayhan

ne gibi güncellemeler?
    link verirmisin

quote:

Orjinalden alıntı: infested

ati sayfasında bu ekran kartı ile ilgili bir takım güncellemeler var. Hatta bunlardan birinde oyunlardaki kararma falan dior. Acaba sorunu farketimiş olup gidermenin yolunu mu vermiş olabilirler mi?

açıkçası net anladığım için değilde belki benden başka da okuyan olduysa beni onaylar mı acaba diye yazmıştım. ama bir örnek link vereyim:
    http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=21578

sayfalar topicler halinde düzenlenmiş. Net olarak 5112 deki sorun nedir onu bilemediğim için doğru adresi veremeyebilirim. Sadece fikir açısından verdim üstteki linki. Yanılıyor olabilirim, iddiacı değilim bu konuda

• quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

slmlar,
    arkadaşlar bende de bu notebookdan var, çok memnunum,

şimdi bir disk alıcam ama diskin sata mi ide mi oldugunu hatirlayamadim, duzgun bir veride bulamadim, arayuz olarak ultra ata 100 geciyor ancak bu IDE demek mi?

bilgisi olan arkadaslar cvp verebilir mi lutfen,

tesekkurler

5112 ve 5584 için kullanıcı pdf dosyası aşağıdaki linklerde var.
    http://www.vikingpc.net/destek/AS3680_5570_5580_5570Z_ENG_1123.pdf
    http://www.vikingpc.net/destek/AS5110_5100_3100-ENG-OLM_0425.pdf
    Ultra Ata 100 IDE disk demek. Bununla ilgili bilgi linki ise aşağıda..
    http://www.bilgiportal.com/v1/idx/12/390/Donanm/makale/SATA-NEDIR-AYRINTILI-AIKLAMA.html

• eyvallah hcm,
    sağolasın,
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.