Arkadaşlar neyse fifa olayını hallettim fakat şimdi kafam bios update e takıldı sitede araştırdım ama herkes farklı şeyler yazmış bizim 5112 nasıl bios update i yapıcaz ne olur yapan birileri varsa buraya yazabilir mi? bios update i yapan arkadaşlar iyi veya kötü aldıkları sonuçları ve nasıl update ettiklerini yazabilirlerse bizlere çok yardımcı olurlar şimdiden herkese tşk....
şimdi en son biosu indirceksin zipten cıkarıcaksın windows ve dos versiyonu var windows versionuna cif tıklayıp bekliceksim romları dlduracak az sabır gösterceksin bu işlem sırasınca kesinlikle bilgisayarını kapatmamalısın ve bilgisayarında hem batarya hem elektirik takılı olsun mazallah kapanırsa bilgisayarın açılmaz
googla acer support yazıp 5110 seriesi seçin
arkadaşlar benim mikrofon az ses alıyor karsıya az ses gönderiyor, sizlerdede aynı olay varmı???
hani belki mikrofon kalitesizdir die karsıladım ama harici mikrofonda kullandıgım zaman gene az ses alıyor yani karsıya az ses gönderiyor.
ses driwer'ini tekrardan yükledim ama gene aynı olay, karsıya sesi iletebilmek için mikrofon'a yakın olmam ve bağırmam gerekiyor...
sizce neyden kaynaklanıyor? lütfen..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme