Şimdi Ara

Acer aspıre 5742 g kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bilgisyarım Acer aspıre 5742 g , pc yi açıyorum bazen 30 dakika sonra bazen 1 saat sonra birden kapanıyor ve kendiliğinden geri açılıyor.
    Problem neden kaynaklanıyor olabilir?

• derhan80 D kullanıcısına yanıt
    Hardware monitor programını indirip kurun. 15-20 dakika program açık kalsın ve o arada kullanın cihaz sıcaklık ölçümünün sonucunu buraya ekleyin.
  • Kapanmalar sıklaştı iyice 5 dakika açık kalıyor anca

http://i.imgur.com/DPX9whz.png
    Sıcaklık değerlerine baktım tam da tahmin ettiğim gibi bir süre sonra aşırı ısınıyor ve cihaz kendini korumaya alıp kapatıyor.
    Laptoplarda yaşanan klasik fan kirlenmesi vakası. Çözümü de bir o kadar klasik ve basit. Fan temizliği yaptırınca sorununuz tamamen çözülecek.

Eliniz yatkınsa size fanın nasıl söküldüğüne dair video linkini gönderebilirim. Yok ben kurcalamayayım derseniz herhangi bir bilgisayarcıya götürüp fan temizliği yaptır.

Acer aspıre 5742 g kapanma sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mocle -- 16 Eylül 2014; 22:29:01 >

• Teşekkür ederim ama pek anlamam bu işlerden bir bilgisayarcıya götürmek daha iyi olur :)
    Rica ederim. Ancak bu işi boşlamayın. Zira bu şekilde kullandıkça anakarta zarar verecek. Birçok anakart arızasının temel nedeni altında bu aşırı ısınma yatıyor. 20-30 lira için bilgisayarınız çöp olmasın.
  • Haklısınız yarın halledicem bu işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    casper nirvana wlan driver sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunun fanla veya ısınmayla alakası yok...4 yıldır bu cihaza sahibim geçen sene bu problemi çözdüm bilgisayarcıların yapmadığı şey kalmadı tesadüfen de ramlerle oynuyodum birini çıkarınca sorun çözüldü 6 saat kesintisiz bf3 oynadığımı bilirim önceleri 10 dkda bir kendini resetlerdi ramlerin birini çıkarın olmazsa takıp öbürünü çıkarın sorun düzelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.