Şimdi Ara

<<ACER ASPIRE AS9523WSMI >> YENİ 17 INCH 512MB EKRAN (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
1
Favori
28.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gg'de satılan büyük çantalardan almayında
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutay0

çanta önerisi olan var mı millet?

Ben TECHAIR 5703 17" notebook sırt çantası aldım. Biliyorum ki normal notebook çantası ile taşıyacak olduğumda omuzum düşecek
  • bir sorum olacak, bir yerde 7900 gs bios update ile gtx e çevirilebilir yazıyordu bu forumlarda. Bu nasıl yapılıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar almadan önce son kez soruyorum, DX9 desteğinin oyunlar dışında ne gibi bir eksisi olur, ya da bu bişekilde halledilebilir mi acaba notebooklar hakkında bilgim yok, desktop gibi değiller?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutay0

arkadaşlar almadan önce son kez soruyorum, DX9 desteğinin oyunlar dışında ne gibi bir eksisi olur, ya da bu bişekilde halledilebilir mi acaba notebooklar hakkında bilgim yok, desktop gibi değiller?

Ben 2 haftalık bir arayış sonunda aldım ve şimdiye kadar memnunum açıkçası. Evet yeni laptopların ekranları 8ms ama bu fiyata 17 inçlik ekrana sahip kaç laptopta böyle güçlü bir ekran kartını bulabilirsin ki? Her laptopun çok aratırılırsa mutlaka birkaç eksisi bulunabilir, ama önemli olan ihtiyaçlarını karşılama derecesidir benim için ve bu laptop benim ihtiyaçlarımı çok güzel karşılıyor. Bence 2-3 sene daha DX9 un bir eksisini pek fazla hissetmezsin.
  • Prostreet ,call of 4,crysis ve diğer en yeni oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz....oyunlarda çok iyi...bu fiyata hem 17 inch hemde performanslı notebook bulamadım ben.

Grafik ve tasarım programlarındada performans iyi.Rahatlıkla çalışılabilir.
  • arkadaşlar sodimm (dual channel) ramlar ile hafıza 4 gb oluyomuş ...bilgisi olan varmı
  • pek bilgim yok ama demek istediğin toplam ram kapasitesi bunun 4 gb..2 tane dual channel 2gb ram takıyosun oluyor 4gb
  • Arkadaşım sodimm (dual channel) yazmışsın. Halbuki sodimm başka bir şey dual channel başka birşey. Sodimm laptoplarda kullanılan ramlere verilen addır. Dual channel ise aynı ram den iki tane kullanılınca veri yolu genişliğini artıran bir teknolojidir. Tabi anakartın desteklemesi lazım ki günümüzde hemen hepsi destekliyor. Bizim anakartta iki ram yuvası var. İki yuvada 1 er gb lık ram var toplam 2 gb. Bu iki yuvaya 2 şer gb ram takarsan 4 gb ram olur. Bu laptop 4 gb rami destekliyor. Otomatikmanda dualchannel olur. Çünkü anakart destekliyor ve 2 tane aynı modül kullanıyorsun.2gb ikende dualchannel 4 gb ikende dualchannel.
  • birde vistanın 4 gb olarak görmesi için sistemi 64 bit vista yapmak gerekiyor.bu ayrıntıyıda hatırlatayım dedim.
  • 64 bit nasıl yapılıyorki *
  • vistanın ultimate sürümünün 64 bit versiyonu var..Onu kurarsan sisteme öle oluyo..tabiki işlemci 64 bit desteklemeli..c2d veya amd x2 64 olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technologies -- 22 Mart 2008; 13:10:55 >
  • Şimdiki Celeron lar bile 64 bit.
  • Arkadaşlar bu arada bende vistaya daha fazla tahammül edemedim ve xp ye geçtim.Direniyordum vista için ama daha gitmedi :) Arkadaşdan baya bi oyun almıştım ama çoğu çalışmayınca bastım formatı :). Ama arkadaşlar dikkat edin formatlamadan önce muhakkak fabrika ayarları dvd si yapın. Hatta en az 2 takım yapın. Elinizde ki orjinal vistadan olmayın yarın öbürgün yine vistaya geçeriz...oyunlar cayır cayır valla.Bir ara directx 9 - 10 muhabbeti oluyordu bu konuda bende bir iki şey söyliyeyim. Kartın yeteri gücü olmadıktan sonra directx 10 değil ne olursa olsun bir anlamı yoktur. Bu kartın gücünde yada daha güçlü olupta directx 10 destekli bir kart istiyorsanız en az 8600 gt yada 8700 gt almalısınız. Üzerinde bu kartların olduğu bir laptopunda fiyatını varın siz araştırın. Kaldı ki 8600 gt bu kartın çok az gerisindedir.Uzun lafın kısası özellikle oyunlarda bu performansı verecek daha uygun fiyatlı bir laptop daha yok. Ayrıca directx 9 la 10 arasında doğru dürüst bi fark yok. Hele g-force 8400 yada 8600 gs ile hayatta kıyaslamayın. Crysis hariç tüm en son ayarda yada ona yakın ayarda çok rahat oynuyorum.Crysis de orta ayarda gayet güzel oynanıyor. Crysisin sistem gereksinimleri zaten ortada.Çok iyi ayarda oynamak için abartı bi sistem gerekli.

• fiyatı uygun.hayırlı olsun.Ben sport sırt çantamda taşımaya devam ediyorum yakın zamanda alıcam ama bi çanta.
  • recovery yapan varmı?
  • Bu laptopta Assasin's Creed oynamış olan var mı acaba? Ben XP ye geçmiştim. Kurdum oyunu gayet iyi oynuyor ama arada bir bellek read olmadı hatası veriyor windows ve oyun kapanıyor. Tabi oyunda ilerlemeniz otomatik kaydedildiğinden belli aşamalarda (kullanıcıya kayıt etme hakkı tanımamışlar) olaki tam arada oyun göçerse herşey ewn son kayıttan sil baştan. Sinir bir durum. Bu sorunla karşılaşmış olup da halletmiş olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: technologies

recovery yapan varmı?

var sayısını bile hatırlamadığım kadar fazla yaptım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.